Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Szépen lassan felaraszoltunk, ma 2400 fölé, oszt' fél óra alatt beesik 2200 alá?

Mindenki eladta mindenét
-
Frozen
addikt
En azt varom a titan kartyakra mikor lesz egy hasonlo modolt driver azt olcson lehet nagyott szakitani

-
-
siot
csendes tag
válasz
echterion
üzenetére
Ezt egy picit pontosítanám. Valóban nincs non lhr 3060, mivel ezek már a márciusi megjelenésükkor limitáltak voltak, de a július előtt gyártott darabok (általában: Rev 1.0) továbbra is hoznak windowsban 48-49 Mh/s-t a 470.05-ös driverrel / legalább 8x slotban.
Az újabbakkal viszont be lehet fürödni, mivel itt nem jelölik, de ezek már nem működnek a régi driverrel: Forrás
-
szabeska
addikt
válasz
Hzsolt11
üzenetére
Belepsz a coinbase pro-ra (!) a coinbase cimeddel, eladod a piacon az eth-t euroert (ha kell kuldd at a simarol a pro-ra az eth-t, ez elvileg fee mentes, ingyenes), visszakuldod a pro-rol az eurot a sima (nem pro) coinbase accodra, aztan sepa-val kikuldod a kartyadra a penzt (ehhez kell nekik kuldeni 6 eurot sepa-n amit utana visszakapsz, a vertification resznel ha meg nem csinaltad meg ,en pont ma csinaltam, 2 ora volt a visszaigazolas, a 6 euro is ott figyelt az accountomban)
Azert a pro-n add el, mert ott kevesebb a dij. Sima coinbase es coinbase pro kozott elmeletben ingyenes minden ide oda mozgatas. Jah, lehet a pro-rol is kiutalni elvileg, az ojrot mar nem kell visszamozgatnod a sima coinbase accodba.
Remelem jol irtam le, en a napokban neztem utana
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni.
Tudom hogy már nagyon sokan írtak ide ezzel kapcsolatosan és előre is elnézést az értetlenkedésem miatt de nem igazán áll össze a kép még úgy se hogy vissza olvastam.
Coinbase-ről hogyan tudom a legkedvezőbben kiutalni az Ethereum-ot MasterCard K&H-s számlámra forintban?
A segítségeteket előre is köszönöm szépen

-
-
Mentolka
senior tag
Köszönöm az infókat!
Nem hiszem, hogy belevágok, mert a saját költségvetésembe egy darab VGA ára sem fér bele, de azért érdekel téma.
Én itt kezdem, mert szeretem ezt fórumot. Már rengeteget tanultam innen.
-
Kiskokó
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
"simán lehet, hogy..." -ra én azért nem fektetnék be sok pénzt, de nyilván ezt eldönti más. Persze lehet majd MÁST bányászni ha megszűnik az ETH bánya. De, hogy annak a jövedelmezősége már kanyarba se lesz az ETH-hoz az is tuti. Pláne ha az ETH bányászok csak Fele álljon át másra, mert hát "megvan a rig" akkor szintén még lejjebb nyomják a kivehető profitot.
Én COIN-t vennék most más helyében az tuti. -
Kiskokó
veterán
válasz
Mentolka
üzenetére
"Nekem az lett volna az érdekes, hogy megéri-e elkezdeni ezt az egészet?"
Tudom
Ezért is írtam azt amit.
Bocsi én magamból indulok ki. Ismerem a Google-t, tudom használni is. Ne adj isten tudok Angolul is. NA és még józan paraszti eszem is van.
Azaz :
Bányászni akarok, megéri?
hmhmhmh... mit is tegyek?
Googel : ETH mineing calculator.
tádám.Nem leszólásnak szántam csak nem értem azokat akik úgy gondolkoznak mint te.
Ez most olyan mintha bemennél egy Boltba, és bekérdeznéd a tulajt, hogy "na oszt megéri ilyen boltot nyitni?"
Milyen választ vársz rá? Illetve jó, válaszolok IGEN megéri bányászni.
Akkor paff 10 milliót beleölsz mert 2 ember a fórumon azt mondta Igen ?
Szóval nem maga a kérdéssel, meg az okosan születéssel van a baj, hanem tovább gondolom a témát...
Viszont ha más, jelen esetben ezt TE nem teszed meg, hogy tovább gondolod, abból szokott lenni a belevágás majd a Bukó.A lényeg amit akarok mondani (természetesen kérdezz ha úgy van) de az alapok ,az utána olvasás, tanulás stb elengedhetetlen.
"Nateisokosanszülettélvazzeg..."
December 2.-a óta napi 2-4 órát szánok minimum Crypto témára, tanulás, informálódás gyanánt és még ezt is kevésnek érzem.Na de mind1

Röviden : Ha már megvan a VGA vagy olcsón tudsz szerezni, esetleg van napelemed is ingyen árammal, akkor még most is megéri belefogni.
De ha Drágán veszel VGA-t most, akkor azért lehet meglepi mert mire visszahozza az árát addigra megszűnik a bánya. (ETH várhatóan maximum 1 éven belül átáll POS-ra POW-ról. = bányászat vége) -
EQMontoya
veterán
Napi Binance:
-Jott ma egy level, hogy 30 napon belul felfuggesztik a virtualis kartyamat, mert 60 napja nem hasznaltam
-Irtam a supportnak, hogy az nem hangzik jol, mert a fizikait hiaba kuldtek el, soha nem jott meg
-Ezzel nem tudnak mit kezdeni
-Probaltam megkerdezni a supportot, hogy ha a virtualis kartyat hasznalom, az ujrainditja-e a dolgot? ("Does that mean that using it is going to stop the termination process?")
-Ez mar olyan szofisztikalt angolsag volt, amit a support a tul oldalon nem ertett meg.Azt hiszem, en most lepakolom a lovet a binance-rol, es elfelejtem egy eletre.
[Screenshot a beszelgetesbol] , ha valaki szeretne sirni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Mentolka
üzenetére
Itt ami most kulcskérdés, hogy meddig tudunk bányászni etheriumot, mivel az éri meg.
Annak pedig a bányászatát hamarosan lekapcsolják (nem tudjuk mikor, jelenleg 6-8 hónapot számolgatnak a szakik). Onnantól további vga áresésre lehet számítani, így azt bele kell kalkulálnod, hogy mennyiért veszed és várhatóan mennyiért tudod eladni utána a hardvereket. B tervnek ott vannak más bányászható coinok, de sajnos arra sincs garancia, hogy megéri majd. (Persze azt is csinálhatja az ember, hogy olyankor is bányászik amikor nem térül meg, abban bízva hogy azok a coinok a jövőben még többet érnek. De ez már nagyban spekuláció)
Szóval sok a kérdőjel, és kevés a biztos válasz

Ami viszont tuti, hogy 3090est nem éri meg bányászatra fogni. Ami egyszerű, és megérheti az talán a 3070-es. Később könnyebb eladni, kisebb a várható értékcsökkenése, és talán a legkönnyebb a fenntartása (nem kell hűtő-padozni mint mondjuk a 3080asokat). Nekem 6db van és úgy terveztem, hogy amíg van olyan coin aminek a bányászata plusszban jön ki, (levonva az áramköltséget) addig bányászok. Amit meg sikerült bányászni azt csak évek múlva adom el, bízva abban, hogy többet fog érni.
Viszont a befektetésemnek csak kis százalékát raktam a bányászatba, pont azért mert fogalmunk sincs meddig megy ez így, bármikor veszteségessé válhat a történet.
-
-
gyurma888
aktív tag
Sziasztok!
Megosztanék veletek egy esetet, nehogy más is így járjon:
Coinbase Pro Iphone alkalmazáson keresztül szerettem volna küldeni XLM-et. A Binance-s címem el volt mentve, mert már többször is küldtem rá, csak nem mobilappal, hanem a weboldalon keresztül. Ki is írta szépen zölddel, hogy Valid XLM address és Valid XLM tag. Megadtam a mennyiség(177 XLM), majd withdraw. Majd csak várok, várok, de nem érkezik meg. Utána nézem a historyban, transaction completed, de csak a Destination address van meg, XLM memo sehol!!!
Írtam emailt a supportnak, de jött egyből az automata email, hogy a tranzakció sikeres volt és nem visszacsinálható
-
kenwood
veterán
válasz
Mentolka
üzenetére
Ez azt jelenti,hogy most kozel egy millio.
2 honapja 2-3 lett volna,
2 honap mulva meg lehet,hogy ujra 2 millio felett, de az se kizart, hogy csak 500 ezer lesz.
Bele lehetne irni az osszefoglaloba, csak percenkent kellene frissiteni, mert az eth arfolyama mellett az is valtozik,hogy mennyit tudsz kibanyaszni 1 honap alatt 1.5 gigahash kapacitassal. -
válasz
Mentolka
üzenetére
Bányászatra a 3090 az egyik legszarabb vga. Melegszik mint állat és nem hoz annyival többet mint amennyivel többe kerül.Megveszed 800k-ért használod valameddig aztán jó nagy bukóval majd eladhatod.
3060Ti az abszolút bestbuy ha még kapsz non LHR verziót, aztán 3070 és 3080. -
Mentolka
senior tag
KÖSZI!
Akkor, ha 13 RTX3090 kártyával számolok, annak a havi elektromos költsége 130eFt/hó, rohadtul megéri.
Feltéve, hogy meg bírom fizetni a hardver árát (10,5mFt)... -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Abszolút laikusként, szerintem nem csak nekem a legeslegelső kérdés merül fel, ami nem szerepel pl.a topic összefoglalójában sem:
Mennyi az annyi?Ez pl.: mit jelent forintban havonta?
Teljesítmény Ethash algoritmuson: 1534MH/s -
madpapa
senior tag
GIGABYTE GV-N3080GAMING OC-10GD ez még elvileg LHR mentes, ugye? Az LHR-t azt jelzik a megnevezésben is tudtommal. Vagy valami trükk? Esetleg rev.1.0 és rev.2.0 között lehet ETH hashrate különbség?
-
sittes79
addikt
Akkor 10.000 dolcsinal eladás és jöhet a lambo

