Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Használom télen/nyáron, nálam teljesen jól működik, ki kell tapasztalni az "egyensúlyt" a hőfok és a fan között (kinek melyik a fontosabb bizonyos határok között) és annak megfelelően beállítani az adott gpu típusra ....nekem a gpu3 (egyik középső a sorban) a legmelegebb, ezért arra figyelek...főleg nyáron) .....24 fokos nappaliban pörög, befűti a teljes lakást (63 m2)...ablak nyitogatással szabályozom a lakás hőmérsékletét
...a kazán még nem indult el idén

-
IppY
tag
Sziasztok!
HiveOS 'Autofan Settings' funkciót használja valaki?
Mennyire vezérel jól? Most télen vagy nagy melegben nyáron előnyösebb? Vagy felejtős?
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Necro_Ramone
üzenetére
-
Albigator
őstag
válasz
Necro_Ramone
üzenetére
Nálatok meg már elfogyott a beigli? Nagy kár.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Innen a topikból kértem véleményeket akinek ilyen kártyája van. Ha neked nincs vagy nem kívánsz tapasztalatot megosztani, akkor csak simán görgess tovább, köszi.

Ja és Boldog Karácsonyt! -
Albigator
őstag
Sziasztok!
Sima 3060 LHR V2 GA106-302-es kártyával (10DE 2504) milyen tapasztalatok vannak ETH bányászat tekintetében?
Ha valaki Nicehash, NBMinerrel tolja annak még jobban örülök, érdekel milyen beállításokkal (VGA valamint, miner progi: LHR mode stb.) -
madpapa
senior tag
TONCOIN ra ez májner proggi jött ki. Vélemény?
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék
Srb minerrel szeretnék dual bányát csinálni 4 kártyás rig, amiből a 2. kártya csak 6GB-os, ezért a két dag nem fér bele.
Azt szeretném, hogy első algó/pool csak 1,3,4 az eth minden kártyát használjon.
Hive-ban ennek megfelelően töltöttem ki a minert
User Config--disable-cpu --gpu-boost 3 --gpu-id 0!2!3
User Config2--gpu-id 0!1!2!3
Ennek ellenére mind a két algó csak a nevezett3 kártyát hajtja.
Lehetséges úgy beállítani, amit szeretnék? -
Emperor_
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
TeamRedminer, nbminer ezekkel azért tennék egy próbát Hive OS alatt.
-
Darthforce92
tag
válasz
lockdown90
üzenetére
RX 6700xt alig drágább és jóval erősebb. Bányászni ugyanannyit bányászik kisebb fogyasztással.
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Hobbi banyaszkent szeretnek beszallni amig lehet. Kesobb jatekra vagy tovabb ertekesitenem a kartyat, tehat olyan kartya kellene ami azert erni is fog valamit a piacon.3060Ti LHR neztem ki elsosorban. Nezegettem olcsobban tovabba 6600/6600XT is, azonban nem tudom, hogy mennyire lesz keresett gamingre a kesobbiekben, illetve ha masik coinra kell atallni ethrol lehet hogy gondban leszek…
-
demmer123
őstag
Nicehashon melyik a jobb? Excavator vagy nbminer?
-
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni.
Fali mérőből kicsit sok a fogyasztás a reálishoz képest.
2rendszer van 1 ssd 1hdd 11 vetni.(2 rendszer= 2 lap 2 proci 2 ram 1ssd 1 hdd)
Biosban auton van minden.
Windows rendszer.Lehet valamit állítani biosban/ windowsnál?
-
Emperor_
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Csecsi
tesó!A VGA-kat letesztelted külön, egyenként egy másik gépben?
Hive OS LOG-jaiban nincsen semmi hasznos?
Mi lenne ha a 2 "feles" kártyát átraknád a másik rig-be?
windows alól mi a helyzet? win10+teamred miner vagy nbminer mondjuk...nb
Én 5600-asokkal szívtam hetekig, 3 db nem bír egy rigben működni. Csak 2-vel ment stabilan. -
Hurkaleves
őstag
Benéztem az alaplap biosába és ott minden jól van gyárilag beállítva. Próbálkoztam más beállítássokkal is, de nem segített. A villany ellátás megfelelő és elegendő, az nem lehet a probléma. Jelenleg 6 kártyával stabil. Szóval van 2db RX570 4GB-om eladó!

