Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz MPowerPH #72948 üzenetére
jó mondjuk ennyi erővel minden 3223535ezred dolláros coinból lehetne vásárolni 1 dollárért és akkor tuti dollármiliomos lesz az ember.
Ez egy 1160. (nagyságát tekintve) shitcoin amit most éppen megéri túrni, összesen 8 millió $-t ért az egész, az elmúlt 24 órában a 100e $-t sem érte el a kereskedett összeg. Mondhatni egy amerikai szoftverfejlesztő éves bérével majdnem duplájára lehetne pumpolni a coin értékét.
(300e $-ból lett 0.005$-ból 0.014$ az értéke, ez ugyan úgy vissza felé is elsülhet és minél több ember fogja bányászni annál nagyobb lesz a várható kínálat... a coin eddig jelentős mértékben lockolva volt, mivel viszonylag értelmes hozamot hozott (stake).
Nagy név nincs mögötte tudtommal és semmi különleges nincs amit más coin ne tudna.
Persze ez is csak egy vélemény, a Chia-ról se gondolta senki, hogy 1600$-ról fog indulni -
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #72953 üzenetére
ezért turom ,negyed gázon a rigben, a cpu ugy is felveszi azt a 20-30 wattot akkor már dolgozon is valamit ennyiből igaz hogy nem sokat hozz ,de akármennyi jön ingyen van
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
MPowerPH
félisten
válasz -Gabesz- #72956 üzenetére
Probald meg ujra leszedni. Nekem attol javult meg. 10980XE itt hogy termel? Fogyasztas hogy alakul?
Nalam ezzel a setuppal, csovon olyan 230W korul zabalna, ez alatt megall 160W -bol.
Az enyem most szepen megindult, mar a megfelelo utasitaskeszlettel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-Gabesz-
senior tag
válasz MPowerPH #72957 üzenetére
Próbáltam már azt is, valami más lehet az ok. Pedig a txt szerint a HEDT avx512-vel lenne optimális. Leszedtem régebbi verziót, ott is így indul el avx2-vel, hiába indítom az avx512 paranccsal.
4,2Ghz-en nézegettem, úgy avx2-vel true average 3800-4000 között tesztel.
A gép alapból sokat eszik, falból idle 140w körül, bányászva meg 280w körül. Max terhelésnél fölé mehet kicsit. Fogyi mérőn van a gép.Amúgy hűthető még 4,8 is és talán 5ghz is, de elszáll a fogyasztás.
4,2Ghz meg lehet kevésnek hangzik, de azért még ott is 25e pont körül van a cbr23. -
Frozen
addikt
valaki vágja ezt a smartnodot hogy lehet lekötni?
igazából nekem ez volna a legjobb megoldásHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
2018
senior tag
Az r pool már nem igazán akarja kijelezni mennyi lett kiküldve rtm. Tartósan 0. De a géphez megyek a wallet hízik folyamatosan.
-
Pietrosz
addikt
Hiveos elmegy akármilyen pendriveról? Rendeltem egy 3900X-et a 3100 helyett, de vétek lenne eladni, alá dobnék egy low budget lapot meg van itt elfekvőbe egy 4 gigás ram, aztán hadd menjen. 1 hónapos roi nem lenne rossz
-
goodboy007
senior tag
Zen 1-gyel lehet/érdemes bányászni vagy az túl gyenge az RTM-hez?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
EQMontoya
veterán
válasz goodboy007 #72966 üzenetére
Siman szerintem, en is egy zen1 alapú threadrippert tervezek meg befogni
Same rules apply!
-
Bulba
újonc
Sziasztok. Hozzájutottam egy Rog Strix 6600xt-hez ami szűz win 10 után driver telepítés közben eldobja magát és nem ad jelet. Ameddig nincs driver működik, viszont ventillátorok is csak addig pörögnek fel ameddig bootscreen van. Reinstall sokadjára, összes driver végigpróbálva, de az eredmény ugyanaz... Lehet, hogy régi alaplap miatt? AM3+ FX990 Sabertooth v2 lap 8350-el, 650w táppal. Másik kártyával (HD7970) tökéletes.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz MPowerPH #72957 üzenetére
Van az Rplant-nak is egy bányász progija, hasonló a másikhoz.
Ebben is van avx2 és avx512 is. 512-őt indítva ez is avx2-vel indul el. szóval ebbe bele törődöm.
Ez amúgy 100%-on tartja a procit. -
cyberdog
tag
[Bulba]Szerintem UEFI gikszer lesz, hasonlóan jártam én is az RX5500Xt-vel, pedig az nem mai kártya, az istennek nem akart működni az FX deszkával.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Nem nagyon jon delutan ota az utalas a zelcore walletemre. Pedig a minert latom es irja is, mennyit kuldott ki.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Frozen
addikt
-
Frozen
addikt
bőven elég ha megy egy 5x vagy egy 10x nem kell egyből nagyban gondolkozni.
100-200 érmét ha felszorzol már az is nagyon szép összeg /hó
egyébként érdemes megnézni mennyin indult el márciusban a projekt és hova jutott el már ment egy szépet idővel meglátjuk mire mennek minden esetben nem kicsi projekt 150-200btc tökévelHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Danex
addikt
-
llacee
őstag
küldj pm-ben egy elérhetőséget és átküldöm
Egy érdekességet tapasztaltam
i7 8700 nagyjából 700-as átlagot hoz.
Asztali kis ryzen 4700u 900-at, leszabályozva, hogy ne tekerje nagyon a ventillátort.
Ha csak az i7 megy akkor 700-800 átlag a poolon, ha csak az ryzen pár órát 900-az átlag a poolon, ha mind a kettő megy 1000 az átlag a poolon több óra után....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RealTedMosby #72996 üzenetére
Oké, a solo bányászatot kevertem bele már hajnalban, ahhoz meg kell várni.
Akkor viszont egyértelműen a pool volt problémás. A tárca viszont biztosan nem. -
3800+
őstag
válasz llacee #72997 üzenetére
Szia!
Köszönöm végül lefutott szépen és éjjel már kikapart 20 db RTM-et. Bár nekem annyira nem megérős a dolog ha villanyt is beleszámolom, csak kipróbáltam. +80-100W fogyasztás generál a miner progi, ez nem az intelesek bulija.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest