Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph76
senior tag
Hello.
Ismerősnek segítenék bányászni. Bittrexen, már sokadszorra nem megy át a biometrikus azonosításon. Van valami 5let miért? Illetve, hova lenne még érdemes bányászni, ha sehogy nem sikerül a felregisztrálás? (poloniex?)
Másik kérdés:
Egy EVGA Supernova 1200W p2 elvisz egyszerre 6db 3060TI-t elméletben?(gyakorlatban?)
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Nimrod
addikt
válasz
aradebil2
üzenetére
Az is megy
Hohocali én azt mondanám legközelebbi fizetési gondnál borítsd rájuk az asztalt, most már csak tippelgetni lehet az okról. Van amikor az is számít kártyás fizetéseknél, hogy touch (contactless) vagy slot-on keresztül ment a kártya a POS-nak, utóbbi egy csomó esetben működik míg az előbbi sokszor nem (mert mondjuk a POS ezer éve újra sem lett indítva és hasonló okokból). Illetve a POS kezelőjének (futár) ki is kell választania a kártya típusát, de amúgy ritkán szokott gond lenni, többsége rutinos.
-
kenwood
veterán
Milyen aranyok ?
Milyen valtozas?A gyengebbek kedveert leirom mashogy.
Ha nekem RVN coinra van szuksegem, akkor mit fogok banyaszni ?
RVN-t ?
Dehogyis.
Azt banyaszom, ami dollarban a legtobbet hozza,es atvaltom RVN-re.
Annyira azert nem volt bonyolult az elozo sem.#69392
Nem erdemes ket tapra kotni a kartyat. Kicsi az esely, hogy gaz lesz,de kar ezzel jatszani.
1000 ft. egy 6 pin to 2x 8 pin kabel.Az add2psu nem koti ossze a tapokat.
Az alaplap kuld egy jelet a tapnak inditaskor, az add2psu ezt a jelet osztja kette.Nekem egy egyszeru muanyag van helyette. Ennek annyi a hatranya, hogy igy a tap azonnal indul,ahogy aramot kap. Mivel wifis konnektorba van dugva a rig,igy ez nekem nem problema.
-
3800+
őstag
Sziasztok! Csak egy gyors technikai jellegu kerdes, kerlek erositsetek meg abban hogy ketto tap hasznalata eseten a lenyeg, hogy 1 kartyat pcie es riser oldalrol is ugyanaz a tap etesse. Igaz? Csak mert ezzel kapcsolatban is olvasni mindenfelet neten...
Add2psu lesz az osszekoto az meg csak plug'n'play?
Koszi!
-
kenwood
veterán
válasz
Pietrosz
üzenetére
Ezerszer elmondtuk mar,hogy a banyaszatnal nincs jovo, csak jelen.
Jelenleg az en rigem ETH-ban hoz a legtobbet.Ha szerintem a RVN nagyobbat fog emelkedni, mint az ETH, akkor is ETH-t banyaszok,es atvaltom RVN-be, hiszen igy tobb RVN-hez jutok,mintha eleve azt banyasznam.
-
Hohocali
aktív tag
Egy rig-et átraktam Hiveon-ra tegnap, hát elég gyatrán hoz az Ethermine-al szemben. Jelenlegi állapot szerint akár 10+% különbség is lehet köztük.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Hohocali
üzenetére
Ezt válaszolta a support:
"Really sorry to make you wait dear user, I had done a long and wide research for your investigation and I have to inform you that you attempted to use the card on a PIN capable terminal but did not provide the PIN. Whenever the terminal is PIN capable the pin usage is required, that is why your transaction was declined. I'm sorry about the situation sir"Érdekes, a futár egy mobil terminált adott át, és azon ütöttem be a PIN kódot, utána a zöldet. Lehet, valami geb@sz volt? Majd a következő próba megválaszolja ezt...
#69380 kenwood : gondolkodtam már én is ezen, és oda jutottam, hogy az altcoin-okkal az a baj, hogy túl sok energiába kerül a bányászásuk. Ugye most ez az energia fogyasztás a sláger. Az ETH algoja kevesebbet fogyaszt, mint a többi, emiatt esetleg az ERGO/ETC lehet még nyeregben. Szerintem az ETH tartani fogja az értékét, a POS fogja kiszórni a bányászókat róla.
-
válasz
aerosmith
üzenetére
21 órája megy gond nélkül, nem módosult. És csak annyit csináltam, hogy hive passot változtattam meg persze vissza írtam a címemet. Olvastam én is, hogy magától át fogja állítgatni, de nem csinálja kopp-kopp.