Viszont ezek után már nem tudom milyet vegyek ami megfelelő a kis rendszeremnek... Elég lutri... -
válasz
Fiddlestick
üzenetére
tényleg nem tudom, és ezzel valszleg nem vagyok egyedül.
-
prmcsk
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
A spec alaplapon minden 6pin táphelyre van dugva táp ? És minden kártyára is ?
Én táp, vagy érintkezési problémát sejtek valahol... -
Hurkaleves
őstag
Jó, hagyjuk a "csecsi" szót, lépjünk tovább. Egyszóval nem működik a rendszer. Ha elindítom a bányászást, 30mp múlva összeomlik a rendszer és csak fizikai újraindítás után tér észhez. A táp elég kell legyen, hisz a jelenlegi 6 kártyával 690 wattot kajál falból. A táp meg 1200 wattos, szóval van még tartalék. Sajnos nem tudom jobban leírni a hibajelenséget.
-
voodoo98
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
most olvasom, hogy DCH-t írsz. Azt raktam fel és ezt írja a Nicehash: "Detected drivers are not recommended for mining with NiceHash miner. Please change them for optimal performance"
Tovább megyek:
nvidia advanced driver search szerint, 472 óta nincs is nem DCH-s driver már!
-
válasz
Hurkaleves
üzenetére
sötétíts fel légyszi, hogy miért jelent a csecsi azt amit mondasz?
és főleg hogy honnan szedted?
(amúgy max nagyobb táp lenne a tippem) -
Hurkaleves
őstag
válasz
shteer
üzenetére
A csecsi azt jelenti, hogy megáll a tudomány. Gáp újraindítás segít csak! A fogyasztásmérőn látom, hogy visszaesik a fogyasztása, mihelyst el kezdene emelkedni és beáll egy nagyon alacsony fix fogyasztásra. Odáig nem jutok el, hogy Hive Shell-el megnézzem mit (nem) csinál! Vagy ha igen (jobbik esetben), akkor látom, hogy egy-két kártya próbálkozik, tök random, és tök random hash rátával.
Volt már ilyen helyzet anno egy másik rx570-el is. Eladtam, mert nem tudtam működésre bírni a többivel együtt. Most is ez a helyzet.Az alaplapi bios-hoz nem nyúltam az gyári beállítás. A pcie gen asszem állítható, de mindegyik sávnak egyforma van beállítva. Asszem van auto mód is. Sajnos jelenleg nem tudom megnézni, mert monitort és billentyűt kéne rádugjak a vasra, amikkel jelenleg nem rendelkezem..
..de megoldom...Egyébként sok minden állítható a BIOS-ban, elvégre ez egy bányászatra szánt lap, csak nem tudom mit kéne állítanom. A másik rigemben szintén ilyen alaplap van, csak abban 2db RX5600 és 2db RX 5700 figyel és gond nélkül működnek.
Ha esetleg az alaplapi BIOS-ban kéne állítgatnom valamit, akkor mire figyeljek, mit állítsak?
Thx!
-
Bec
tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Hasonló probléma volt(van) nálam is,csak readeon-ok(6.db.) abból 2.db.6800-as egy gépben nem bírja egymást,külön rig-ben jól működnek.. Táp csere,riserek cseréje,bios,stb.nem segített..
-
shteer
titán
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Csecsi pontosabban mit takar?

BIOS-ban beállítások? 4G decoding, PCIe gen állítható?
-
Hurkaleves
őstag
Halihó!
Első körben írnám a rendszerem:
8 db RX 570 4GB vegyesen, minden féle márka.
Motherboard BTC-T37 Intel (4.6.5 01/26/2021) ez ilyen riserless alaplap
CPU 2 × Intel(R) Celeron(R) CPU 1037U @ 1.80GHz
Disk Model ATA SSD 128GB
4 GB DDR3 ram
1200W HP szervertáp
op: HiveOSUraim, olyan problémába ütköztem (nem előszőr), hogy a maximum 8 gpu-t támogató rendszerem, szeret válogatni. Ez abban merül ki, hogy a jelenlegi 5db RX 570 4GB vga-hoz vettem most 3 másikat. Ezeket együtt nem szereti, de külön-külön egyesével meg igen. Tehát a jelenlegi 5 vga + az újakból egyszerre csak 1db!
Nem tudom mind a 8-at működésre bírni, pedig a hive OS látja mindet, de amint ráengedem a terhelést, csecsi.Esetleg futott már valaki ilyenbe? Mit lehet tenni?
Köszi!
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Fejlemények:
Két windows11-em van:
1. win10->win11 upgrade
2. win11 clean installAz elsőn működik rendesen az nbminer, úgy mint eddig az utóbbi 2 hétben(dec1-es driver: 497.09), már 18 órája megy.
Viszont a 2.-on nem, pár óra után nagyon lecsökken az mh/s, felére, 1/10-ére. Itt már percenként van LHR detected, valszeg ez az oka annak, hogy leesik az mhs.Itt is próbálkoztam az utolsó 3 driverrel (nov16,dec1,dec20) is.TREX ugyanezt csinálja, tehát nem a minerrel algorimussal van a gond. Ugyanazok a VGA beállítások. Legfrissebb windows van mindkét rendszeren.
Tehát egyetlen különbséget látok:
az egyik win11 win10-ről upgradelt, a másik meg clean win11 install.
Egyik napról a másikra lett "rossz". Valszeg vmi update jött, vagy felrakhattam vmi olyasmit (bármilyen drivert, szoftvert), ami bekavar?Van tippetek, hogy ez miért lehet? Jó lenne csak egy win11-et használom, de workaroundnak egyelőre ez is megteszi.
-
Frozen
addikt
válasz
Winchester95
üzenetére
Melyikre eset a választás?
ő egyébként szerintem nagyon függ attól,hogy gyárilag milyen padot raknak rá és mennyire régi az állaga.
(én mikor a régi 3080 on cseréltem padokat 72-74 fok körüli volt a strix oc)
3090 esetében a hátsó memorián tudomásom szerint egyik kártyának sincs szenzora, szóval a hátsó lehet melegebb is vagy akár 100+ fokos is. -
nagyonjjo
tag
1660 superre mi a jó beállítás miner?
nbminer fogja magát elhányja néha.
Illetve mi a jó beálltás?
Mert itt van +1000mhz.
Meg - 500mhz ram oc.
És egyikkel se megy 30 fölé szinte.
Tovább nem is nagyon lehet húzni,és akkor se megy feljebb. -
Megérkezett.
Ez az eddigi legjobb kártya véleményem szerint.
( volt nálam Asus rog strix, giga eagle oc )
Kő kemény 78-84 fok körül van a memória. De ez is maximum.
Többinél 96- 106 fok volt. (Új kártyák).Ugyan itt ha van valakinél Zotac 3090 doboz akkor átvenném. :)
Egyik riserem megint szarakszik. :W
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi
! -
Frozen
addikt
válasz
Winchester95
üzenetére
játék alatt nem melegszik úgy fel a memoria mivel a játékok a gput terhelik meg jobban.
zotac kártyára magyarban alpból 3 év garancia van (ha még igaz akkor regisztrálod a honalpon és akkor 5év bár utobbi nem tudom van e viszont a 3 év garancia elég sok) -
válasz
Frozen
üzenetére
Tudom, viszont én gamer vonalon is mozgok, és nem csak a pénzt nézem.
Nálam a kártyák is a kötelező ventik mellett + ventikkel vannak hűtve valamint max 15 fokos helységben vannak, nem maxra járatva. :)3-5 év garanciát lehet érvényesíteni a zotacnál? Úgy írod mint ha tapasztalt lennél a gyártói garanciázásban.
-
Emperor_
addikt
2miners-en, a jobb felső sarokban van egy olyan kiírás "Your Round Share" .
Ez mit jelent? -
Frozen
addikt
válasz
Winchester95
üzenetére
110 nél trottingol addig semmi baja nincs , különben is van rá a zotacnál 3-5 év garancia kár ezen rugózni.
