Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  macOS PC-re (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:

1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30231) general válasza Smiley (#30230) üzenetére


general
addikt

tudod az a baj, hogy te folyamatosan olyan hangon beszélsz mindenkivel itt, aki nincs a te szinteden ebben a témában, akinek nincsenek olyan ismereti, mint neked, hogy rendesen bántó!
én kérdezni jöttem ide, nem várok el semmit, tisztában vagyok azzal, hogy ez nem könnyű, nem vártam el, hogy csak úgy next-next faszán összeáll. van ennyi tapasztalatom az elmúlt 30 év commodore és pc korszakból. nem vagyok tinédzser suhanc, aki elvárja, hogy készen kapjon mindent.
ez itt egy nyilvános fórum, vannak haladók, meg vannak kezdők, akik kérdeznek. ha te nem akarsz segíteni, akkor inkább maradj csendben, de komolyan! idegesít, hogy itt kérdeznek emberek, néha hülyeséget? hát ne olvasd bakker! láttál tőlem bárhol nagyképű szöveget? hidd el, számos terület van, ahol én tudnék neked újdonságokat mutatni. oktatok is, nem tegnap óta, van elég türelmem ahhoz, hogy elmagyarázzak dolgokat. ha neked nincs, légyszi inkább ne.... úgy viselkedsz, mint aki kisajátította ezt a topicot egy haladó szakmai fórumnak. baszki aki tisztában van a dolgokkal, nem jön ide kérdezni.... mások miért tudnak normális hangon válaszolni?
sajnos nincs túl sok időm megtanulni programozni (poén), ezért igen, az egyszerűbb utat választottam, egyelőre működik, kompromisszumokkal. azon vagyok, hogy lassacskén megtanuljam, megértsem, tökéletesítsem, de ez nem megy gyorsan. igen, kérdezni kell hozzá, és igen, válaszok is kellenének. ha neked ez derogál, ne segíts, de kérlek ne fikázz valakit azért, mert még nem tudja azt, amit te már igen! kérlek szállje le a magas lóról (...még szépen odaszólsz másnak, mintha én "itt sem lennék" @Plasticbomb... latod, ez igazolja a tegnapi beszelgetesunket.

van méregdrága macbookom, van iphone-om, de nincs az az isten, hogy imac-et vegyek, mert egy durván túlárazott és ehhez képest gyenge hardver, szar monitorral. nekem meg kell a monitor, mert fotózok, kell az erős hardver is az editáláshoz, és kéne az osx. ezért megpróbálom a hacklit.
uff. béke.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  macOS PC-re (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.