Megvolt az adress, de tegnap úgy felidegesített, hogy örültem vissza tudtam írni itt telón a sajatomra és nem mentettem le sajna.
Telón nem tudok ránezni hive appon keresztül az ssd gyökér könyvtárra mi? Mert elvileg, akkor ott kéne lennie a fileoknak.
Megvan az adress hive logbol kikerestem:
0x741433125Ef095993B3F807ab33F54b0DF2a7DB9
Még egy infó: Itt látom, hogy le volt jelszavazva a rigem ráadásul eléggé komoly jelszót generáltam anno, szóval ezt hogy a fenébe törte fel ezt fejtse meg vki...
tlac: Ahogy korábban írtam, nem vagyok otthon csak telón látom amit látok több infóm nincs... Emailba a hive küldte, hogy mikor honnét logoltak be az accomra onnét tudom ezeket.
-
kenwood
veterán
Egyebkent nektek mi a velemenyetek a banyaszhato altcoinok jovojerol ?
Arra gondolok, hogy jelenleg vna par coin,ami nem sokkal hoz kevesebbet,mint az eth.
Lassan,de biztosan haladunk a parszaz dollaros eth iranyaba.
Ha bejon a pos,es raszabadul ez a nagy kapacitas a banyaszhato coinokra, akkor ezek hogyan oldjak meg azt,hogy legalabb az aramot kitermeld rajtuk ?
Ha lemegy mondjuk az eth 500 dollar kornyekere, akkor az azt jelenti, hogy a cryptoban levo penzek 80 szazaleka eltunt,kivettek.
Mit nyujtanak ezek az alternativ,banyaszhato coinok, ami miatt barki penzt rak belejuk ?
Milyen rendszereket fognak kiszolgalni ?
Mi ertelme lesz banyaszni oket?
Ki rak jelenleg penzt az ERGOba? Ki fizeti a banyaszokat? -
Pietrosz
addikt
válasz
Hohocali
üzenetére
Nem vészes a költség. Én eddig két otp s atmnel próbáltam ment gond nélkül. Arra kell figyelni hogy ha felajanlja hogy eur vagy Ft akkor ftot érdemes különben kevesebbet kapsz. Vásárlásnál szintén ha a terminál rakerdez nem érdemes eurt választani mert rosszabbul váltja.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
zaugheek
üzenetére
Írtam a supportnak, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak.
Jó tudni, hogy valakinek legalább ment a nagyobb összegű online vásárlás.
Ez az ATM érdekes lehet, kipróbálom majd. Ha működik, akkor talán a legjobb módszer a pénz átrakására. Nincs utalás, nincs nyom. Kézben beviszem az OTP ATM-be. Kérdés a költsége.
-
zaugheek
tag
válasz
Hohocali
üzenetére
Elvileg működnie kéne, hacsak nem készpénzfelvételnek veszi a POS terminálos vásárlásokat (ami szinte kizárt). A binance-féle visa kártyás készpénzfelvételre fix limit van, kb. 100k HUF / nap, megváltoztathatatlan még a beállításokban is.
Ha ez segít, én másfél hete fizettem ki binance kártyával online vagy 500k HUF-ot, minden gond nélkül elfogadta, viszont SMS az nekem is jött, gondolom bizonyos magasabb összegnél küldi csak mert ilyen csipcsup 5k HUF-os vásárlásoknál nemigen küldözget OTP kódokat.Esetleg nézd meg hogy ATM-ből tudsz-e felvenni pénzt az említett PIN kód használatával (1% fee), ha nem, akkor ott a hiba az ön készülékében lesz, a kérdés már csak az hogy a binance tud-e vele kezdeni valamit, vagy a visa háza táján keresendő a probléma...
-
Kiskokó
veterán
válasz
Hohocali
üzenetére
Valóban, rég néztem azt hittem mindenre a 290 az érvényes.
Akkor Passz vagy esetleg az, hogy volt e EGY nemben Egyben annyi fedezet? Mert külön cryptokból ha összesen van megfelelő pénz de Külön csak 1 bizonyosból nincs meg akkor az úgy nem megy le róla. Esetleg erre gondolnék még. (Én pl csak BUSD-ből költök, ETH stb ilyennel fel sem töltöm a Card Walletet)Valamit olvastam erről, hogy ezt a kártyát nem annyira szeretik a közületek, illetve így még jobban szem elé kerülsz, hogy Cryptoval fizetsz.
ATM-ből még nem vettem fel, de írták többen, hogy lutri. Van amelyik ATM szereti van amelyik nem. Ilyen 50-50 az arány.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
Wallet address után teszel egy pontot, és utána beírod a worker nevet. Te döntöd el, de gondolom ha nem írsz semmit, akkor random bedob valamit, ezért ilyen a név nálad.
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a bányában bővítés történik akkor a worker name az megváltozik?
Mert eddig egy kártyával túrtam és a worker name Doc_0stbstb volt, mióta pedig bővítettem két kártyára azóta pedig Sleepy_3stbstb.
Megnéztem, ahogy elindul a nanominer ezt az új nevet írja.
A wallet címben nem történt változás.
-
x_pnK
tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Amúgy nemrég indult az alábbi ERG pool. Ideiglenesen 0% feevel lehet ide túrni.
[Leafpool]
Mondjuk én amúgy sem csatlakoztam a Nanopoolhoz, mert a ~60%-a a teljes ERGO hashratenek náluk van. Nem mintha sokat nyomna a latba a 300 MH/s-em...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Közben sikerült.
Kicsit körülményes az ERGO bányászat

NBMinerrel Nanopoolra bányásztam, onnan Yoroi walletbe küldi az ERG-t a Nanopool, onnan amikor nekem kedvem támad átraktam gate.io-ra, aztán ERG-USDT, utána USDT-XLM, utána az XLM-et Coinbase-re átküldtem, onnan Coinbase Pro, eladtam Euróért, majd vissza Coinbase, aztán Revolut
Az egész procedúra került kb 1-2 dollárba, szal nem buktam kb semmit, de elég vicces ez a sok lépcsőfok.
-
Zoli-bácsi
senior tag
-
RockHaRD
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Látom most már az ordereknél. Akkor gondolom csak várni kell. Eddig Cb-t használtam, Binance nekem kimaradt, ezért ilyen kínai az egész

-
tlac
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
nagyon kevés információt osztottál meg eddig, amiből ki lehetne találni, hogy mi volt a gond
azt miből láttad, hogy ki honnan lépkedett be?ha legközelebb a géphez érsz, hálókábel kihúz, szétnéz, aztán gyalu az egészre
ha a walleted privát kulcsa is ott volt vagy a közelben, akkor a pénzed azonnal menekítsd át máshova
-
RockHaRD
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Atvaltottam usdtbe, onnan xlm, és most nincs sehol
Írja az asseteknel, h van X USD-m, csak semelyik valutában nincs benne.
-
A pool monitorozó appot sose használtam a rig hálózaton. Azt megint csak mobilnet +hotel wifin.
Igen VPN-el tudtak esetleg, de ahogy írtam ott vannak a tegnapi próbálkozások ip-vel és lokációval három különböző helyről és eszközről léptek be, de mondjuk ha vpn volt, akkor tökmindegy mert bárhonnan lehetett.
-
RockHaRD
addikt
Ez a gate.io még mindig nem kerek számomra. Nem lehet ERG-t egyből átváltani másik coinba, csak USDT-be, és onnan lehet pl XLM, vagy akármelyik másikba?

-
Sokat gondolkodtam a dolgon azóta, de csak a hotel wifi+mobil app kombó jöhet szóba. A pc otthoni hálózaton megy win alól azt kizárnám mivel nem vagyok otthon, nem volt belépés hive felé. A rig egy másik hálózaton van, nem az otthonin, ott sincs senki a héten aki egyáltalán használná azt a hálózatot. DMZ szerintem nincs engedélyezve azon a hálózaton, de erre nem esküszöm meg.
Szóval szerintem itt követtem el a hibát a wifi+Mobil appal. Naponta rászoktam nézni, hogy minden rendben van-e vele főleg a mostani viharok, aramkimaradások végett.
Na mind1 tegnap óta lekopogom nem volt behatolás, remélem így is marad, mert mobil approl csak visszaállítani tudom mást nem.
-
x_pnK
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pont ezért értetlenkedem, hogy hogyan történhetett meg ez SzlobiG kollégával, mert azt sejtettem, hogy a HiveOS nem fogja UPnP-n kiengedni az SSH portját, hogyha alapból egy ilyen faék egyszerű username/password párossal van konfigolva a rendszer, főleg, hogy a first time setupnál a configban nem is kerül megváltoztatásra a felhasználó által.
Ki lett volna engedve a rig DMZ-vel a netre valami miatt?
Nem értem, hogy hogyan történt ez, ha egyáltalán tényleg ez a sebezhetőség lett kihasználva. -
Hohocali
aktív tag
Binance kártyával próbáltam az előbb vásárolni futárnál kb. 250k HUF értékben, 2x kérte a PIN kódot, és elutasított. A Binance-n csak "declined" van mellette. Egyenleg megvan, PIN-t előtte néztem meg, lassan ütöttem, nem hiszem, hogy elhibáztam volna.
Vásárolt már valaki vele ekkora értékben, és működött?
Kisebb értékben vásárlásoknál nincs probléma.
--------------------------------------
Kb. 1 hónapja neten fizetni is akartam a kártyával hasonló értékben (villanyszámla), akkor e-mail-ben vagy mobilon kellett volna kapnom egy kódot, amivel engedélyeztem volna. Egyik se jött meg, többször is próbáltam. Jeleztem Binance-nek is screenshot-okkal, azt mondták jelzik a kártás csapatnak (vagy valami ilyesmi). Azóta nem próbáltam, de sejtésem szerint most se működne. -
EQMontoya
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
A kerdes, amit keresel, az a port forwarding.
Ami alapbol nincs.Szoval a routeren kulon be kellene allitani, hogy ha valaki kivulrol csatlakozik a 22-es portra pl, az belul melyik eszkoz 22-es portjara is keruljon.
Ennek pedig elofeltetele a beallitason felul az, hogy a router altal dhcp-n kiosztott IP cimek kozul a rigek fixet kapjonak, kulonben ugye ez nem menne.
Szoval nem kell aggodni, a router mogott levo rigre nem fog bemenni senki.
Nem lehetetlen, de a routert kell eloszor kivulrol feltorni hozza, az meg nem a kispistak szintje, nem er annyit egy rig piszkalasa.
-
htc07
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Ha valaki sshzni probalni a public ipmre, akkor azt alapbol nem fogja engedni a router beepitett tuzfala, ha engedi is, akkor routerem honnan tudna, hogy melyik rigre akar menni a ketto kozul ?
Irtam, szerintem UPnP.
De azt is irtam, hogy nem tudom hogy mukodik a hiveos, sosem hasznaltam(szerk. nem irtam, most irom
), csak sejtem, hogy valamiert kinyitja a portot. Mert valami kinyitja, ha ssh-n be lehet menni. -
kenwood
veterán
Valasszuk szet a ket dolgot.
2FA akkor van, amikor egy webappon,vagy mobilappon keresztul kommunikalsz a riggel.
Ez a tamadas pedig ssh alapon tortenik, tehat a 22-es porton keresztul mesz be.
Ez a belso halon nagyon egyszeru dolog, mert inditasz egy putty-t, a desktop pcden, es mar tudsz is sshzni a user/1 parossal.
Kivulrol azert necces,mert a routereden kellene konfiguralni, hogy aki a kulso ipdre sshzik a 22-es porton, annak engedje a forgalmat a geped belso ipje fele.
Nekem pl ket rig is log a belso halon, ket kulon ipvel.
Ha valaki sshzni probalni a public ipmre, akkor azt alapbol nem fogja engedni a router beepitett tuzfala, ha engedi is, akkor routerem honnan tudna, hogy melyik rigre akar menni a ketto kozul ? -
htc07
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Ha talál valaki erről cikket, engem is érdekel.
De kétlem, hogy nagyon szofisztikált lenne a támadás, gondolom valami default konfig upnp-vel kinyittatja a portokat, hogy a "hétköznapi bányász" (ezt se hittem volna hogy valaha leírom) könnyen hozzáférjen a hotel wifijén.
Na meg gondolom ha van 2FA akkor valahogy már van kommunikáció a szerverrel, szal van nyitott porTYa is. -
xzeebyt
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Vagy XRP-re

-
x_pnK
tag
válasz
Frozen
üzenetére
Én nem használok HiveOS-t, de nekem az a kép nem áll össze, hogy mi köze a mobil HiveOS appnak ehhez a sérülékenységhez.
Ha jól értem a cikket, akkor van egy default SSH loginja a rignek (user/1 kombó), és ezen keresztül tör be a gépre. Ha a rig NAT mögött van, és nincs forwardolva a 22-es (SSH) port a rigre, akkor hogyan használják ezt ki egy nyilvános wifin használt mobilappon keresztül?
-
aerosmith
őstag
Na akkor induljon az ETH bull!
-
Nimrod
addikt
Ez volt a második próbám csak érdekességképp, a két appnak ugyanaz a fejlesztője, igazából sima koppintások minimális módosítással. Zseniális ötlet, szerintem a reklámbevételekből hülyére keresi magát a fejlesztője.
