Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Igen, erről elfeledkeztem, hogy az is baj, hogyha túl vékony, és túl közel van... Bár akkor elvileg a közeli fókusztartományból veszik el, és a végtelent meg "túl lehet tekerni". Persze ezt csak az igen korlátolt fotóelméleti tudásom alapján gondolom, nem biztos, hogy így is van.

Kipróbáltam én is, és nem jártam sikerrel, az én adapterem túl vastag vagy az obi halott.
Betekertem az obit végtlenre, és csináltam egy képet, kb. 10m-re lévő cuccokra volt éles (15m után lenne végtelenben az obim). Elkezdtem letekerni, és csak egyre közeledett a homály, szóval nem nyert. 
Amúgy pont az ilyen dolgok miatt szokták minimálisan vékonyabbra gyártani ezeket az átalakítókat a szükségesnél, hogy inkább vesszen icipici a "makró" képességből, de biztosan legyen rajta végtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Betekertem az obit végtlenre, és csináltam egy képet, kb. 10m-re lévő cuccokra volt éles (15m után lenne végtelenben az obim). Elkezdtem letekerni, és csak egyre közeledett a homály, szóval nem nyert.