- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
rumkola #85186 üzenetére
Emlékeztet arra, amit például txbit exchange csinált. Nekem csak kis GRC-m tartották meg maguknak, de ott is voltak azért bőven beragadt cryptoval mindenféle fajtában. Amikor adminokkal kicsit nyomatékosabban meg lettek kérve, hogy ne csinálják, akkor egy flegma sablonválasszal letudták (megtehették). Abra-ról ugyanezért töröltem az accountom is (ott is buktam egy keveset a csendben bevezetett havidj miatt).
-
BeZol
őstag
válasz
rumkola #76774 üzenetére
Ez örvendetes, akkor még korai volt jajveszékelnem emiatt
AMD esetén kvázi muszáj váltogatni, eleve kb. csak a driverek miatt fél évente 5%-ot gyorsulnak a 6xxx kártyák, xy játék miatt pedig érdemes driver-updatelni mert vagy játszhatatlan nélküle, vagy elmarad 15-20% fps. -
BeZol
őstag
válasz
rumkola #76772 üzenetére
Ez szép és jó, de ha kell xy játék miatt a legújabb driver, akkor a hajadra kenheted a régi drivert ha egyben játékgéped is egyben a gép
Ez ugyanaz mint a 470.05-ös driver a 3060-asokkal, h mostanra talán egyik új játékkal sem tudsz rajta játszani (nem tudom, de pl. amd-nél pl. Forza Horizon 5-höz muszáj új drivert felrakni különben akadozik, de biztos van még más ilyen játék is), mert teheted fel az újabb drivereket. -
Celithrandi
addikt
válasz
rumkola #76281 üzenetére
Azért ez sokban függ attól, hogy mennyire tolod és húzod ki a levegőt. Ha rendesen megy a légáramlás (tudom a graf kárzsák eléggé elcseszik e légáram útját) Akkor szerintem nem lenne gond még 1-2 kártyával, főleg hogy ha több kártya fér el akkor nagyobb ház és több venti is elfér ha kell feltehetően.
-
Celithrandi
addikt
válasz
rumkola #76273 üzenetére
"a tervezetből csak egy kártya az ami jelentősebb hőt ad le.
Egy átlagos házba meg elfér 6db 12es venti ami szépen kihajtja a levegőt. Azért egy rx6600 pl 40-50 fok között bányászik 30%os venti mellett, úgy hogy pár centire van tőle a baromira melegedő rx590 még így se ment 59fok fölé pedig csak 900rpm en mennek a ház ventijei." -
voodoo98
addikt
válasz
rumkola #75966 üzenetére
most olvasom, hogy DCH-t írsz. Azt raktam fel és ezt írja a Nicehash: "Detected drivers are not recommended for mining with NiceHash miner. Please change them for optimal performance"
Tovább megyek:
nvidia advanced driver search szerint, 472 óta nincs is nem DCH-s driver már! -
Balcsix
senior tag
válasz
rumkola #75608 üzenetére
Mondtam, hogy laikus vagyok.
Őszintén egy új gaming PC-t szerettem volna összerakni, csak a jelenlegi VGA piacot nézegetve inkább úgy döntöttem, ha van rá lehetőség, akkor egy adott VGA-val visszatermelném a PC árát, illetve befektetési lehetőségként is tekintenék rá ha bejönne a dolog.
Elnézést a kérdésért, az összefoglalót elolvastam, csak azt szerettem volna tudni, hogy valós információt adnak-e az egyes kalkulátor weboldalak a profittal kapcsolatban de akkor utána nézek jobban a kérdéseimnek. Azért köszönöm! -
omfgk
veterán
válasz
rumkola #75537 üzenetére
Nincsenek erre számok, mert nem is igaz.
Jaystwocent mondott valami hasonlót, mert egy pillanatra azt hitte ,hogy csak az usából áll a világ.
De neki még nem volt olyan videója amibe ne lett volna a háttérben legalább 3 db Evga doboz/felirat/alkatrész.Mert ez egyébként azt is jelentené ,hogy az Evga több 3090-est adott el mint az összes többi gyártó együttvéve. Méghozzá nem is kicsivel. Merthogy ilyen szinten mutatkozott meg a statisztikákban a dolog.
-
Dare2Live
félisten
válasz
rumkola #75141 üzenetére
afterburner PL 72, CC -90, mem +1300
legújabb T-REX --lhr-tune 74.5 de autón is kb belötte.mem +1360on 2h múlva eldobta magát lehet egy +1330 még benne van.