-
válasz
voodoo98
üzenetére
Nekem is Suprim X van (2 db).
AB-ben fixált 1500 mhz CC, +1500 MC hozza a 83-84 MH-t NBMinerrel takarékos módban. Nálam az okozott problémát, amikor frissítettem az NV drivert, a 472.12 az stabil.
Sajnos elég vacak padok vannak ezen a kártyán, ha elengeded a fogyasztást akkor 100-110C között lesz bánya közben.
-
voodoo98
addikt
válasz
k1raly
üzenetére
65-68 Mhs-sel megy alapvetően, csak tegnap vettem észre, hogy jócskán leesett, újraindítottam a gépet és akkor jó volt, de ma reggel is ez fogadott.
Silent mód kikapcsolást kipróbálom.
De most azt látom problémának, hogy leesik a core clock meg a memory clock is. Mintha vmi visszavenné.
Köszi a tippeket.
-
k1raly
aktív tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Hiveost használok, a memória hőfok win alatt lett ellenőrizve, trex miner etherminera. Venti 80% ez egy Zotac rtx 3080 ti extreme holo.
Hiveosben gpu 1300 mem 2600 pl 300w.
YouTube teli van win alatti beállításokkal, én a trexet láttam most a legjobbnak. Amit írtál 36-38mhs azon nem is jaratnám, és a silent modeot is kikapcsolnám az fix. -
voodoo98
addikt
Sziasztok!
3080 ti-om van.
Két kérdésem lenne:
1. NBMiner alatt 36-38 mhs-sel megy egy idő után a kártya, pár óra után. Általában 63-68mhs szokott lenni. Nem hajtom túl, 60% pl.
2. 3080 Ti nicehash-el mi a legjobb algoritmus? most ETH-t termelek. (legfontosabb h a kártyát ne hajtsam szét, 65-70mhs/-sel elégedett is voltam, mellette 85 fokos volt memoria)Legújabb (tegnapi, 12-20-as) driver van éppen fenn, de az előtte lévővel is csinálta.
Autolykos nézem most. Jó lenne a nicehash+coinbase kényelme továbbra is. Vagy ennél már jobb? Köszi! -
3800+
őstag
Masik amit megfigyeltem ha ranyitom az ablakot megy stabilan.
Memo hofokokat nem latok. Szellos rigben van 8 db 12 cm-es arctic venti. Mem tempet nem tudok, a gpu 50-52 fok igy stabil. 54nel mar eldobta illetve magasabb memfekin. Korabban is mas javaslatara emeltem a kartya ventijet, mert a kolleganal is melegebb gpunal erkeztek az invalidok.
Ha szoftveres gond lenne akkor nem ment volna egyebkent szinte hiba nelkul 4 honapot kb. Direkt nem frissitek drivert meg semmit ha valamivel mukodik nem piszkalom, ezert is gondoltam hogy a kartya a ludas es mivel windows alatt PC-be sem engedte magat meg atlag OC-re sem ezert gondolom hogy valami a kartyaval nem okes. :( A RIG szepen vitte a 6600XT-t a 3060Ti helyen...Sajna garis, matricas a kartya igy nem boncolgatom, egyebkent egyertelmu hogy kapna a fasza thermal padokat probakent.
Riser uj, kabeleket atneztem... szoval remelem most alacsonyabb OC-vel elketyeg meg egy darabig.
Szerk: ha hive-t frissitek kernel hibaval az 5600XT-t dobja el a rig igy az sem jatszik...

-
-
Kaci84
őstag
Szerintem ez iknább szoftveres gond, driver, miner OP rendszer. Nálam is dobált ilyen hibákat 3060Ti GamingX trio-nál. Hive alatt minert cseréltem és jó lett. Most NB Miner 39.7-el megy 0.6-211@211107 Hive verzió alatt.
Magas hő miatt nem ilyen hibát dob. Nincs szenzor benne? Ventikkel amúgy szert sem érsz ha nincs megfelelő kapcsolat a borda és a RAM közt. Thermalpadozással többre mész ha kell egyáltalán. A gyári ventik szarrá pörgetése helyett is elegánsabb megoldás 12cm proci/ház venti felszerelsése. -
3800+
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Próbáltam a kártyát win alatt és már a +700 mem frekinél is memory error. Szerintem túl melegszik a memória, olvastam neten hogy valaki szétszedte ezt típust (Ghost) és hővezető lapok alig fedték a memókat. Hive alatt eleinte bírta az 1800-at aztán kb havonta elkezdett invalidokat dobálni és mindig csökkentettem rajta és elmúlt. Úgy néz ki most 1600ról vissza kellett húzni 1200-re és így nem dobta el egyből. Végülis lehet hogy ahogy öregszik a hővezető cucc egyre jobban melegszik a memória. Mert a helyére tettem egy másik kártyát azzal nem térdelt le a hive.
Elég ratyi ez a gainward 3060 Ti Ghost... vagy csak én fogtam ki ratyit. -
krepp
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Talán az egyik legjobb, kettő hoz is volt szerencsém, padozas nélkül 100 alatt, rigben, 24C szobában..
Annyit azért segítettem neki hogy jó nagy alu bordakat kapott a backplate re .. -
Szia.
Ugyan ezzel küzdöttem én is.
Kompletten cseréltél risert?
Nálam az usb kábel és az x1 es foglalat is csereérett volt.
Spitter is lehet rossz. Először dobálja majd nem is látod a kártyát.Ja és nekem még akkor is volt olyan mikor a 8 pines tápkábel feladta a dolgot. (Tápegység felől) összeértek a kábelek random, melegedett stb... nézd át azt is.
Koxx:
Igen, ismerem ezeket, de volt már nálam olyan kari ami rendes gépházban 98 fok körül volt max. -
válasz
Winchester95
üzenetére
3090-nél még örülhetsz is ha csak 102 fokos, az teljesen normális mert ott talán még nincs throttling.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre mert szerencsére minden szépen ment de az utóbbi napokban egyre több invalidot dobott a 3060Ti és hiába csökkentettem a mem frekit meg pörgettema ventiket rajta hogy ne melegedjen, most már ott tart a dolog, hogy ahogy indul a miner GPU hung detected error, illetve gpu no temp driver errort dob és offline lesz a rig. Risert is cseréltem alatta, egyelőre nem jövök rá mivel van a hiba hiszen eddig tökéletesen pörgött minden. Kivettem a 3060Ti-t a rigből és azóta megy hiba nélkül, igaz még nem sok idő telt el.
A pci-e splitter is szarakodhat? Megpróbálom win alatt a 3060Ti-t hátha a kártyával van baj, de remélem hogy nem.
-
válasz
Fiddlestick
üzenetére
:D
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Hat meg a kartyanak
-
-
GabeE3e
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Zotacnál a Trinityből, nálam volt 3070ti- ugye azon is GDDR6x mem van, Az most télen max 102-104 fokos volt a gyári padokkal, de nem járattam 100%on a ventiket, én 3090-ben nem merném megvenni, kivéve, ha újra padozod, akkor valúszínűleg rendben van.
Van nekik Holo, azt már inkább vagy Extreme Holo. bár lehet azokon is padcsere kell.Redditen keress rá, ott biztos, hogy írnak tapasztalatokat. -
Üdv újra mindenkinek.
Zotac Trinity RTX 3090 vélemények?
Természetesen memória hőfokra gondolok gyárilag. -
Kaci84
őstag
válasz
Sartene
üzenetére
Én arra gondolok hogy vagy rossz a mérőd vagy rossz funkcióját használod. Nem A kártyákkal vagy a beállításai val van a gond mert a Hive fogyasztás és a fali miért között már hatalmas szakadék a kártyákat optimalizálód is az a szakadék akkor is pontosan ugyan annyi lesz. Radeonok 20-30% fogyasztanak többet falból mint a szoftveres. Ilyen 1100ra tippelnék. Tuti a mérő valami korábbi heti vagy havi fogyasztást mutat vagy hasonlót.
-
mokus1
addikt
6700xt: core:1115 vdd:650-750 között ahol stabil.
