Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koko52
nagyúr
A gwei igen szép ethermineon,180 felett. Megint beragadnak a coinok.
-
Frozen
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ezt már beszéltük ,korábban ki ,hogy nézi mindenki maga dolga. Én Euro ban tartom a portfoliom is és nem dollárban így ha kiveszem külön nem kell még bajlódni az árfolyammal és váltással.Elég sokan nézik euroban pont ez miatt az árfolyamokat, nyilván aki nem ilyen zonában van nem fogja hiszen dollár -euro-forint felesleges megbonyolítani neki....
k1raly
Szerintem valamit félre néztél ,az csak azért volt kint ,mert valaki azt gondolta azért írok hsz-okat.....
-
Kiskokó
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
All Time High Nov 02, 2021 (2 hours ago)$4,477.500.74%
De ha más chartot nézel lehet eltérés. De ezek olyan minimális dolgok, hogy kár ezért írni egy Hszt.
Az meg, hogy Eur-ban nézed megint a te dolgod, attól még nem lesz igazad.
Mondjuk ez olyan, mintha a kőolaj világpiaci ára is alapból HUF-ban lenne nézve...
senki nem nézi úgy, ahogy a cryptot se EUR-ban.
szerintem -
Sly81
csendes tag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy az alábbi két kártyából vajon melyik lehet jobb pl. ETH bányászathoz? Elvileg ha jól látom ezek nem Gaming-esek (LHR), viszont nem tudom, hogy a kisebb sorozatú több memóriával, vagy inkább a magasabb sorozatú kevesebb RAM-al ér többet MH/s tekintetében?RTX 3060 12Gb Asus DUAL-RTX3060-O12G-V2
RTX 3070 8Gb Gigabyte AORUS MASTER GV-N3070AORUS M-8GDElőre is köszönöm
Üdv Sly
-
DanielLong
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én is teszteltem az új Hive OS 0.6-211@211029 verziót, meg tudom erősíteni, hogy 6700XT-n olyan 12-13W csökkenést eredményez a frissítés, hash esett picit (0,2MH/s). 900MHz@875mV SoC beállítások, 79-80W így.
Sima 6800 esetén semmit sem tapasztaltam, eddig sem hullámzott a teljesítménye, fogyasztása is maradt a régi - 110W - másképp nem volt stabil hosszú távon.
6800XT esetén 24W-tal esett a fogyi, minden más maradt. Itt is 900MHz@875mV a SoC.
Az értékeket fogyasztásmérővel is meg tudtam erősíteni, tehát valósak. Egyelőre minden stabil, nem észleltem anomáliát, úgyhogy ajánlott a frissítés. -
shteer
titán
mindeközben ETH ATH
és PlanB november-predikciója BTC-re: 98k -
GAbre
veterán
Üdv!
Nicehash Coinbase átküldés működik akkor?
[link] 5 nappal ezelőtt még azt írták kikapcsolva,gondok vannak.Igaz azóta 1x már működött.
De tegnap óta nem akar átkerülni....
-
sakal83
addikt
Sziasztok.
Egy rx6700al banyaszok. Az utobbi napokban sajnos a vga homerseklete 20C fokkal felment az amd driver e alapjan. Semmit nem valtoztattam. Mi okozhatja?
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Frozen
üzenetére
A non LHR 3070 egyértelműen jobb ETH-ra, de nem lehet venni már. 63MH/s-hoz mondjuk ki kell nyomni a szemüket, nálam +1200-as memóriával 61,5MH/s körül hoznak, igaz kisebb fogyasztással, mint 120W.
Olvastam talán reddit-en, hogy egy tag valami +1800 memóriával hajtja a 3070ti-t, így ért el 61-62MH/s-t. -
Hohocali
aktív tag
válasz
Hohocali
üzenetére
Most, hogy gép előtt vagyok, és nem mobilról kell "bohóckodni"
, korábbi log file-ból kimásolva:EVGA RTX 3070 Ti - 55.57 MH/s, [LHR 70<>] [T:44/80C, P:173W, F:52%, E:318kH/W], 216/216 R:0%
Gigabyte RTX 3070 Ti - 55.92 MH/s, [LHR 71<>] [T:44/78C, P:184W, F:69%, E:301kH/W], 210/210 R:0%
ASUS RTX 3070 Ti - 55.36 MH/s, [LHR 71<>] [T:42/90C, P:167W, F:58%, E:336kH/W], 227/227 R:0%
ASUS RTX 3070 Ti - 57.19 MH/s, [LHR 72<>] [T:41/90C, P:179W, F:61%, E:327kH/W], 198/198 R:0%A memória hőfokok változnak le/fel, de nagyjából ilyesmik. Ez alapján egyes gyártók jobban odafigyelnek már a memória hőfokra szerintem.
-
k1raly
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ő memória hőfokról beszélt, te meg gpuról..
A 60 fok feletti gpu sem túl jó eredmény. -
GERIlla83
tag
Üdv.
Tudtok esetleg olyan tagot ajánlani innen PH-ról, aki VGA thermal pad cserével foglalkozik?
-
lacusht
tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
3070 Lhr 55mhs?
-
-
-
krepp
tag
3080 Ti vel bányászik itt valaki csak ETH-t?
(Dualnak nem látom sok értelmét)
Vettem egyet és szeretném tudni kinek mit sikerült kihozni belőle.
Win alatt ha használom a gépet, böngészés video, stb 82-84MH/s
Ha nem bizgerálom akkor: 87-89MH/s
t-rex
--lhr-tune 72.5 --pl 82(286W) --mclock +1300 -
Emperor_
addikt
válasz
Shkiz0
üzenetére
Végignéztem a videót, én bírom az ürgét, szoktam nézni a videóit.
A klima neki is eszébe jutott és mások is javasolták, de nem akart vele foglalkozni.
Szerintem az a kérdés, hogy ventik fogyasztása mennyire összevethető a klímáéval.
A szellőzést viszont szerintem jól kitalálta.
Ha nagyon meleg van és ez előfordul nyáron, akkor lelövi valami a rig-eket.A zsindelyt viszont nem jól rakta fel, mert nincsen kiszellőztetve. Pár év és a nagy meleg tönkre fogja tenni. Bár nem tudom milyen meleg lehet ott, ahol él.
-
-
Azért vannak bajok a fejben nála is.
Elkölt egy valag pénzt egy szépnek tűnő valamire aztán a szellőzés meg egy fazék víz
A 7500$-os büdzsébe nem fért bele egy klíma, hogy konstans hőmérsékletet tartson.
Ez egy nyári napsütésben finom lehet így ahogy van

