Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ne vegyetek Yashicor 35 F2.8-as M42-es obit DSLR-re. Egy fos a minősége, főleg a képszéleken. Ilyen pocsék rajzolatot még ultrakompakton sem láttam. F11 környékén kezd el rajzolni valahogy a kép közepén de a széleken továbbra is borzalmas. Olyan, mint ha valami idióta szoftveres effekttel lenne mosva, de nagyon trágya minőségben. Nem tudom, filmesen mit művel de DSLR-en iszonyú pocsék. Egy fa lombjában nem lehetett elkülöníteni a leveleket egymástól. Majd teszek fel képeket, csak hogy szörnyűlködhessetek és akinek kitobija van és megszokásból szidni szokta, az örüljön, hogy milyen klassz minősége van az árához képest pedig mennyivel rosszabb is lehetne. A 18-55 EF-S agyonveri a 35-ös fix Yashicort fényerő kivételével mindenben, de egyszerűen értelmetlen kinyitni a blendét addig mert pocsékságban vetekszik egy bemozdult kép minőségével. Most először fürödtem be obival, szerencsére nem került sokba, talán el lehet adni bukta nélkül egy filmes gépesnek, vagy a Soós Fotó beveszi bizományba. De tanulságos volt. Legalább már ilyet is láttam testközelből és tudom, mire kell figyelni legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest