Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
Tehat 2 ev alatt 1.5 milkat csinalsz 0.26 milkabol, mikozben 1 milkat tettel a gepbe es az sem 0-ra amortizalodik.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Na szuper. Akkor ha megunom a bánya bohóckodást rendelem is az olaj radiátorokat.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Évi 10-11mhw, oké szétmegy 10 év múlva az inverter. Veszek egy újat. Mást nem kell cserélni, a napelemek jóval tovább bírják.
Csak annyi a lényeg hogy használd el amit megtermelsz és ne a szolgáltatónak add el töredék áron.
Tudom hogy most drágább egy telepítés, de ez már adott, hát használom ha van rá lehetőségem. -
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
10 év a garancia van az inverterre, a 8kw napelem került 3m ftba mikor csináltam, az inverter most 600e lenne újonnan. Kb 2eth lett termelve vele anno, és az egész házat ellátta mellé, a hőszivattyús fűtést is, akkor miért nem biztos hogy megtérül?
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ezt én is így láttom, millios tételes beruházás napi pár dollárért a hardwer értéke gyorsabban amortizálodik és többe kerül újrapasztázni és padozni még ha az ember magának is csinálja. Na de kinek mi éri meg minden esetre én veled értek egyet.
Az eth óta kb nagyon semmi nem éri meg még napelem parkal sem nagyon éri meg vele foglalkozni. -
xzeebyt
tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Bedőlééést ???
Miből gondolod ezt ?
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nyilván kiutalom paypalra amit kapok, és nem a boltban fogom elkölteni kajára, hanem ugyanúgy cryptot veszek belőle, persze ez most nem túl sok pénz, de akkor is járattam a gépet mikor 1100$ volt az ethereum és 285ft volt 1 dollár.
Tudom hogy jó lesz később, nem sietek sehová.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Eddig is bányásztam és van napelem is. És tényleg nem megy folyamatosan 100%on úgy mint bányában, de sokkal többet ír hozamra mint ott jelenleg.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Levettem 350w-ra a kártyát, afterburnerben úgy állítod ahogy szeretnéd, és nem megy mindig fullon, lehet nézni, ahogy, osztanak feladatot attól függ a fogyasztás, bányában nyilván mindig maxon ment.
A teljes gépet még nem néztem majd 1 nap után beteszem a fogyasztás mérőt hogy lássam pontosan mi a helyzet. -
Reggie0
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem az en dolgom.
-
koko52
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Én a játszós pénz felét anno pont a CB-ről vittem át Krakenre, amikor zuhant a CB a tőzsdéken. Sajnos nem az egészet. Ott most is érintetlen.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hát ez jó kérdés, nekem nem volt lekötve. De úgy tudom több részletben lehet kiváltani, és lehet most nincs időszaka? (nem tudom tényleg csak ötletelek)
Ha már Binance, kaptam levelet hogy Decemberben megszűnik a Visa kártya. Elég szomorú vagyok. Egyre több érdekesség van a Binance-nél. Nem mondom, hogy kezdek bizalmatlan lenni... de azért basszus.
Mostanság vezetik vissza, hogy újra lehet Fiatban EUR-t utalni de még nem aktív.
Jelenleg Fiatot se küldeni/kapni, se Fiatból cryptot venni nem tudsz!
(Venni kártyával talán már aktív pár napja) -
LuckyL
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
-
LuckyL
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
mindenki volt kezdő
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nekem is jott ilyen level, de en 3centert nem fogom kiprobalni a linket.
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Még mindig jobb, mint egy ismerősöm, aki lekódolta a pendrive-ot kb. 5 évvel ezelőtt, és van rajta 8 BTC. Csak nem tudja a kódot. Próbálkozott hackerekkel, de fél, hogy azt mondják, hogy nem tudták feltörni, közben meg mégis, és nyertek 8 BTC-t. Úgyhogy elengedte kb. 1-2 éve a történetet.