Laraxior: de boomer vagy more
-
madpapa
senior tag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Épp tegnap adtam el 0.5 ETH-t USDT-ért. Várható volt hogy utána felmegy az ára. Bejött
-
aerosmith
őstag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
tudámún!4!!NÉGY
-
GIORGIONE76
őstag
Amúgy a chartokat figyuzzátuk, ugye?!
-
Out
addikt
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
Gondolom minél több van annál több a fee, nekem nincs túl sok

-
tlac
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
mivel egyszer biztosan betörtek a gépedre, így nem tudhatod miket módosítottak még rajta
de az is lehet, hogy már többen is belemászkáltak
szerintem észre sem vennéd ha pl. időnként spammelne a géped vagy terjesztené tovább a vírusokat, spyware-eket vagy befognák különböző támadásokba -
-
Out
addikt
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
Tegnap küldtem Trust walletbe Shiba inut, 0,1$ volt a fee.
-
RockHaRD
addikt
Ez a Coinfundry jó nagy hulladék

2 napja nem talált blockot, mert ugyebár nem túl nagy a hashrate-jük. Most ha végre találna egyet, akkor meg az összes használó között oszlik el az a kb 65 ERG reward, ami kb semmi. Inkább megyek vissza Nanopoolra, ott legalább fix a jövedelem. -
Nimrod
addikt
Van itt valaki, aki picit komolyabban trade-el? Érdekelne a setupja
Tőzsdések office-ban tudom hogy nyomják, azt már láttam.Illetve Naga-ról ki tud valamit? Most néztem, hogy még 2018-ban próbáltam regisztrálni, de akkor valami 500 Euro depositot kértek indulónak és hagytam a fenébe. Tegnap néztem, hogy azóta sem indult be a kártyájuk sem, picit olyan mintha mindig egy-egy negyedévvel arrébb tolnák a bevezetését.
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Átváltassz BTC-t doge-ba hogy a limit fölé kerülj, majd utána mehet vissza akár BTC-be. Vagy beutalsz eur-t nicehash-re és azt váltod át doge-ra majd az egészet vissza.
-
válasz
viharhozo
üzenetére
Jah értem, ezt jó tudni, mindenesetre nem igénylek végül, hanem a Binance kártyával elköltögetem az eurómat, pláne hogy tök jó árfolyamon váltja.
Malware: Ma volt időm kimenni a righez megnézni, hogy mi is lehetett ez a wallet átírós vírus és hát végig néztem a könyvtárakat, de sehol nem találom a cikkben említett fájlokat. Szerintem nem töltődtek le a fájlok a rigre ezért se volt azóta behatolás.
-
szabeska
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Még egy gyors kérdés: a nevem (Legal name) ékezetek nélkül szerepel coinbase-n, pedig már frissítettem egyszer a személyimet is. Ez okozhat gondot sepa kifizetésnél?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Nicehash mobil apbban megszűnt a váltás lehetősége? Van valami minimális kb 12 DogeCoinom inkább átváltanám BTC-be, de nem találom a mobil appban.
Illetve ez az összeg talán minimum limit alá esik, akkor mi a teendő? -
szabeska
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Jogos. Coinbase wallet-ről átküldeni coinbase addressre is ugyanilyen költséges? Össze vannak kötve. Gondoltam ezt a megoldást választom miután a binance befuccsolt (bánya - coinbase wallet - coinbase - euro - sepa)
-
szabeska
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
És utána coinbase-n mi a kövi lépés ltc-vel? Azt adja, el eur-ért, vagy váltsam vissza eth-ra?
-
szabeska
addikt
Hali!
Jól látom, hogy ha binance-ról küldenék coinbase címre eth-t (mivel tőlük nem tudnám a pénzt kivenni), 0,0036 eth a fee?
Ez vagy 8 dollár... Vagy rosszat nézek? -
Arra gondoltam, hogy elkezdem költeni az eurót a binance kártyával. Így ha a terminálokon vásárolok vele, akkor nincs díja ugye, mint a sima bankkártyának? Annyi hogy napi árfolyamon váltja forintra amit megnéztem elég jó árfolyamon teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Ford topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

vagy a 40xx ha nem eth majd lesz mas 

És ezen okból nyilván nem jelölnek rajta semmit, ha csinálnak némi extra variát a 470-es driver miatt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)