Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
RealTedMosby
tag
válasz
zedfanster
üzenetére
Hülye kérdés, de adminként fut a miner? Mert amúgy az mt paraméter hatástalan. Az ETHPill már nem kell egyikhez sem, pont azt váltja ki az a mt. Itt több 1080 is fut, 32-35 közötti tempókkal (37 is menne, de akkor már fogyaszt, mint az állat, kb pont annyival többet, mint amennyit termel, így inkább nem erőltettem).
-
Frozen
addikt
a 3070 megy többet valakinél mint 69mh eth-ban?
-
2018
senior tag
velemeny az van. Neha eleg heptikus az eth arfolyam. En eladasra jatszom. Ha kesik a kiutalas, akar penztol is el tudok esni. Es nem a legkisebb kiutalasra van allitva, mert az 0.005 , nekem 0,05 nel utal ki. Ami 9 nap amire osszegyulik. 9-10 nap eleg sok minden tortenhet az arfolyammal..
-
krepp
tag
Nem egészen értem ezt a "pool-ról kiutalás nem jött meg" azonnal, "jaj-jaj lenyúltak" aggodalmakat. Aki bányászik szerintem minimum hónapokban gondolkodik, ha nem években..
Tényleg számít az ha akár egy hetet késik? (Mert nem csökken a gwei limit alá a tarifa)
A másik dolog, ahogy itt olvasom, elég sokan a leg kisebb kiutalási egységet állítják be. Amivel csak azt érik el hogy, arányaiban sokkal több ETH esik ki a zsebükből a sűrűn, gyors kiutalások miatt..
Miért?
Én Flexpoolon vagyok ott visszamenőleg egy csomó infót látni a kiutalásokról, annak díjáról, átlag díjról, és engem pl ez világosított fel, hogy mennyi pénz marad "bent" .
Az "ingyenes" kiutalásról meg az a véleményem hogy szerintem nincs olyan, ezer százalék hogy azt valami rejtett módon megfizeti az ember.
Szerintem a kriptóban hatványozottan igaz: "Nincs ingyen ebéd."
Akkor én inkább választom a "fizetős" szolgáltatást, ami átlátható, és talán nem lehúzó...
Vegyétek magatokra egy vagy több kérdést, kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek. -
koko52
nagyúr
Mennyit kell várni a 40Gwei-re? Lassan 1 napja áll a kiutalásom és beéri a következő
. Eddig nem volt ilyen, pár óra alatt megkaptam. -
P3Dr0
senior tag
Tud valaki megbízható ASIC miner boltot ami itt van európában? Rengetek a fake, scam ASIC al foglalkozó oldal és már magam sem tudom melyik az ami valóban működő site. Gyártótól most nincs kedvem rendelni mert sok idő, körülményes vamintezes....srb.
-
3800+
őstag
En valamiert nem szeretem csutkan jaratni a kartyakat. Igaz ennek meg nem tudom hol a vege de 1 mhs-nyi OC csokkentest szoktam hagyni mert igy akkor kb nyugodtabban alszom es ennyi. De majd raprobalok hol a vege mert kivancsiva tettetek.

-
llacee
őstag
válasz
uszid94
üzenetére
Számold ki egy excelben.150MH a jelenlegi árfolyamon kb 100eFT/hó
3db 5700-assal, ami régi, de még valameddig garanciális kártya ~160MH használtpiacon 250-320 között mozog /db.
Tehát 800e+ ból van havi 100e, tehát 8hónapig 0-24 akkor 0án vagy kb.Inkább vegyél belőle 2-3 kriptót és nem kell kártyával vaiálni.
-
uszid94
tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
És szerintetek ilyen videókártya árak mellett megéri beruházni egy komolyabb gépre és bányászni? Mert ha azt mondjátok igen befektetek rá jóval több összeget csak legyen valamibe befektetve a pénzem… ahogy látom itt mindenki még jó időben jó áron vásárolta a gépét, ezért nekik nagyon megéri…
Ahogy nézem az rtx 3060 ti bol egész korrekt 58 mh/s t alapból ki lehet hozni és árban nem vészes … egyébként az hogy lehet hogy ez a kártya 8 gb os mégis gyorsabb mint a sima 3060??? Vagy szerintetek a 3060 ti árából ki lehetne hozni jobb videókártyát? Minimum 4 db kártya beruházására gondolnék… azért azzal már lehet mit kezdeni nem? Válaszokat előre is köszönöm!! -
3800+
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Köszi meg is van! És teljesen jogos csak nem rémlett hogy volt konkrét beállítás írva régebben ezért nem is kerestem rá.

Annyi különbség van nálam, hogy 1295-ig engedi lehúzni a core frekit. De így is rendben vannak az értékek. Phoenixre lehet rápróbálok mert ott viszont afterburnerezni sem kéne .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Gyors böngészést követően arra jutottam, hogy a Phoenixminer egyelőre nem stabil a 6600XT-vel.
-
GabeE3e
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nálam meg tönkrement egy Strix 3070 ventije, viszont a gainward os meg nem, akkor a strix oc szarabb, mint a gainward phoenix?
Szerencséd volt azzal a Red devillel, lehet a következő 10 meg roszabb lesz, mint a Sapphire, ez totál zsákbamacska.
1080p gaming kártya, egyik se melegszik, szerintem azt érdemes venni, amit a legolcsóbban megtud szerezni az ember
-
Laraxior
titán
Ott a jobb felső sarokban próbáltad már?
Ott találsz segítséget, ha beírod a nevem.
Áh, hagyjad, bemásolom megint. Inkább (száz)kétszer legyen a topikban, mint egyszer sem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A GPU órajelet teljesen le, a vramot meg ameddig engedi fel. Máshoz nem kell nagyon nyúlni, esetleg a ventit tekerd fel addig, amíg úgy gondolod elviselhető.
A vramot mondjuk kezdd olyan 2200-n, aztán 20asával mehet feljebb, figyeld a hashrate-t, ha elkezd lassulni, akkor az utolsó érték lesz a jó.
A Red Devil bőven többet tudott, mint a Nitro+
(Hjaj, de mit is mondok, hiszen a Nitro+ a Zatyaúristen)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
3800+
őstag
Probalta mar valaki phoenixminerrel a 6600XT-t esetleg? Mukodik es lehet megadni a bat fajlban a config ertekeket hogy ne kelljen ezzel a retkes amd szoftverrel kuzdeni?
-
-
3800+
őstag
A 6600XT-ről annyit szeretnék csak megosztani, hogy játékra világbajnok a jelenlegi árakhoz képest szerintem, viszont az hogy hatékonyságban a legjobb lenne azt nem tudom megerősíteni. Szinte wattra pontosan ugyanannyit eszik vele a gép bánya közben mint a 1660 Superrel.
Szoftveresen persze 20W-tal kevesebbet mutat, de valójában semmivel sem hatékonyabb mint a 1660S... -
Laraxior
titán
Mi a helyzet egyébként az nVidia CMP HX szériájával? Mert nem nagyon látni sehol... Ebayen találtam egy CMP30HX-et, de kb ennyi.

-
zedfanster
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
MSI AB-ben a monitorozási beállítások között nincs a memóriához kapcsolódó semmilyen hőfok monitorozás.
Esetleg ránézek HWinfo-val vagy keresek valami progit ami mutatja.De ha így is lenne ahogy írod, amiatt hogy a memóriák elmelegednének visszavenné a core clockot memory OC közben?
Nekem inkább az lenne a logikus, hogy hiába emelem, nem emelkedne a memória órajel, ahogy a core clock sem emelkedik, hiába állítok be magasabb értéket egy szint fölött.
Itt viszont a memória esetében emeli a frekvenciát, csak csökkenti a core clockot is.Az egyész számomra olyan, mintha valamiért nem jól szabályozna. Érthetetlen számomra miért veszi vissza a core órajelet memory órajel emelése közben, egyúttal csökkenti a fogyasztást is... Ennek az okát keresném igazából.
Az meg már csak az után jönne, hogy elméletileg minden bányász alacsonyabb fogyasztással járatja a kártyát, hogy hatékonyabb legyen az áramfogyasztás/hashrate mutató. Ezzel már nem is merek foglalkozni úgy vagyok vele csak hesseljen, persze hosszútávon jó volna vigyázni a kártyára, hogy azért ne száz százalék fölött pörögjön a fogyasztás mert nem kinyírni akarom a kártyát. Csak most pont az a helyzet áll fenn, hogy 60%-os teljesítménymutató mellett ez a veszély szerintem nem fenyeget...
Mindeközben haver 2060-nal 29 MH/s körül kapirgál... Rendesen szégyellem magam...

-
subaruwrc
félisten
válasz
zedfanster
üzenetére
gpu memory hőfokot nem ír ?
lehet a bányászat már kinyírta a padokat és elmelegszik rajta a ram
azért nem jár hash növekedéssel az órajel emelés
1700mhz gpu bőség kéne legyen kifuttatnimadpapa
ja igen ez is jogos -
zedfanster
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszönöm a tippet, megpróbálom. Amikor húztam a memórián, semmit nem ért, hogy a power limiten is emeltem, de most visszaállítottam stock-ra és ismét próbálkozom.
MSI AB-ben a maximum power limit amit enged az 120-as érték.
De amint a memóriát húzom, elkezdi visszavenni a clock-ot és csökken a hashrate...De a fő gondom az, hogy ahogy az inspector is írja, 60% körül ketyeg a power. Akkor is ha AB-ben maxra, azaz 120-ra felhúzom.
Fut az enlargement is bár az nbminer mellé elméletileg nem kell, de mindegy, semmit nem változtat.
#71145Kiskokó: Köszönöm a tippet, beleások a fórumba!

Az egyébként nem tudom jelent-e bármit is hogy amúgy ~2 éve bányából vettem ezt a kártyát. De játékok alatt soha semmi gond nem volt vele, bios-t csak nem moddoltak rajta, vagy igen?
Szerk: közben produkált egyetlen 37.5-ös értéket, eddig ez a rekord. Nem akarok én 50Mh/s-t ami persze lehetetlen is, egyszerűen csak stabilan 40 fölött szeretném látni a hashrate-et.
-
dvd_R+
őstag
válasz
madpapa
üzenetére
Köszi

a 6db pci-e slot elég lesz mert 6os rigek lesznekEdit: még 1 buta kérdés, Ryzen 1200 proci jó választás lesz mellé ? mert olvastam olyat, hogy Athlon 3000G procival nem tudta a lap kezelni az összes PCI-E slotott
Ezért gondotlam egy Ryzen 1200 csak jó lesz hozzá
de azért rákérdezek itt is
-
Kiskokó
veterán
válasz
zedfanster
üzenetére
Szerintem írtam róla a topikban, volt 1080TI-m.
Azóta haverom bányászik vele, nincs túlságosan kiélezve a beállítása, de nem elég csak a memória óra jelet húzni. Az ETH PILL pedig kell!
Simán 35Mhs ETH PILL-el 41Mhs (nagyon kimaxolva tudna 43 körül) Most meg nem mondom már az értékeket de ha rákeresel a HSZ-eimre megtalálod szerintem.subaruwrc :
Kellene , sok emberrel beszéltem de aki nem full hardcoreba nyomja, az 44-45-nél többet nem tudott kihozni belőle. Amikor én vettem és még csak utána olvastam én is 47-49-eket olvastam... de az enyém nem tudta
-
subaruwrc
félisten
válasz
zedfanster
üzenetére
ethpillt járasd 1080ti-hez.
pwr limittel meg játszani kell hogy a ram órajel emelésére ne reagáljon gpu órajel eséssel, mert akkor összességében rosszabb lesz a végeredmény
1080ti-nek 46-7-et kéne csinálnia alap memóriával. -
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
B450-A PRO MAX [link] ez a lap kezel 6db GPU-t ?
(RTX 3070) -
madpapa
senior tag
válasz
zedfanster
üzenetére
Itt azért memóriaidőzítésekkel is kell játszani. Pusztán a clockok ide oda tologatásával nem fog menni. ---mt 1, 2, 3 -mal kell ám játszani.