Bár ha "'angilali" akkor nem szóltam, talán ott nincsenek nagy melegek.
-
törölt tag
Nyilván nem csak a pad számít, hanem a hűtés is, hogy mennyit hőt tud rendesen elvezetni onnan.
-
Dare2Live
félisten
válasz
üzenetére
Már, hogy Xes?
Sima nem LHResből 3080ból nekem egyet se kellett padoztatnom és megálltak norméális venti %on 96C körül. Viszont emlékeim szerint minden 3080as gigan szar volt és garantált volt 90-100% ventivel is a 100C vagy inkább a throtling. A kérdés, hogy az új szériákon is az e.
-
nem nagyon lehet eth-n kívül mást szóval eth és van egy 3070-em hozzá
Azért kérdeztem mert binance ismerős mondta hogy ott nem vonnak egyből megy a számlára
viszont a nicehash-en átváltják btc-re meg vonnak belőle minden kifizetésnélmind1 most kipróbálom mit tud ez a bigyó.
A nicehash 2-3eurót szokott hozni btc-ben ami erősebb valuta most megnézem eth-ban mire képes a binance mennyit csákányol össze naponta aztán annál maradok ami többet hoz
-
Dare2Live
félisten
LHR giga 3080ok ugyanolyan PAD problémásak (kb kötelező azonnal a padcsere) mint a nem LHRek?
Javítottak rajta vagy uaz a szar? -
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
mihez képest?
mivel?
mit bányászol?
hova?
mit?rumolka kolléga azért sírta el magát mert a kérdés nagyjából a... krokodil hosszabb vagy zöldebb kategóriába esett.

-
rumkola
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
-
binance az jobban fizet mint a nicehash miner ?
pl: egy 3070-re
-
ReFleXx
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
minden masodik ember lamboval jarna, az meg lehetetlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ReFleXx
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
ha shibabol meglenne az 1 cent mar orulnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
llacee
őstag
Mi a jófene történt, hogy nem megy 100-150 alá a gwei? ennyiért biztos nem utaltatom ki.
[link] -
-
Kiskokó
veterán
Ránéztem, sokan listázták már de a nagyon nagyok nem.
Lehet ebben is simán, hogy megint ebből valaki nagy lóvét akaszt ,aztán azt pörgeti be a a Shibába, az megugrik abból is kiveszi, majd jön alt szezon meg az ETH meg a többibe.ha az is megugrott akkor onnan a profit megy vissza Shiba / altocin.
Nagyon látni, hogy forog körbe a piacon a pénz. (persze csak amikor ilyen jó a hangulat) Ha lenne Binanceon lehet vennék én is Flokit kicsit. De ha Shibát annyiért vettem volna tavaly én is , mint ami 10xezettmost, az már 9 számjegyű lett volna Ft-ban

-
Kiskokó
veterán
válasz
llacee
üzenetére
Nem nem floki is, nem vagyok shitcoin párti, csak rendes projektekből tartok. De a Dogecoin bejött, a Shiba is befog. Ezt kapni Binanceon is...(csomó helyen is, nyomják nagyon) a többi engem nem érdekel. Nem fogok minden szar swap oldalra menni váltogatni összevissza, hogy tudjak venni ilyen Floki félékből. Bár lehet épp azon is lehetne keresni. De a Shiba most teljesen más. Olyan mint év elején a Doge, csak sokkal jobb. Na mind1 csak mondtam

-
Pietrosz
addikt
A Vertcoin ment egy laza 100%-ot pár óra alatt, grat annak aki eddig ezt túrt
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Tudom mém coin, meg már mondtam, de vegyetek SHIBA INU-t !!