-
LuckyL
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
semmi ilyesmi nincs, remélem nem volt bent pénzed, de ha volt ne számíts egy fillérre sem
már közben a maradékot is ellopták "hackertámadással", de belsős munka volt, követem twitteren a storyt -
LuckyL
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
az alapján amit én olvastam, azokat már rég ellopták, csak eddig nem volt "bankrun" és nem derült ki
-
Raymond
titán
válasz
Celithrandi
üzenetére
-
mZoleee
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
"FTX is currently unable to process withdrawals."
az elmúlt napok eseményei alapján, túl sok jót nem remélnék..

-
LuckyL
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
szia, ha jól emlékszem, az még több hónap innen, mire a merge előtt stakelt eth beváltható lesz
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
De nem biztos, hogy nálad nem fog ennyit így menni. Az enyém egy elég jól sikerült darab.
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Azért illő lenne ránézni egy GPU-Z-vel nem e azért van ez mert powerlimiten jár a kártya.
Így hogy visszavetted a memóriát elképzelhető, hogy már nem szól bele a powerlimit, és ezért jobban kifutja magát. -
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Gaming x msi 2ventis, clock1380+7700mem 756mv. Bios moddolt kárty azért eszik csak 90-100W környékén, eredeti biossal 130-140-evett kevesebb mh/s.
-
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
56-58 tud csak a 3060ti, +1500memóriával tud 60-at de az nagyon ritka amelyik annyit megy.
Enyém ennyit tud.
-
koko52
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
non lhr 3060ti-3070-> 1,15 dollár jelenleg.
-
viharhozo
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Sztem itt erdemes kapirgalni, ezt most rendszeresen frissitik.
-
echterion
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
El is indult felfelé a cucc, már 2k euro az ETH.
-
mZoleee
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
windows vagy linux?
Nekem linux (hiveos) alatt 510.68.02 NV driverrel 27+ órája -
Jacek
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Uj driver megvolt 512.xx kell neki, regivel nalam is crashel.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Browserből próbáld, appon nincsen ilyen opció. És SEPA utalás.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Real-Time bank transferrel azonnal átmegy. Én pár napja ezt választottam FTX-en azonnal átment a SEPA.
-
koko52
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Mert te hiszel az eth merge utáni szárnyalásába, más meg a bukásába.
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nagyobb teljesítmény nagyobb hő puszta fizika,de egyebkent en a sima m3070 en semit nem vettem eszre. Ugyan annyit megy mint a regi trexel.
Dztem max ti kartyak eseteben hozhat valami pluszt az lhr miatt. -
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Villanyra jó.. Azt kitermeli meg marad kekszre

Egy a tény rosszul vagyok win alatt bányászik valaki
eldobja a drivert aztán sütő lesz az egész... -
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Egész gépbe nem sok a fogyasztás? Összes komponens wattja.. Egy kari termelése
-
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
5 karinál már érdemes hive os
-
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hive os... Nem nehéz... Minden könyebb nincs driver gond meg semmi
Sajnos amiket leirtál a legnagyobb bányász hibák... Pendrive stbi...
Küzdjetek... A legjobb fogyasztás a 6700xt..6800 és csak az amd... Nv nálam csak a cserélősbe -
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ti szenvedtek win alatt nem mi....ideje lenne elfelejteni winfos alatti bányászatot... Egy ssd hive os ennyi
-
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hive os alatt nincs gond sosem az amd~kkel
Win alatt eleve nem bányászunk -
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ismerem.. Nem jó az lhres.. Meg a nolhres sem...
Mi ilyen watt. Mhs katasztrófával nem turunk
Nézd meg a hőfokod hűthetetlen az összes 3080
Most jön a nyár csak.. katasztrófa a 240w is -
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ennek nem sok értelme van... hőfok a watt...
Gamre használod... Amikor meg nem akkor tur? -
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
sziv
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Flight sheet / Setup miner config / Extra config arguments ott meg katt a kék I betűre ...
-
mZoleee
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
nézd meg a miner leírásában (amelyiket használni akarod), hogy milyen változókat kell megadni ehhez.. Azt meg a flight sheet alatt meg tudod adni.. aztán rakéta
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
az értelmetlen veszekedés helyett valaki esetleg tudna szakmai kérdésben segíteni ?
-
aleister
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Szia!
