Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer123
őstag
-
Dr. O.K.
tag
-
Lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni (bocs miatta), de...
HiveOS alatt, jelen esetben van arra lehetőség hogy két kártyából csak az egyik csináljon dual kapálást?
Pl. 3070ti mellett van egy 2060 is, és az utóbbit nem szeretném hogy dualban túrjon.. az csak maradjon ETH-n míg a 3070ti meg ETH/TON dualban.. -
llacee
őstag
-
lacusht
tag
[kép] ez mitol lehet ? Beállítottam a dualt, azóta a feszultseg meg a teljesítmény is ingadozik, 380-750w között. Ez nem jó..
-
llacee
őstag
Ez a whalespool jó vagy valami másik ajánlott?
-
Pietrosz
addikt
válasz
llacee
üzenetére
Egyszerre. Ott az oldalon minden info, csak keresd ki a 6800-at vagy mégjobb ha egyszerűen kipróbálod. A bat file ki van töltve gondolom a dev címével, csak el kell indítani és látod is mennyivel megy. De a power limitet meg a clock-ot meg kell emelni, hogy hozza az ott írt értékeket.
-
lacusht
tag
-
lacusht
tag
Eth+tonra a 3070nél azt írja hogy 44mhs eth, meg 1ghs ton. Az úgy nem rossz.
https://youtu.be/Z8fFnPmf4tE
-
Pietrosz
addikt
Kijött az 1.43-as lolminer, van benne eth+ton bat file is, csak a pool/wallet címeket kell bele írni, ha valaki mégis megnézné.
-
Chalez
őstag
Szerintetek mi lesz az ETH sorsa, hogy közeledik elvileg PoW vége? Várhatóan nőni fog az értéke? Vagy ha valóban vége PoW-nak, akkor bezuhan? Ki mit vár?
-
Hali.
Adva van egy HiveOS egy Gigabyte RTX 3070 Ti Vision OC LHR és gyári thermal pad-al.
Lock CoreClock: 1200
Memory Clock: 2600
Power Limit: 200
Ezt jeleneg tudja 60-61mh/s körül.Az normális hogy néha 1-2 mh/s le esik és utána vissza?
(alaplapra van dugva közvetlenül a kártya mint elsődleges GPU)Mivel sajnos HiveOS így nem látom, hogy hány fokosak a memóriák.. de a GPU az stabil 46 fok.
-
krepp
tag
válasz
mokus1
üzenetére
Pontosan, ezért váltom át kb 2-3 naponta ETH-ra, így megvan a plusz profit, és a későbbi eth növekedés profitja is.
viharhozo
Sok kártyát felügyelek, nekem megéri vele szórakoznom.
"Non-LHR kartyanal viszont mar az ALPH se eri meg."
Pontosan.
(én sosem állítottam az ellenkezőjét...) -
viharhozo
addikt
ALPH-ra nekem 1,9 dollart ad, az valoban tobb 10%-kal az ETH-nal, de mivel az egy totalis shitcoin meg a TON-hoz kepest is, en 10% marzsert nem szorakoznek vele.
Non-LHR kartyanal viszont mar az ALPH se eri meg.
llacee: szamold ki magadnak, kartyatol fugg. Ket szamot kell osszeszorozni. Hashrate-ek, TON-hozam kozepen. AMD-nel lehet, h jo, Nvidianal biztos nem.
-
llacee
őstag
Eddig azért nem ton-oztam, mert borzasztó macerásnak tűnt.
Van még értelme belefognom, vagy megint a végállomás előtt szállok be?
Radeonokkal -
krepp
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Számold ki ALPH-ra, most az jobb mint a TON...
Itt meg tudod nézni visszamenőleg is:
https://www.hashrate.no/3060tilhr -
szabeska
addikt
Ezt a ram downclockos problemat nemreg kitapasztaltam. En is kuzdottem vele, 103-rol lement 47-re a 3080. Nyiss meg a banya melle talcara egy tok ures photoshopot es nem fog elmenni piheno statuszba a kari
Nalam egyebkent a tegnapi legujabb nvidia driver megoldotta a dolgot, nem kell mar photoshop. Valami memoria optimalizacios hablaty is volt a changelogban, lehet ennek koszonheto hogy megjavult. -
-
krepp
tag
válasz
mokus1
üzenetére
Igen a TON, ALPH kb ugyanazt az oc-t szereti, pont a fordítottját az ETHnak gpu fölhúzni, mem-et meg lehúzni amennyire csak lehet. (+200, -2000)
...Az amortizációról csak annyit hogy a GDDR6X-es kártyák megköszönik hogy nem 90°C-on kell tekerniük, hanem csak ~70°C-on...
A GPU-t, meg a hűtését alapból arra tervezték hogy 100%on mennyen, nem Vramból játszunk ugyanis, hanem GPU-ból......amúgy 3080Ti
ETH 245W
TON/ALPH 265W3060Ti
+5 W-ot -
EQMontoya
veterán
Tobb videoban meg hirdetett rigben lattam, hogy 1027 fole viszik az emberek a vegak mem orajelet. Ilyet csinalt mar itt valaki?
En, ha megprobalom, azonnal kifagy, hiaba lazitok az idoziteseken, ahogy atlepem az 1027-et, azonnal crash, el sem kezd termelni a kartya. 1027-en pedig napokig stabil hibazas nelkul.
Gondolom, koze van ahhoz, hogy ilyenkor a soc frequency is felugrik 1107-re (soc state change van), de nem tudok rajonni, hogy ez masoknal hogy mukodik. -
mokus1
addikt
Ott a kártyák más beállítást igényelnek?
-
-
Sh4rKy
senior tag
AB-t, drivert vagy windowst nem frissítetted?
Csak mert nekem is 3060ti most pár napja megklattyant, amikor ezek mind frissültek és nem tudom melyik okozta...Most konkrétan Trexbe írtam át a cclock/mclock és egyéb dolgokat, de itt hiába állítom be ugyan úgy ~1-1,5MH/s-el kevesebb, bármit csinálok....

