Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz llacee #72450 üzenetére
GPU-Z-ről volt szó.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz llacee #72452 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Frozen
addikt
Ha valakinek megvan még az a kép,hogy a 3080 strixre milyen méretű párnák való az bedobhatná. (emlékeim szerint minden egyes párna helye színekkel meg volt jelőlve és oda volt írva a vastagsága)
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Laraxior
titán
válasz Frozen #72454 üzenetére
-
őstag
-
Formaster
addikt
Csak ethermine-on ennyire rossz a szitu? Kb 15%-al kevesebb a Current/Average hash-em, mint a Reported. A többi poolban is ennyire rosszul jön ki a lucky faktor?
-
3800+
őstag
Sziasztok!
3060 Ti a rigben, nbminernek mennyi idejébe telik unlockolni? Nem adtam meg semmiféle extra paramétert a flight sheetben, írja is hogy wait to unlock de 5 perce nem sikerül neki....
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Kami11
őstag
Nálam kb. 15-20 másodperc...
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
3800+
őstag
válasz clyvejhamma #72467 üzenetére
Igazából csak rá szerettem volna próbálni úgy sem eth lesz vele bányászva ergora 2 perc alatt belőttem és azzal jócskán többet hoz mint ethtel. Majd lehet nekiülök mégegyszer de mára elég az agyvérzésből.
Melyik drivert próbáljam akkor? 39.4 és 39.3 sem működött.
-
-
Frozen
addikt
aki mostanában a memorián cserélt padot az nem mérte le véletlen? 15x15 vagy 20x20 as a felülete?
megfáradni látszik a gelid ultra pad és nem tudom milyen széles csík kell ,hogy mennyit rendeljek[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #72478 üzenetére
Elég rohamosan változott 72-76 fok közt volt hónapokig aztán csak egyszer 78 majd hirtelen 82-84.
Nem tudom mi az oka ,de ugyan ott van a gép és ugyan azokkal a beállításokkal fut.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
őstag
Az új NBminernél azért tapasztaltok hibát mert a régi power limiten hagyjátok. Gondolom. 20-30W adni kell neki pluszban. Ugrál a fogyasztás és a MHs is és úgy tűnik mintha kevesebb lenne. Viszont én megnéztem az átlagokat. MHs ugyanannyi vagy 1-2vel kevesebb de a fogyasztás 1000W -ról lement 750W-re órás átlagban fali fogy mérővel. Tudom sokan mondják nem jó ha ugrál de azért ez nem kevés fogyasztás és költség. Na meg kisebb fogyasztás kisebb hő az meg hosszabb élettartam. Lehet épp kiegyenlíti egymást a kettő.
-
3800+
őstag
Nanopool... ERG... flight sheetben beírtam az emailemet... még sem tudom módosítani a kiutalási limitet. Incorrect password-ot ír, mikor leokéznám. Mi a trükk?
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Latott mar valaki olyat, hogy egy kartyanal (jelen esetben a referencia Vega) durvan magas a hotspot (Tjct) ertek?
A legtobb kartyanal ez kb 10 fokkal van a normal gpu homerseklet (TEdge) folott, ennel az egynel viszont kozel 30-cal.
A kartyat szetszedtem, ujapasztaztam, es a problema nem oldodott meg: lejjebb ment minden homerseklet, de a kartya tobbi ertekehez kepest ez az ertek kiugroan magas:
A kozepso kartyanal a ventifordulatszam nyilvan egy bug, nincs rajtuk venti, mindharom kartya vizzel van hutve.
Ezert is fura a kiugro ertek.Same rules apply!
-
fahrii
őstag
Milyen következményekkel számolhatok, ha a memória hosszú távon fix 110 fokon üzemel? (3080Ti Suprim X)
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
-
addikt
válasz fahrii #72484 üzenetére
Például lehet ilyen.
https://www.igorslab.de/en/looming-pads-and-too-hot-gddrx6-memory-siliconitis-on-a-geforce-rtx-3080/
Ez pont egy Suprim.
Szilikonos olajos trutyi elkezd kimászni a tappancsokból. Lehet ,hogy csak az extra magas hőmérsékletek miatt, de lehet ,hogy ez csak gyorsítja a folyamatot és mondjuk napi 1 óra játék mellett is kifolyna a trutyi, csak nem pár hónap alatt hanem mondjuk 1-2 év után.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
aradebil2
senior tag
Nem tudom hogy új T-rex vagy nvidia driver miatt, de valamiért a lock cclock nem működik rendesen az új t-rexben, csak maximalizálja az órajelet, nem fixálni ... most rajzolgathatom be a curveot
-
3800+
őstag
Rápróbáltam t-rexxel is a 3060 TI unlockra de nem sikerült neki. Lehet kalapáccsal kéne?
Egyébként hiveosban core -300 mem 1900 és pl 130 volt a beállítás és erre engedtem rá az --lhr-tune 4 paranccsal. Vagy az unlock csak stock beállításokon tud végig futni és utána kéne OC-zni? De szép magyar mondatok...
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Gondolkozok,hogy maradjon-e meg 3080.
Átraknám 1 másik gépbe kotorászni.
Ehhez néztem ezt a tápot: Zalman ZM700-LX II
Vagy 2 fajta Chieftec-et: -Chieftec 700W GPE-700S
-Chieftec GPS-700A8
Elbírnák ezek a tápok hosszútávon,esetlegesen a jövőben még 1 alsóbb kategóriás kártyát is?Illetve azóta is a nicehash plugin ablak folyamat újraindul.Ami miatt ő kerül előtérbe,még ha azt állítom be,hogy háttérben maradjon.Így más programokba bezavar.
És sajnos fixálni se tudom a helyét.Beállítom,hol legyen az a dos ablak,újraindítom a programot ott maradt,ahova húztam.
És legközelebb már máshol van,ahol nincs jó helyen.
Erre valaki talált valami beállítást?[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Hali, van itt egy SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W, de csak 2db 8 pines csatival.
Menne rá 2x 3060 ti LHR, és 1x 2060 SuperHogy lenne biztonságosabb? egy 8 pines elosztót szerezni, vagy külön a molex ágra átalakítóval csatlakozni?
-
Frozen
addikt
válasz Frozen #72479 üzenetére
most ,hogy megy a nagytataírás után újra a rig kezd a padozás magához térni ma már cska 78 fokos a mem igaz ehhez kellett egy nap ,hogy beálljon ez a temp a tegnapi 86-88 ról indultunk takarítás után most meg 78
-
törölt tag
válasz XP NINJA #72497 üzenetére
Jó lenne tudni mit esznek a 3060Ti-ok, mert ha jól emlékszem 1db 8 pin -> 2db 8 pin-nél arra kell figyelni, hogy 288Watt-nál ne legyen több a felvett áram.
A 2060 Super meg mehet a másik 8pinesre.
Szóval, ha a 3060 Ti megy 120-130W-al*2, akkor jó lehet az Y elosztó oda.
Nekem ment 2db 3070en is így. Pár algon elment 120W-al/kártya. Úgy volt 240W az ágon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- Seagate Momentus 5400.6 - 500GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Kingston HyperX Fury 2 x 8GB DDR3-1600 memória
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest