Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ne vegyetek Yashicor 35 F2.8-as M42-es obit DSLR-re. Egy fos a minősége, főleg a képszéleken. Ilyen pocsék rajzolatot még ultrakompakton sem láttam. F11 környékén kezd el rajzolni valahogy a kép közepén de a széleken továbbra is borzalmas. Olyan, mint ha valami idióta szoftveres effekttel lenne mosva, de nagyon trágya minőségben. Nem tudom, filmesen mit művel de DSLR-en iszonyú pocsék. Egy fa lombjában nem lehetett elkülöníteni a leveleket egymástól. Majd teszek fel képeket, csak hogy szörnyűlködhessetek és akinek kitobija van és megszokásból szidni szokta, az örüljön, hogy milyen klassz minősége van az árához képest pedig mennyivel rosszabb is lehetne. A 18-55 EF-S agyonveri a 35-ös fix Yashicort fényerő kivételével mindenben, de egyszerűen értelmetlen kinyitni a blendét addig mert pocsékságban vetekszik egy bemozdult kép minőségével. Most először fürödtem be obival, szerencsére nem került sokba, talán el lehet adni bukta nélkül egy filmes gépesnek, vagy a Soós Fotó beveszi bizományba. De tanulságos volt. Legalább már ilyet is láttam testközelből és tudom, mire kell figyelni legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest