Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
-
koko52
nagyúr
Coinbase wallet app is létezik (nekem is van). Ha coinbase becsődöl akkor ebben a walletban tartott kriptóm is megy? Vagy ez HW wallet és fizikálisan nálam van a kripto?
-
Kaci84
őstag
válasz
koko52
üzenetére
Bemész a play áruházba vagy app storeba és letöltest egy mobil walletet. Én most pl a Trust használom. Ehhez nem kell külön hardver. Letöltöd felírod az azonosító szavakat. Aztán belépsz a walletba ott már egyértelmű. Választasz cryptót és tudsz rá fogadni meg küldeni. A hardver wallet is ugyanez csak ott be kell dugni a gèpbe egy hardvert és abba írni a belépő kodót. Emiatt biztonságos mert ha az nincs bedugva nem lehet utalni a számládról. A mobil is biztosnágos pláne ha csak erre használod.
-
Kaci84
őstag
Nekem is van Hardver Wallet, de már úgy látom felesleges. Vèlhetően sokaknak van otthon régebbi telója ami még elég jó, de nem ér már sokat a piacon esetleg repedt kijelzővel. Csak és kizárólag wallet használathoz használva teljesen biztonságos. Kényelmesebb mobilabb és walletban is nagyobb így a választék.
Jó megoldás még az asztali gépre feltenni egy Linuxot a Win mellé szintén csak erre használva. -
-
Celithrandi
addikt
Ha valakit érint Binancon a 10%-os hozamú BUSD savingnél az 500BUSD limitet felvitték a napokban 2000BUSD ra.
-
törölt tag
Én azért remélem a coinbase megmarad. Jobban tetszik mint a binance.
-
válasz
trek81
üzenetére
Ezt az amd fanboykodast be is fejezheted mert bazira unalmas mar, mit erdekel teged, hogy masnal mennyit fogyaszt az nv kartya? Az o dolga, te meg orulj neki, hogy az amd keveset eszik. Tema lezarva, ha megegyszer felhozod vegleg kiraklak a topikbol!
Inkabb torekedj arra, hogy relevans postod legyen a topikban mert en nem nagyon emlekszem a flamen es trollkodason kivul masra.
Erre a postra mar ne valaszolj. -
Sir Riccio
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én áttoltam Binance-re (de rögtön késleltették 72 órával az utalást amíg nem erősítem meg a személyazonosságom, amit kb. rögtön el is fogadtak, szóval gondolom hamarosan átér.)
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
És hogy lehetne onnan kivenni optimálisan ami ott van?
Még év elején áttettem ott majdnem mindent Tetherbe, még van egy icipici BTC mellette (meg akartam most oda utalni a Nicehashről is) -
gyurma888
aktív tag
-
Sir Riccio
addikt
válasz
mZoleee
üzenetére
Nem link formájában kaptam, szóval nincs, de nem feltétlen akarnék kockáztatni. Mondjuk én jelenleg nem is találom, hogyan tudnám átutalni másik walletbe az ott tartott ETH-m, csak mail címet ill. mobilszámot látok mint lehetséges címzettet, wallet címet nem tudok megadni, pedig régebben tuti volt ilyen opció, használtam.
-
mZoleee
senior tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Erről van valami konkrétumod? Valami link formájában?

-
shteer
titán
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Miféle gondok?
-
Sir Riccio
addikt
Most, hogy a Coinbase-el gondok vannak, Ti hova viszitek át amit náluk tároltatok? Olyan kéne ahova mehet a bányából kieső ETH is.
-
mZoleee
senior tag
elég masszívan hasít az új lolminerrel a 3080ti..
124mh/s ETH + 2300mh/s TON
-
Frozen
addikt
válasz
GabeE3e
üzenetére
Semmi koze a dologhoz. Az ethban rengeteg penz van lekotve es folyamatos tologatas miatt is egyre bizonytalabba valkik a piac. Ez mellett semmi ertelme nincs a tologatas ak amikor technikailag szinte keszen allnak par apró hibát leszámítva ,viszont hiba mindig van hiszen meg hackeltek mar nem egy coint a nagyokból is.. A nyomas pesig a klímavédelmi oldalról is ott van..
-
Laraxior
titán
Mondtam hogy be kell vasarolni...es de jol tettem
-
echterion
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
El is indult felfelé a cucc, már 2k euro az ETH.
-
Celithrandi
addikt
válasz
üzenetére
Mi volt ugyan ennyi márciusban? Vagy most 2021 ről beszélünk? Amúgy ki temet és mit? Azért mert egy idióta aki sosem hallott világgazdaságról és nem olvasott újságot nemhogy az elmúlt egy évben, de feltehetően életében sem 3 szám láttán a falnak megy az még csak szóra sem érdemes. Megjegyzem a befektetők többsége is ugyan ilyen idióta és a lejtmenetben ad el és az életben nem jön rá, hogy a másik 10% aki keres is a tőzsdén az a lejtmenetben vesz
Én már azt se tudom, hogy részvényt, vagy coint vagy mi a fenét vegyek és nincs is elég pénzem arra amit most basszus össze kellene vásárolni amikor éppen vége van ennek a baromságnak mint világgazdaság. -
-
törölt tag
-
Meredek lejtő.
Végre vége ennek a bányász baromságnak?
-
pst3000
csendes tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Most rendeltem 2 ilyen ventit hozzá. Hasonló módon fogom felrakni.
https://www.alphacool.com/shop/luefter/industrieluefter/26770/alphacool-es-120mm-4000rpm-fan-120x120x25mm-two-ball-bearing-dc#80616cyberwarfare
Ok köszi utánanézek ennek a bordának is
-
csipesz2020
tag
"Segítségkérés"
Ethermine.org-on szeretnék kiutalást intézni polygon hálózatra.
A problémám:
Hiveos-ban binance wallet van megadva. Ethermineon a kifizetésnél nekem csak metamask vagy coinbase walletet engedne hozzákötni, viszont ahogy írja a 2 walletnek eggyeznie kéne.
Ezt hogyan tudom megoldani? -
kenwood
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Nem rossz otlet, bar az aldozat nem biztos, hogy tudni fogja,hogy te raktad ra,es nem a csalo.
A kepen ugyan olvashato minden,de negybe volt hajtva eddig,es V alakban felfele kunkorodik, igy nehez lenne ertekelheto formaban kinyomtatni.Mondjuk a fo problemam nem is az,hogy esetleg felhasznalja a kepeket,hanem az,hogy 6 uzenetben turaztat jobbra-balra, majd bedobja ezt.
Tok egyertelmu,hogy nincs a foldon olyan banyaszathoz erto ember, aki ilyet mond neki.
A legtobb RX470-570 mar 5 eve szakadtalanul megy, ezen a kartyan meg van meg kozel 1.5 ev gari,es tenyleg csak par napot volt egy jol hutott miner rigben.
Vagy egy hulyevel beszelt, vagy csak kitalalta. -
kenwood
veterán
Vettem 2-3 hete egy 2060 Supert. Elso tulajdonos,sokaig magyar gari, rendes desktop gepbol.
Tegnap ramir egy arc. Kerdezget jobbra-balra. Mar az gyanus volt, hogy kulon uzenetet irt azert,hogy megkerdezze,nem baj-e ,ha mas jon erte ?
Neki foto kell a kartyarol (mintha valami kopo alkatresz) lenne, meg a szamlarol is, mert o az egy darab ertekelesevel nem bizik meg bennem. Nem szeretem az ilyet,mert a csalok is hasonlo modszerekkel szereznek kepeket a kamuhirdetesekhez,de vegul belementem.
Elkuldtem mindent, erre ramir este ( ez mar a hetedik uzenet volt tole) :
" Közben dumáltam bányászáshoz jobban hozzá értő emberekkel.
Azt mondták, hogy szerintük a 2 hét nagyon meg fektetheti a kártyát szóval nem vagyok biztos a vételben."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,amihez 3. Embernek ralatasa van cegnek stb valtonak az bar mikor lehet kuka a binanctol a cb , a crypto stb...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)