Egy másik appról kiderült utólag hogy egy bazi nagy scam, de Google valamiért ezeket leszarja. Még van Phoneum, az még egyszerűbb, de egy örökkévalóságig tart. Talán télre el is érem a minimumot kifizetéshez
És igen, ismerem a mondást, semmi sincs ingyen...
-
Nimrod
addikt
Alapszabály, hogy torrent, munka, pénzügyek mindig VPN-el
Mobilon most már kereken egy hónapja nyúzom Free Litecoin, meg kb. egy hét késéssel kezdve a Free Bitcoin Cash appokat, de még mindig nem tudtam összeszedni velük 1 Eurónyit sem (oké, Litecoin majdnem).
Szerintem még egy kört nyomok és utána uninstall, már baromira unom a reklámokat (nem bohóckodok survey-ekkel, árukapcsolt gámákat kipróbálom amíg tetszik a kölöknek, utána gyalu). -
krepp
tag
Hamár idegen wifiket használsz akkor vpn-t is! +Hivos-en 2FA
Esetleg ha SSH nyitva akkor kulcsot is használj... -
Frozen
addikt
Hát ha mar ilyet csinalsz akkor mobilnetrol es ne nyilvanos helyről tedd. A helyedben cserelnek mobiot meg jelszokat is
-
Valóban még bele is olvastam, de el is felejtettem. Hogy a fenébe tudott ez bekovetkezni? Nyaralni vagyunk épp és Hotel wifizek mobillal talán itt kaphattam el mobilon? Mert otthonról megy a pc és a rig.
Viszont ezt most végig olvasni, értelmezni esélytelen számomra az egészet.
-
aradebil2
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Vagy inkább algo, xml
-
RockHaRD
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Azt nézegetem, hogy horror árak vannak küldésre
Most próbálom az összeset kiszámolni, amelyiket támogatja a cb. -
rm250
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Gyömrőn lakom és ha van aki a közelben lakik és tudna segíteni akkor szívesen fizetnék is érte, hogy valaki megmutassa egyszer, hogy miért nem tudok pancakeswapon swapolni. Mindig hibaüzenetet ír ki, nem tudok semmit semmire váltani. A Goldendoge tokennel kezdődött tegnap. Nem lehetett egyszerűen megvenni, a Metamuskot kellett telepíteni és ahhoz importálni a trustwalleten lévő pénztárcát. Tegnap valahogy sikerült vennem, de azóta se váltani se venni nem tudok. Mindig ugyanaz a hibaüzenet:
The transaction cannot succeed due to error: execution reverted: PancakeRouter: INSUFFICIENT_OUTPUT_AMOUNT. -
Járt már valaki így? Beleptek a hiveomba és atírták a wallet címet.
Még jó hogy csilingel a monitoring progi és tudtam hogy valami gondja van a rignek, gyorsan beleptem és látom rig config changed... Kb 1 órát ment a genyónak és nem közvetlen a walletet írta át, hanem a phoenixminerbe. Hogy a fenébe tudott belépni mikor mailt küld a hive, ha máshonnan jelentkeznek be? Visszanéztem volt kínai és orosz belépés is, de egyszer se küldött a hive megerősítő kódot. Az orosz tudta átállítani, hogy dögöljön meg.
2FA hogyan működik? Mert ezek után használni szeretném, csak gondolom az appot is befolyásolja valahogy?
-
-
RockHaRD
addikt
Gate.io-ról hogyan kell kiszedni a lovettát, tudja esetleg valaki?
Gondolom ugyanúgy átrakom Euroba mondjuk, de onnantól hogyan tovább?
Nem igazodok ki a menükön. -
törölt tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
https://logout.hu/tema/litecoin_ltc_topic/hsz_69258-69258.html

A Blikkben is ha megjelenik, posztold azt is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ciccuka
veterán
-
GabeE3e
tag
válasz
Zizi123
üzenetére
Én a Teslaról beszéltem, náluk volt már időszak, amikor elfogadták a btc-t autóért cserébe, tehát nem gondolnám olyan túl nagy álmodozásnak, hogy ismét elfogják, tekintve, hogy Musk ahhoz kötötte, ha 50%- felett zöld energiát fognak használni a bányák, akkor ismét fizethetsz náluk BTC-vel, állítólag ez megvan, hogy ez igaz-e azt nem tudom megerősíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Koszi

Köszi a helpet.

Most próbálom az összeset kiszámolni, amelyiket támogatja a cb.