Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
newwave0507
üzenetére
Jelen állás szerint nem sajnos. 0.8-0.9 eur a netto hozam ami nem rossz a bankbetethez kepest de ha meg csokken akkor mar nezni is rossz. A megterules jelelneg 2-3 ev. Arra jo hogy bohockodj a sajatoddal vagy ha hazardirozol akkor vegyél hatha feljebb megy.
-
newwave0507
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Van ETH is számlán, csak volt egy olyan gondolatom most így olvasva amiket írtatok, hogy veszek egy 3070et akár, és talán megvan az esélyem rá, hogy vissza tudom hozni az árát. De ezek szerint nem igazán. -
varmi2
nagyúr
válasz
newwave0507
üzenetére
Ezt senki nem tudja. De ha az a számítási kapacitás, ami az eth-n van most, egy rész ráesik a többi coinra, akkor azok is veszteségesek lesznek.
Egy 3060ti 230-240k körül van, az áramot leszámítva hoz napi 0.98$(360ft) jelenleg. Nem éri meg belefogni, inkább vegyél eth-t abból a pénzből. -
newwave0507
aktív tag
És esetleg másik coin ? Nem lesz más alternatíva ?
-
varmi2
nagyúr
válasz
newwave0507
üzenetére
Véget ér az eth bánya pár hónapon belül, ami addig nem térül meg, akkor sose fog. Tehát ne szálj bele több vga-val. Ha van egy, amivel játszol, azt befoghatod, némi pénzt vissza hoz. De ennyi.
-
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
newwave0507
üzenetére
Ha nem vársz tőle nagy csodát és nincs lehetetlen elvárásod a megtérüléssel kapcsolatban, akkor megérheti. Azzal azért számolni kell, hogy akár 2-3 év is lehet mire megtérül a belefektetett összeg.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek, bányászoktól
.
Újra tervben van, hogy neki állnék bányászni. A kérdés az, hogy mennyire érné meg belevágni? A jövőre nézve mennyire van még benne potenciál szerintetek ? Bármi tanács jól jön.
3060, 3060Ti , hasonló kártyákra gondoltam, pár darabra.
Szép napot Nektek. -
Én is kérdeznék. Ki mit gondol a ton árfolyamáról, ha befejeződik a bányászata?
-
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Aha.
Ekkor eddig tévedésben
éltem.Ez esetben az is működik, hogy ha átmegy a kamion rajta és veszek egy újat, akkor a visszaállító szavakkal és az app telepítésével ismét hozzáférek a BTC-hez?
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Ha leszedem mondjuk a BTC app-ot, akkor mi lesz a rajta lévő BTC-vel?
Lehet én értettem félre a működését... -
Emperor_
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
Ledger Nano S Plus
A sima S-be csak pár valuta fér bele, mert kicsi a memóriája. Most vettem kb 1 hete egy sima S-st. BTC és SOL van most benne, de e mellé már nem fér be az ETH tárca.
Szóval csakis a Plus verziót ajánlom, ha több féle valutát akarsz tárolni. Ha csak ETH, akkor elég a Ledger Nano S is. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Nalatok mennyit termel most EURban 1 nap alatt 100mhs?
Nekem 1.74 eur. Valami hiba lehet nalam vagy ez realis most?Ha igen lassan kikapcs:)
-
madpapa
senior tag
Az 512.77-tel esetleg a V1 3060 is megy fullon vagy csak a 470.05-tel?
-
A CB pro színei másnál is megváltoztak, vagy csak nálam?

-
Sziasztok
Van egy kis ETH-em a webes walletban. Ehhez szeretnék még vásárolni (amíg olcsó). Viszont már valami HW walletben gondolkodnék. Mit ajánlotok ETH-hoz?Üdv
-
-
Kaci84
őstag
válasz
macimeister
üzenetére
Legjobb megoldás lenne ha minet PCI-e.ről táplálnánk. Utána molex. Sata csak ha nagyon muszáj és fele terhelésen annak amit bír. Videókártyát leginkább csak PCI-e-ről. Ha nincs elég sokkal inkább azt elosztani mint Molexezni. Csak akkor ha nem vesz fel többet a kártya mint amit bír az az egy PCI-e. Valaki Molexről is használja.
Viszont, hogy nincs még a kártyának sem elég PCI-e csatlakozó ez világos jele annak, hogy elavult és vélhetően kis teljesítményű a tápegységed.
Mindig felmerül a kavarás ezekkel a molec meg sata 77 felé osztogatással. Egy normális táp mindig jó befektetés bányára minden szempontból. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Celithrandi
üzenetére
De nem biztos, hogy nálad nem fog ennyit így menni. Az enyém egy elég jól sikerült darab.
-
macimeister
aktív tag
Nem vagyok otthon a témában, ezért érdekelne, hogy jól gondolom e. Ha veszk egy risert akkor a pci portot érdemes molexről táplálni és nem satáról, hogy a 75 w menjen neki rendesen. Ezen kívül a kártyát szintén két molexről érdemes átalakítani, ha a direkt pcie csatlakozó már elvan használva? Ha alapból 1 db vége van dedikálva videókártyához akkor azt nem érdemes továbbosztani.
-
-
Aki felrakta az 512.95-ös nv drivert, nem nyírta ki nálatok lhr kártyán a hashratet? eddig vígan ment a 94MHs, most meg 51
-
JohnyBlue
addikt
válasz
RealTedMosby
üzenetére
jaja, nvidia és bios mod? öööööö