-
Pietrosz
addikt
Ja, biztos hülyeség 42%al több profitot keresni pl egy 3080 esetén. Na mindegy engem nem érint a dolog, de nevetségesnek nevezni erős túlzás.
-
Pietrosz
addikt
Van új T-rex ETH+ALPH dual mine-al LHR-hez. Kérdés, hogy mi értelme ennek? ALPH magában többet hoz nem? Mi értelme dualban nyomni
-
JohnyBlue
addikt
Hopp! vega 51 [link]

-
peterr85
tag
Sziasztok! Január elején befektettem pár kripto-ba binance-on, pár napja pedig úgy döntöttem, hogy az asztali gépemben lévő 3060TI-t munkaidőre, éjjelre bányászatra fogom. A Binance poolját használom, phoenixminert futtatok windows alatt. A kártyán állítottam MSI afterburnerben (70% tdp, -502 clock speed, +1100 mhz mem, fix 70% ventillátor fordulattal), így a phoenixminer average speed 60 MH/s (az effective csak 51), a Binance Pool statisztikái alapján viszont eléggé hullámzó a teljesítmény, a 24 órás átlag csak 42MH/s körül mozog. Elrontottam valamit, vagy ez normálisnak mondható? Illetve feltűnt, hogy óránként kb. 1x Incorrect ETH share from GPU1 üzenetet dob a miner. Ez nem megfelelő Afterburner beállításra vezethező vissza?
-
Van olyan aki jelenleg nicehash + nbminerrel bányászik 3080 Ti-n?
Az utóbbi időben folyamatosan azt csinálja, hogy elkezdi normál sebességgel a bányászatot aztán le megy 47-48 MH/s és fixen annyi marad.
Ez mitől lehet? -
Agyrák666
aktív tag
-
Frozen
addikt
válasz
warcat
üzenetére
És az ármaot lopod egy éven át? Vagy megis miből űzeneltetnéd?
A 0,72 most van. 2 hónap múlva mar csak 0,6x koruli értek lesz. Az hogy mennyit ér az eth egy dolog most ennyi ha van 1db eth akkor ha felmegy az ára akkor tobb a penzed, a gpuval viszont nem,hiszen kell neki 1 év hogy kitermeljen egy mennyiséget.
Igen marad a polcon majd egy kartya 2 év garanciával ami majd ér kb valami apró összeget ha raszabadul a piacra a rengeteg kartya... Es jonek a sokkal gyorsabb kártyák...(És zöbb mint 130mh val számoltam amit szerintem sok 3090 sem tud)
-
mokus1
addikt
Nektek megy a Hive OS?
-
warcat
veterán
válasz
llacee
üzenetére
Van ott sok probléma, mert az is 'kifelejtette' , hogy a 0.75 eth kibányászása után még meglenne a videókártya is 2 év garanciával a polcon stb stb
Ennek ellenére én sem ajánlom bánya építését mert ez jóval komolyabban meghúzott határvonalnak tűnik, mint korábban amikor lebegtették. -
Wolf Rambo
csendes tag
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
Kedves Mindenki! Nagyon szépen köszönöm mindazoknak, akik próbáltak segíteni, sikerült megoldani a problémát. Csak annyit kellett tennem, hogy az új driver eltávolítása után nem telepítettem fel az nvidia experience-et.
Így már látja a gép mind a két kártyát újra.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kérdés már csak az, hogy van-e értelme berakni 1gh/s-re a 3070ti -t?

zárt gépházban.. nekem ne jöjjön ki belőle semmi 
Nalam egyebkent a tegnapi legujabb nvidia driver megoldotta a dolgot, nem kell mar photoshop. Valami memoria optimalizacios hablaty is volt a changelogban, lehet ennek koszonheto hogy megjavult.

Ennek ellenére én sem ajánlom bánya építését mert ez jóval komolyabban meghúzott határvonalnak tűnik, mint korábban amikor lebegtették.