Anno ugye az ETHPILLel lehetett az extrát kihozni belőle. Manapság a timings állítás a proggik része. -
zedfanster
csendes tag
Sziasztok!
Nvidia 1080 Ti Asus Rog kártyámmal nem jutok dűlőre... (Nem OC verzió, hanem a sima rog)
Akármit állítok, nem tudok jobb hashratet kicsikarni belőle. Stock beállításokon NBminerrel ~35 a hashrate.
Ahogy próbálom állítgatni például a GPU memory-t feljebb venni, az AB azt mutatja, hogy csökken a core clock, nem tartja. A hőfokok is csökkennek. Próbáltam core-nak is +100 -at adni és a Memory-t felvenni egészen +800 de +1000 értékekkel is. +800-on 1300-ra leveszi a core clockot, +1000-ren 1200-ra. A hashrate lemegy 26-ra... A bányászprogi szerint a power is lemegy 120-130 környékére....
Egyszerűen nem értem miért nem tartja a core clock órajelet. Fagyni nem fagy ki, tegnap egyszer fagyott amikor mindenfélebeállítást teszteltem az MSI AB-ben, majd a ~2 órás tesztelés után bezártam a miner appot, akkor fagyott ki a gép, a miner leállításakor.
Próbáltam T-rex progival is. Az a stock beállítások mellett 3-mal kevesebb hashrate-et adott.
Próbáltam az ohhgodanethlargementpill-t is a t-rex mellett, az kb semmit nem változtatott, talán kicsit hűvösebb lett a kártya.NBMinerrel installáltam a drivert mert kérte az első indításkor. Aztán még a parancsokhoz hozzácsaptam a -mt2 kapcsolót, a memory tweaket. Az talán hozott +3 hashratet, mert alapon ott így 35-36 körüli a hashrate.
De nem bírom idegekkel mert mások meg küldik nekem, hogy ők ugyanilyen kártyával, ugyanezekkel a beállításokkal 42-45 MH/s-t tudnak...
Nem értem, hogy a kártya miért veszi vissza a fogyasztást, mikor a memory-t húzom. Egyszerűen visszaveszi a core clockot, a fogyasztás is csökken akár 50W-tal is. Másoknak ugyanígy az NBMiner így 210-220W fogyasztásokat egy 1080 Ti-re, ez meg stockon produkál 170-180 W-os értéket a miner szerint. -
sakto
őstag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni hogy a legegyszerűbb biost frissíteni ezen:
GeForce RTX™ 3080 GAMING Z TRIO
Ugyan is a gyári biosával nem tudok kihozni 86-nál többet belőle. -
3800+
őstag
válasz
aradebil2
üzenetére
Teljesen jogos csak amit igy leirtal utvonalat nekem meg nem volt hozza ingerenciam hogy nekiuljek. Bar en azota coinbase-re koltoztem amig rendezodik a binance mizeria.
Megerkezett nekem is egy XFX Merc 6600XT. A legfrisseb driver az ajanlott hozza? Csak az meg non-whql...
-
aradebil2
senior tag
Aki Binance-n váltja/tárolja a pénzét, az szerintem ne szórakozzon az ETH mainneten, Ethermineon Polygonon kell kérni az utalást, fillérekért átváltani MATIC-ra, és MATIC hálózaton mehet be Binancera, ott pedig azt vesztek belőle amit szeretnétek. Ha BUSD-ben tradeltek akkor még fee sincsen év végéig...Ja és kifizetések 0.005-önként.
-
2018
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Átállítottam az ip cimem az volt a baja, most el lett küldve , de semmi sincs a coinbase walletemben. Ez a 2miners ennyire sz@r? Eltűnt 0.05 eth túrásom.
All the payments are currently delayed due to Ethereum Gas price spike and are going to be executed as soon as the situation is back to normal (<51 Gwei).
This is done to prevent high network fees for our miners.Ezt irták email válaszba.