-
Bossp
addikt
Valakinél működik rendesen az LHR kiiktató nicehash quickminer? 60 MH/s fölé nem nagyon akar mászni és néha kirja hogy locked. Lehet ne kellett volnaa legújabb nvidia driverrel neki menni?

-
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Azért illő lenne ránézni egy GPU-Z-vel nem e azért van ez mert powerlimiten jár a kártya.
Így hogy visszavetted a memóriát elképzelhető, hogy már nem szól bele a powerlimit, és ezért jobban kifutja magát. -
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Gaming x msi 2ventis, clock1380+7700mem 756mv. Bios moddolt kárty azért eszik csak 90-100W környékén, eredeti biossal 130-140-evett kevesebb mh/s.
-
demmer123
őstag
válasz
Celithrandi
üzenetére
56-58 tud csak a 3060ti, +1500memóriával tud 60-at de az nagyon ritka amelyik annyit megy.
Enyém ennyit tud.
-
Celithrandi
addikt
3060TI hoz tudtok mondani jó win setupot? A minerstatot adatokkal stabil, de 56mhs felé nem megy. Köszi.
-
krepp
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
,... igazad is lehetne, de lock-olt core clocknál nem esik nullára a vga fogyasztása.
Nem bányászó, de bekapcsolt rigem is több száz wattot eszik(NV)...
Az nvidia tényleg egész pontos, miután beállítottam a Hiveosben a tápegység hatásfokot, és a rendszer fogyasztását pontosan, a fogyasztás mérő és a Hive pár watt eltéréssel ugyanazt mutatta (terhelésen). -
bajnokpityu
félisten
válasz
viharhozo
üzenetére
kisebb terhelésnél a táp hatásfoka romlik. pl 8% helyett lesz 16% veszteséged, ez mondjuk átlag. ez kártyától független. ha az nvidiánál ez 5%, akkor perpetum mobile van otthon, ami jelenleg úgy áll, h nem lehetséges. már a 8% is se jöhet össze, mert egy egész jó hatásfokú részről ugrasz egy rossz hatásfokú üzemállapotra, amikor leáll a vga.
tehát ha 400Wal csökken a felvett fogyi, akkor reálisan 330 környékén ehetett.
és a 140 csökkenésnél olyan 125 környékét.nem mondom, h nálad nem csal az amd, csak azt, hogy az nvidia nem lehet, h annyira jó, mint állitod, mert lehetetlen.
-
-
viharhozo
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Egy szenzor van, minden szoftver annak az adatat irja ki. Ami sztem az AMD-nel teljes kamu.
A 6900XT-re full terhelesen 290W-ot ir a driver. Ha leallitom, a fogyasztasmero szerint majdnem 400 wattal csokken a rendszer fogyasztasa. A 6600-ra most 100 wattot ir, ha leallitom, 140 wattal csokken a fogyasztasmero szerint a fogyasztas. Az Nvidianal ennek toredeke a kulonbseg.
-
Dr. O.K.
tag
Lemértem falból, az IIacee beállításaihoz jelzett 108w az valójában 129w. tehát amit viharhozó mond, hogy akár 30%-al is magasabb a valós fogyasztás, az nagyjából helytálló. Az én rendszeremen 21w az eltérés a jelzett és a valós értékhez képest.Viszont tény, hogy az a beállítás még így is hatékonyabb, mint az enyém, tehát azt alkalmazom a továbbiakban és mindenkinek, aki hozzátett a vitához, ezúton köszi!
-
Rick4
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A bányász program, pl hive os annyit ír, amennyit beállítok, ugyanis két paraméter kézzel állítható, és 400W-3KW-ig azt látok, amit akarok.... A konnektorból mért fogasztást, ami igazából fontos, viszont egyik se tudja, hiszen azt a konnektornál kell mérni, így minden más adat irreveláns, mert a konnektorból kivett energiát fogod kifizetni.
-
Jager72
kezdő
válasz
varmi2
üzenetére
Tegnap a Binance Earn-on a kis mennyiségű eth-mat (0.5 ETH) megpróbáltam lekötni. Earn menüben a Garantált fülön van 2 lehetőség ETH lekötésre. Rugalmas megtakarítás 4,8%. A másik a 2.0 ETH. A 4.8%osra jegyeztem. Csak ez az opció van.
Ha belemegyek a tárcában, ott az Earn-be, akkor látom a megtakarításoknál az ETH-t, de a kamat az 0.000000000ETH.
Rosszul csináltam valamit? Vagy majd kerek 24 óra múlva fogok látni valamit?
Vagy csak Jegyeztem a szándékomat és, ha lesz "hely" akkor fogom csak kamatoztatni? Úgymond várólistán vagyok?Köszi
-
3800+
őstag
Sziasztok! Most hogy spam attack van a NANO blokklanc ellen, csusznak a 2miners kifizetesek. Irtam ezugyben a supportnak szerintuk a heten vagy jovoheten mennek a kifizetesek ujra. Csak gondoltam megosztom hatha mas is ertetlenul varja a NANO kifizetest.
-
Dr. O.K.
tag
Addig írogattatok, hogy én is megnéztem, mit tudnak a kártyáim. Mind finomhangolt, a legjobb kártya értékeit adó AMD 6800 xt : 52/72 mag/memo hőfok,40% venti fordulat 63.53.MH/s , 142w fogyasztás. Stabil, 16000/0 a share arány. RTX 3070: 53 fok mag ( memón nem tudom monitorozni), 52% venti, 62,35 MH/s. 110w. Stabil, 1316/0 share ( nemrég újraindítottam programváltás miatt). Nekem ez teljesen OK. Amúgy sem hiszek abban, hogy fél MH/s miatt érdemes napokat görcsöni. Passzív pénz oszt jónapot!