Én már 10x-eztem. Ha shit coin ha nem... miért ne használjam ki a, vagy szándékos gazdagok pénzfialtatását, vagy szimplán a sok hülyét aki tényleg minden tudás nélkül megvesz minden szart... én tudatosan teszem, miért ne?
Amúgy meg fejlődik folyamatosan, meg már coin égetés is van... a dogeból ki is szálltam az egy vicc.(igaz azon is volt 10x hasznom anno.) Shibanak ha utánanéz az ember, látni hogy egy csomó mindent tud annak ellenére, hogy mémnek indult.
Egy szónak is száz a vége szerintem BUY SHIB

Közérdekű közleményünk hallották.
Bocs az offért. -
Sartene
csendes tag
sziasztok
tegnap végre elértem a 0,1 ETH amit HIVEOS es rendszeren bányászkodom. Viszont ma reggel nem utalódott ki a coinbase es wallet -be (hiveos en ugyanúgy látom a megtermelt ETH..tehát el nem tűnt csak nem utalódott ki...). Kell vmit kezdeményezni a hiveos en belül ehhez vagy full automatán kéne ennek működnie? (köszi a segítséget) -
jovás
senior tag
Frissült a Hive OS a 0.6-211@211029 verzióra. Akinek RX 6800-asa van annak érdemes, picit megnyomja a teljesítményt, viszont a fogyasztást is, mindenki döntse el hogy megéri-e neki, szerintem igen.
-
llacee
őstag
én most, ha elérem a kifizetést átmegyek egy hónapra 2minersre.
egyszerüen brutál mennyiségű a stale share és már mindent leellenőriztem még a netkapcsolatot is másik szolgáltatóval, marad a pool hiba. -
-
válasz
shteer
üzenetére
Ahogy nézem twitteren is ekézik őket ám ezért a húzásért. nekem most 18-20 nap körül van 0.2 aki még nekem is 3 hónap így, aki meg csak 1-2 kártyával tolja annak ez már nagyon elszállt érték.
De hát maguk alatt vágják vele a fát
Megvárom a kövi kiutalást, aztán megyek 2miners vagy etherminera -
Ha valaki elsiklott volna felette

Nanopool
Ethereum "no payout fee" transaction size increased to 0.6 eth, maximum payout gas price increased to 150 gwei9 hours agoAzt hiszem ideje lesz átmenni 2minersre.
-
llacee
őstag
Szertintem az mrsp még az életben nem volt mérvadó, valamivel mindíg megmagyarázták, hogy melyik nagybani helyzet miatt drágább.
Mindegy bárhogy is lesz én nem fogok az első sorban a piacon állni, mindegyik garanciális még 23 év végéig aztán ha ötödét-hatodát hozza valami máson az is jó játszós pénznek.
Ha meg valami beindul, akkor ott a pakk. -
Dare2Live
félisten
válasz
echterion
üzenetére
Merge után szerintem vége a jelenlegi bánya kánaánnak. Ha a hash 10% átáll ravenre/ergora ott magyar áramár mellett az áramár se fog bejönni ez könnyen számolható. De hogy merge dec vége február vagy május... az nekem totál x. Vitalik gondol egyet és bármelyik lehet.
A diff bomb nem avval teszi tönkre a "bányászláncot" az bányász etc2 értékét, hogy nehezebb lesz bányászni! Hanem avval, hogy tudod, hogy diff bomb miatt a lánc össze fog omlani.
Nagyon szar példával: Mindha bejelentenék, hogy májusba bombát dobnak az adott városra. Már februárban se akar ott senki ingatlant venni, már azelött beomlik a piac minthogy ledobták volna a bombát.
justmy2cent
@viharhozo Ez a másik. Ha vki lát fantáziát akármiben nem feltétlen hülyeség tovább bányászni. De akkor is lehet jobb még idő elött kiszállni és majd ujravenni. Amúgy én nem látok hude fantáziát a raven/ergo vonalon... ezeknél a POS ETH sokkal olcsobb lesz felhasználói oldalról és mindent tud.
Amúgy Solana nagyon jön fel. Fene se gondolta volna, hogy nem cardano, polka hanem egy futottak még coin miatt kell eth possal "sietni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

80-nál húztam határt.

, korábbi log file-ból kimásolva:
Shibán is már 300%+, játszani jók ezek, aprókat rádobálni.