Ha nincs afterburner akkor: Evvel még én is most kisérletezek:
C:\TR247\t-rex.exe -a ethash -o stratum+ssl://eu1.ethermine.org:5555 -u wallet adress -p x -w TRig0 --cpu-priority 5 --lhr-tune 74.5 --pl 73 --lock-cclock 1100 --mclock 1300 --fan 65 -l c:\TR247\log\log.txt --lock-cv 700
e fenti még nagyon kezdetleges egymás után dobáltam az opciókat, fan sincs rendesen belőve... de most evvel megy:
75.32 MH/s
minute: 75.32 MH/s
hour: 74.94 MH/s
day: 75.20 MH/sÉs még csak ha játszok hajtja meg vga monitort amúgy az integrált vga. Elég sok MHt levesz a youtube, netezés. No meg 2-6hnként van egy lock...
-
Pietrosz
addikt
válasz
rumkola #75034 üzenetére
Ez egy random miner wallete. [link] Ebből minden látszik szerintem. Van a sima flux amit kapsz ennek 5 a min payoutja. Erre jön rá a többi, amit hetente egyszer utalnak(32%)-a az alap profitodnak és az eth része ami 7% azt 2 hetente. Flux-ban kapsz mindent arra konvertálnak.
-
krepp
tag
válasz
rumkola #75017 üzenetére
Ha jól értelmezem a bónusz annak is jár aki 100 alatt termel, csak aranyositjak. A lényeg hogy ne álljon a bánya le, kb csak pisi szünetre...
Az is a gond hogy lassan reagál a stat, a változtatásokra, és így nehéz tuningolni.
Discordon találtam pár tippet, ha bejön megosztom itt is ..
-
BeZol
őstag
válasz
rumkola #74750 üzenetére
Azért nem látod mennyi, mert hiveOS-ből lőttem shell in a box-os ablakból.
Korábban már írtam mit láttam windows alatt.Közben 1300-as absolute clockra téve az 1100ról úgy néz ki nyertem 1 mh/s-t 2400-es memóriával (70,5-71mh/s-re állt be 2 óra elteltével), fogyasztás pedig ugyanaz maradt, talán max 5W-tal több.
3080Ti-t majd jövő csütörtökön tesztelek
-
Frozen
addikt
válasz
rumkola #73280 üzenetére
ahoz képest ,hogy a 3080 strix nálam 100,5mh körül kapar 78 fokos memmel kb 225w ból ehez képest elég messze van az lhr nem csak 10% a lemaradás
Koxx
CPU bányászat RTM
https://raptoreum.com/
1.Hivatalos oldalra felmész ,letöltöd a miner nevű progit a githubról oda fog vinni.
2.hivatalos oldalról letöltöd a wallettet (bal felül első menű recivicing raptoreum)
kapsz egy címet ,fontos hogy ezután hagyd futni a programot,hogy 100%os legyen a szinkronizáció. Ha ez nincs meg és előbb kezded el a bányát az a levesbe fog menni...
3. megnyitod a miner program readme itt le van írva melyik tipusu procihoz melyik miner kel. A bat filt szerkeszted és bele írod a saját wallet címed amit a 2. pontban leírtam. (de figyelj rá hogy meg legyen a 100% os szinkronizáció.
4 elinditod a minert rendszergazda modban mindig így kell inditani.
5 várod a termelést ha esetleg poolt szeretnél váltani akkor googlézol vagy vissza keresed a hsz közt van link. -
EQMontoya
veterán
válasz
rumkola #73141 üzenetére
VGA-k bocsatanak ki mindenfele hullamokat, amik zavarjak a wifit pl. Szoval ha nagyon nyitott a hazad, ez siman elofordulhat, igy segithet az usb hosszabbito.
De szerintem nem lehet sikeres ember, aki wifin banyaszik, sorry.
Ha nem akarsz furni, akkor legalabb powerline.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rumkola #72941 üzenetére
Valami bug lehetett. Letoltottem ujra, most okes, azt hivja be. At is konfiguralom.
Eleg jol adja, 4.6GHz 1,2V, bar megnezem meg alacsonyabb fesszel is. Lehet marad a Zen3.
2018: Szerintem is vetek eladni.
Ha bebukik nem az a par Watt aram banja. A $6 /nap meg nem tudom, kinek szamit, abbol nem lesz GTR.
-
krepp
tag
válasz
rumkola #71403 üzenetére
Az egyik gépemet én pont hasonlóan használom, csak 3060akkal, az elsődleges vganak core clock jat nem csökkentem, a mem clock +1200, powerlimit pedig kicsit magasabban van a bányász ochoz képest. A másodlagos teljesen banyasz ocn van.
Ha kisebb gepigenyű game fut,(pl csgo) akkor le se állítom a bányát, ha számít a sok FPS, vagy AAA cím, akkor indít ok egy másik bat fájlt ami csak a másodlagos gput dolgoztatja (-gpus 1).
Viszont játéknál a GPU jobban melegszik, érdemes elsődlegesnek az alsót választani az talán több levegőt kap..
Nálam bányában 55, játék alatt 65 fokos.T-rex ét használok
-
warcat
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!