Az első kérdésed nem értem. Bármilyen eszközzel (tehát nem a riggel) belépsz a https://the.hiveos.farm/ oldalon, és menedzseled a távoli gépet (riget).
A fent említett felületen a Flight sheets fülön tudsz a kiválasztott FS esetén miner-t hozzáadni. Ezt követően a minerben beállítod, hogy mely kártyákat használja.
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
tegyük tisztába gyorsan a válaszodat és,hogy mit gondolsz.
1. nvidia kártya szoftweresen jobban támogatott.
2. a bányász programban amit ír fogyasztást nagy % ban helyes /amd kártyánál a valós adatot olyan ritkán találja el mint fehér holló a szénakazalban a tűt..
3. Egyetlen egy amd kártya tudtomal nincs gddr6x memoriával szerelve és egyik sem tud akkora sebességet. Sőt a mai napig egyik sem tudja azt amit egy 3080 ,hogy 800 euro körüli áron 100 mh-t hozzon...Szóval ennyit röviden arról ,hogy ismét porábltál okos lenni csak nem jött ben

#79411bajnokpityu
Hiba mindenhol feléphet ,de azért valljuk be öszintén az nvidia eseténbe a softweres támogatás jobb. És a kártyák is sokkal jobban bányász szempontból is hiszene egy 3090 közel 2x akkora hashratet tud mint egy bármelyik friss amd kártya.... És még mielőtt valaki bedobná azt,hogy hát vesz 2db amd kártyát vehetsz ,de az akkor is 2 db hely lesz egy rigben vagy bárhol ezen felül meg amikor ezek a kártyák megjelentek akkor nem tudtál venni 2db amd kártyát sem mert abból is hiány volt szóval akinek esze volt az vett akkor 3080 akat és mára már ingyen ketyeg neki. -
Emperor_
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hááát.
Jobb lenne, ha DDU-val szednéd le. Az egy tiszta, komfortos állapotot teremt
.Miért nem mész vissza win10-re? Van valami, ami csak win11 alatt megy? Mert csak szenvedni látlak a win11 miatt
. -
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
nvidiát és elfelejteni az amd kártyákat ,ezek soha nem voltak szoftweresen sem erősek
-
koko52
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Jó a 100 alatt, erre a kis időre meg főleg.
-
GERIlla83
tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Igen, a 10/10 az accept share
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
TREX ezzel szemben első körben 70-75mhs, viszont nem egy túl informatív miner, konkrétan azt azt se látom, hogy mennyi az accept, a reject, a lock stb.
mod: a 10/10 lenne hogy 10ből 10 accept?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Celithrandi
üzenetére
ki. most pont 74.4mht futott pool oldalrol nezve
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
RX 6800 volt az elsődleges kiszemelt ami teljesítmény/fogyasztás/ár (~430k) szempontjából is rendben van a szememben. De mondom, ez csak egy hirtelen fellángolás ami elmúlik, nem lépem meg... egyelőre..
-
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Apr 1🤣🤣
-
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem is értem miért win alatt küzdetek...
1db ssd vagy m2ssd-- hiveos•onnan boot amikor nem használod a gépet.
De ez a win alatti küzdelem... Sosem értettem
-
berzebub
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Akkor az oc-val kell dolgozni. Volt olyan 3060ti-m ami +1200-as memnél 73%-nál elhasalt, visszavettem 1100-re és stabil 74,5 volt. Szorakozni kell kicsit
-
berzebub
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Minerstathoz sajnos nem ertek,de a ha nem adsz meg lhr értéket a minernek akkor magától állítja az lhr %-ot. Addig tolja felfelé amig nem lesz lhr lock, akkor esik vissza az mhs. Ekkor vissza vesz valamennyit ,megy stabilan par óra azután megint próbál emelni. Legalábbis a 39.7 ezt csinálta. Nálam nagyon szarul bírta a mem oct , a trex meg simán viszi ugyan azokkal a beállításokkal.
-
berzebub
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
nbminer parancssorában használsz bármilyen lhr parancsot?
-
berzebub
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Amikor leesik lock-kol a kártya. Autotune-t kapcsold ki és állítsd manuálisan.
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Erdekes nekem a trexel 65.56 van mikor 57 a vege. Nbminerrel csak 65,50 es 51. Ugyan az a beállítás.
-
mZoleee
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
nbminer-t nem használtam... trexhez képest +2mh/s -em van lolminer-el 3070ti alatt.. 3080ti alatt is 3,5mh/s plusz (mind ezt hiveos alatt)
-
mZoleee
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
akkor a felsoroltak közül válassz egyet..
én most lolminer-el túrok, mert gddr6x lhr -re többet tud hozni, mint a többi.. 
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Abban sajnos nem tudok segíteni, de hátha lesz valaki aki tud.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hiveosben gpu 1200 mem 2550 powerlimit 250 trex miner
-
k1raly
aktív tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
73-75 is lehet ha jól csinálod.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
mod: 68 nem 38
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Egyszerre csak ugy fog mukodni hogy 2 db kulon miner progival tolod ebbol az egyik az nvidia kartyaval dolgozik ugy konfiguralod a masik meg az nvidiaval azt meg ugy. Es semmi gond meg ingyen is van

-
Pietrosz
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
igen, de nem vegyesen. nekem anno ezért volt külön szedve két rigre az amd meg nv kártyák.
-
Emperor_
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
A minertatos szálat nem vágom
. windowst írtál...
Ez nem linux alapú miner OS? Mármint a minerstat.NBMinerrel bányászok a 2miners pool-ra win10 alatt. Kezel amd és nvidia vga-kat vegyesen.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem fog menni vegyesen, csak fizetős accounttal.
-
mZoleee
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
minerstat... nbminer,lolminer,phoenix ezek mind tudják amd/nvidia kártyákat vegyesen kezelni
-
Emperor_
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
nbminer 40.1
Többet próbáltam szerintem ez a legstabilabb és jó a hibakezelése. -
törölt tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Hidd el lesznek olyanok. Nem, is kevesen. Az előzőnél 2db 1070-t vettem 100ezerért és SLIban játszottam.
-
viharhozo
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Azert kezd rendezodni a dolog. Kartyafelarak jelenleg Nemetorszagban az MSRP-hez kepest:
6600 XT: ~20%
6700 XT: ~30%
6800 XT: ~50%
6900 XT: ~15%3060Ti: ~50%
3070: ~45%
3080: ~35%
3090: ~20%Egyebkent ket hete minden olcsobb volt, plusz most erezhetoen kisebb a valasztek is.
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Valamit félre értettél,a kereslet és kinálat,azért nincs mert eladható a termék. És mivel van aki még a konzolon is bányázik meg a laptopon stb ezrz felszipantotta a piac ez van. Majd ha vege lesz meglatod hogy mennyi lesz az apron miből es mennyiert. .( Msrn árakat vársz mindenre amikor minden dragul az ido elorehaladassal nem csak a gpu hanem minden es semmi koze a mostani helyzethez inflacionak hivjak)Reszemről ennyi
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Már nagyon nincs is gamer világ szerintem ezek száma is már drasztikusan megtört, ez a chiphiány is csak média által felhozott dolog. Volt itt mindig kártya a boltokban csak ahogy bejött fel is vásárolták a bányászok.
Hiába vár valaki későbbre ha jönnek az ujabb generációs kártyák és nyomják majd le az árfolyamot ,ez mellett pedig az összes kártyáról tudni fogják,hogy az bányász kártya volt ,mert még az utolsó gamer is ketyegtete a bányát játékok mellett. Ha most már nem is ,de még tavaly ilyenkor tuti...
Majd mennek tovább és nyomják tovább, hát ezt már varmi kifejtette korábba ,hogy kb durva veszteséggel lehet üzemeltetni a rigeket. Csak kérdés ki meddig vállalja ezt be ,mert ha nem indul meg a coin akkor az lecsó, átálhat egy másikra is ott sem lesz másabb a helyzet... és így tovább. Érdemes minden esetre megnézni az eth után mely coinokat lehet turni gpu-val és ezeknek jelenleg mennyi az árúk illetve mit túr mondjuk ki belőle egy kártya. Néz rá egy kicsit a coinon mekkora hashrate mozog csinálj egy előkalkulációt ahogy varmi is tette és máris megtudod ,hogy mennyi lesz az annyi
.