Vddci:700-750 között
Mvdd:1270-1300 körül.Memória az jó.
-
Sartene
csendes tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Az alap RIG el nem vagyok egyébként kibékülve (mint hozzá nem értő vásároltam és bajom is volt vele rendesen , alaplapot kellett cserélni ,mert nem bírta el a 6700 sem). Nagyon full stabil áramokra van építve,de lehet ide nem az atom dolgok kellenek inkább hanem az összehangolt dolgok...)
-
Sartene
csendes tag
Hello! Adott egy rig 3db 6700XT és 3 db 6900 XT. HP szervertáppal a VGA ellátására és külön 600 W táp a többi egységnek. HIVE OS en 780 W pillnatnyi fogyasztést látok (tudom,hogy ez nem reális a falból mérthez képest),de megnéztem falból 2130 W a pillnatnyi fogyasztás (kb 1300-1500 -re tippeltem volna). A keretet VGA nélkül készen vettem és úgy pakolgattam rá a kártyákat. Jó ez szerintetek vagy valami nagyon aránytalanul fogyaszthat? Köszi!
-
Pietrosz
addikt
válasz
Darthforce92
üzenetére
-
Bec
tag
válasz
Darthforce92
üzenetére
Nálam Y elosztókkal vannak bekötve (4x6700) ,az első hetekben infrás C° mérővel nézetem a csatikat. semmi problémám nincs velük (még)..
GAbre : köszi,kipróbáltam,9-10% lement de a MH/s-is..
-
Darthforce92
tag
Rx 6700 xt minimálisra csökkentett fogyasztással egy 6 pines tápról táplálható, úgy, hogy Y elosztókkal táplálom vagy veszélyes lenne és felejtsem el? (egyedül 80watt fogyasztás miatt gondolom, hogy működhetne.)
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=LWVCkLecPak
Mennyire valid ez a kevesebb fogyasztású mód?
Valaki nézte már?
Elég szépen írta ki dos ablak,hogy 3080 ti 160-280w között fogyasztott.
Az azért nem kis különbség. -
Laraxior
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én a helyedben kidobnám a házból egy riserrel. Legalábbis nekem így voltak, nem különösebben zavarták egymást.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
A hőfokokra figyelj oda, mert mindennek megdobja a hőmérsékletét a plusz kártya. Nagyobb ventifordulat kell majd a hűtéshez a régi kártyán, meg az új is magasabb hőfokon üzemel majd, mintha egyedül lenne.
-
Laraxior
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Amelyikről megy a kijelző azon fog csökkeni a hashrate, attól függ mit használsz éppen.
-
Sziasztok.
PC-be mennyire ajánlott két kártyát berakni?
Ma upgradeltem a 3070-et, és megfordult hogy lehet nem is adom el
Éppen beférne a strix 80ti alá egy másik pcie slotba, és talán el is bírná a 850-es tápom.Szoktak ilyet? Használat közben a második kártya is droppolja a hesst?
Kompromisszumot nem szeretnék egy netezős gémer pc-n, de ha nincs vele szívás lehet megtartanám

-
2018
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem ma kiugroan magas volt 0.0089 eth/2 nap a 0.007xx helyett. Hektikus a dolog.
-
fireman123
őstag
Sziasztok, túr valakia a 2minersen?....nálam drasztikusan visszaesett a reward az elmúlt 2 napban a korábbiakhoz képest (0,003 eth/nap helyett 0,0022 eth/nap), ....nem, a nethash nem változott érdemlegesen tehát nem amiatt, a luck valamelyest rosszabb mint az előző napokban, de sokkal nagyobb a reward esés nálam mint amit a luck változás indokolna, szvsz.
-
Nálam sincs változás az asztali gépen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...a kazán még nem indult el idén
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tesó!

...a részesedésed %-át a megosztásod arányában
Memo hofokokat nem latok. Szellos rigben van 8 db 12 cm-es arctic venti. Mem tempet nem tudok, a gpu 50-52 fok igy stabil. 54nel mar eldobta illetve magasabb memfekin. Korabban is mas javaslatara emeltem a kartya ventijet, mert a kolleganal is melegebb gpunal erkeztek az invalidok.