-
tvamos
nagyúr
Bocs! Nem akartam AMD NVIDIA haborut kirobbantani!
En csak abban gondolkodtam, ha a kartya unatkozik, kereshetne egy kis coint, akkor egy sokkal utosebb kartyaba is bele tudnek ruhazni, nem egy 1650-et, vagy 3050-et hajtanek, hanem inkabb egy 3080-at. Telen meg arammal futok, akkor kit erdekel, hogy a cekasz megy, vagy egy (ket) video kartya. -
Bossp
addikt
3080 LHR-el még megéri ETH-t túni?
MEnnyivel zakatol? -
krepp
tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
...megint ez az AMD fanboykodás,,,

"Sosem volt jo uzlet nvidiaban gondolkodni."
Az igenis jól járt, aki lhr-es kártyát vett a 100% unlock előtt.
Pl: a 6700XT álltalában egy árban volt a 3060Ti vel, de többségében 30-40eFtvel drágább is volt. Mert ugye a kártyákat az árazta be hogy mennyi MHs, és mind a kettő 45-47 körül mozgott.
Most a 3060 Ti 61 MHs, kb 110W-ból, tényleg deszar....
(amúgy Jelenleg is olcsóbb a 3060Ti...)
Az is korekt és objektív volt részedről, hogy az nvidia legszarabb kártyáját hasonlítod, az AMD egyik legjobbjához (6000 szériát nézve),..
a 3090-et a többség (3000-es) nvidia kártya veri..
Mindemellett tény, hogy az AMD álltalánoságban kevesebbet fogyaszt, ezért kevesebb hőt is kell róla elvezetni. Ahol nem akciós az áram, oda javasolt az AMD.
És dual mining esetén álltalában jobban termelik a másodlagos gpu intenzív coint, (ha almát almával hasonlítunk össze, 6700xt v.s. 3060Ti).. -
tvamos
nagyúr
válasz
varmi2
üzenetére
Ha valamihez kell a cuda, akkor teljesen ertelmetlen arrol beszelni, hogy mi eri meg jobban szerinted.
Aztan ha csak a banyaszas a cel, akkor termeszetesen biztos jobb az AMD.
Mellesleg nekem csak rossz tapasztalatom van AMD kartyaval, ez is neheziti szamomra megegy beszerzeset. -
Agyrák666
aktív tag
válasz
varmi2
üzenetére
Sosem volt jo uzlet nvidiaban gondolkodni.
Amd-t nem kell padozni, nem bukod a garit, nincs lhr szarakodas, nincs driverrel szarakodas, fogyasztas/teljesitmeny-ben is sokkal jobbak.. kb beteszed a helyere, power limit maxra, core clock le, memoria clock maxra..es ennyi. Be van allitva.
Rx6600 50w mellett tud 29mh-t. 50w-ot telen passzivan is le lehet huteni.. felesleges is ra a venti.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebbol 4 db tud annyit mint egy rtx 3090..(ami januarban 1.1-ert ment el hardverapron, most meg alig ernek 600-at)Szerk: most lattam giga 3090-et 500-ert. Jo bolt volt annak aki januarban vagott bele.
-
-
Jager72
kezdő
ETH stakingben tudna valaki útmutatást adni? Lehet csak eth-t lekötni? Binance-nél van a tárcám.
Köszönöm
-
viharhozo
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Netto 305k a 6900XT. Ez 838 dollar, boven az eredeti MSRP alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
éltem.
Ez nem nez ki jól.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)