Na de én nem akarok találgatni és tippelgetni pusztán érdemes kicsit előre számolni és gondolkozni, nehogy véletlen túl sok legyen a sírás diff bomba vagy pos után.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Mit érsz a maradvány értékkel, miközben kitermelt mondjuk 0.002eth és vége a játéknak. És megjelent a használt piacon 1000 másik ugyan ilyen kártya, és több ezer másik féle.
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Erről korábban volt szó,ha most jővedelmező vagy jonak néz ki azt lehet temetni. Mivel eth vonal vegen akkora szamitasi kapacitas keletkezik hogy erdemben alig fogsz kapni valamit aminek meg az erteke is keves. A multkor csal 10% szamoltunk es az is boven eleg....
-
Frozen
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
Eth alapon működik ,de ne zavarjon
na meg ravencoinhoz is van vali köze ezek a klon izek sokra nem lesznek jok 
-
varmi2
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
A binance a legnagyobb váltó.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Igen.
De általában minden reggel van hely még a 30 napos letöltésre, 75%-ért.
És oda 400 axs mehet. -
varmi2
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
De a 104% hozamnál csak 2 axs köthető le, több nem.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem volt árfolyam nyereség, mert az 500busd az pont annyi dollárban is most is és a háború előtt is. De mondjuk barmely coin ára a háború napján mondjuk 500dollar volt, most 700dollar. Tehát van árfolyam nyereség.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Igen a stabil coin is jó, csak akkor lemaradsz az árfolyam nyereségről, és igen az árfolyam zuhéról is. Ez ilyen valamiért valamit.
-
echterion
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Fél nap? Online lehet írni a feljelentést, dehogy megy el vele fél nap.
-
Emperor_
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
"pár darab" ezt írta. Ez ugye nem túl pontos meghatározás
.Te egyet láttál bele és én meg akár tíz is lehet a pár darab.
-
füles_
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
3db 1060-ról és 3db 570-ről van szó. Köszi a segítségeket, szerintem nem fogok vesződni velük és inkább eladom őket.
-
Emperor_
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
A 1060 a kalkulátor szerint 0.44 $ / VGA / nap hozamot hoz flexpool-on, az áramköltség levonása után. Ha van tíz kártyája az már napi 4,4 $.
Én azt gondolom, hogy a kolléga járjon utána és döntse el, hogy neki megéri e a vesződség.
Lehet jó áron jutott hozzá.
Mindenkinek mások a lehetőségei, elvárásai, szabad idő mennyisége, stb. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
stake-elésnél ki tudod venni idő közben ha ki akarod, saving-nél meg arra az időre amire lekötöd nem nyúlhatsz hozzá, ha jól értelmezem
angol leírás -
milszab
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ton-t melyik váltóra teszitek? Illetve valutára vagy mondjuk eth-ba érdemes rakni?
-
viharhozo
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
A tozsdei befektetesnel is szamitasz vmire. Ha kicsiben csinalod, akkor megadsz tiz kimenetelt, ezekhez valoszinusegek rendelsz, es az lesz a varhato erteked.
A rigepites meg nem tozsde, ott lehet kalkulalni kibanyaszott darabszammal, maradvanyertekkel, arammal.
Minden szamolhato. Azert azt ne gondoljuk, h a banyaszcegek hasrautesszeruen veszik a hardvert.
937: ETH diff chart
-
trek81
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Felesleges időt ilyenre...
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
ellenben erre páran írnátok valamit? Tehát hogy csesszek e el egy napot hibakereséssel vagy sem

-
dobolan
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Szerinted. Ha az a kártya annyit tud, akkor annak az a 100%.
-
dobolan
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
És? 1 kártyáról van szó, és mellékes. Én naponta több órát másra használom, az hány százalék?
-
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ha 1000-re felrakom 2perc után crashel...
-
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Btc-be kapom naponta, 0.00003806- 0.00004200 között van. utóbbi napokba
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Miből gondolod ezt ?

.
.