-
Frozen
addikt
Cardano Planet (CHARLES/BNB)
van aki bevásárolt ?
kellene annyi info ,hogy a vásárolt érmét hol láttom illetve amit holdolásért kapok cardanot (ada) mennyiséget? -
3080Ti-al hogy lehet ergot bányászni?
Sajnos nálam felezett hashrate-en megy, kivéve ha megy az előtérben egy youtube video... akkor 270MH.
Más kártyánál még ilyet nem tapasztaltam. Legfrisebb NBMinert használok. -
Valakinek valami tippje mi lehet a gond.
Adott egy AsRock H81 PRO BTC minden gond nélkül megy 5 kártyával.
Ahogy bele tolnám a hatodikat bebootol van kép amikor a win jönne be nincs kép.
4g béta bios van fent engedélyezve stb. lapozo fálj megnővelve(lehet ezt kellene még nagyobbra?)
Tök mindegy melyik kártyát húzom ki öt megy hat nem, plusz táp ugyan az..
Valakinek valami tippje azón kivül hogy menjen 5-el
-
2018
senior tag
Sziasztok nektek sem utal ki a 2miners. Elértem a 0.05 limitet de nem történt semmi. Ip address re ami eddig jó volt invalidot ír. Mit a tököm van mi legyen?
-
Laraxior
titán
válasz
uszid94
üzenetére
Az enyem nem banyaszgep, nekem gamergepem van, ami uresjaratban kapirgal. De csak hobbyszinten. Nekem az a havi 70€ nyereseg, kb nem oszt vagy szoroz kategoria.
Aki koran szallt be annak mar boven van plusz, nem keves. Most mar minden videokartya amivel banyaszni lehet minimum masfelszeres aron megy az msrphez kepest.
Ket hete még volt pl 6600XT 400€-ert, most kb az 500€ lett az also határ. De mindegy, mert ennyiert is elmegy. Szoval a boltokat, nagykereket is meg lehet erteni.
Eleg csak az aprot megnezni, annyiert mennek, mint a 6700XT..
-
xabolcs
őstag
válasz
Formaster
üzenetére
Tehetsz egy probat a flexpool.io-val is!
- 0.5% pool fee
- 0.01 ETH-tol kerheto a kiutalas
- allithato kiutalasi koltseg: mennyit vagy hajlando fizetni, hogy megkapd a kibanyaszott ETH-tHa az utobbit nagyon leveszed, akkor erdemes megnezni az aktualis koltsegeket!
-
madpapa
senior tag
válasz
uszid94
üzenetére
De sajnos ezekből a kártyákból tudsz csak relatíve olcsón építeni riget. Igen, tavaly ilyenkorhoz képest 2-3x áron tudsz építeni már csak. Az új kártyák sajnos drágák. Előnyük hogy van gari rajtuk, ha nem valami kézen közön scalpertől vett kártyáról van szó. A használtak olcsóbbak, de a gari ugye felejtős főleg a régieken. Számolni kell és agyalni.
Nekem is vannak RX 580asaim. -
Pietrosz
addikt
válasz
Formaster
üzenetére
Nicehash vagy Binance. Most hogy már nem akkora buli azt eth bányászat ezek elég jók lettek. Nicehash előnye hogy tudsz egy walletba eth, kawpow, autolykossal is túrni mindezt instant BTC-ben elszámolva. Nincs szarakodás a payout limitekkel, különböző walletekkel, nem kell váltogatni ide oda. Ha számlára kell a pénz átváltod eur-ra és van SEPA utalás. Ha csak el akarod költeni pl kártyával akkor átküldöd Binance-ra és Binance carddal elköltöd. Ha stakelni akarod akkor tovább küldöd ahova akarod akár BTC lightninggal ami tényleg instant és olcsóbb a küldés is plusz a kiutalási díja is alacsonyabb.
-
válasz
uszid94
üzenetére
Azt, hogy azok felett eljárt az idő.
Mindent elmond az RX 580-as kártyákról az, hogy a tavaly őszi / téli felfutás előtt nyáron 60K-ért vettél ilyen kártyát vadi újonnan.
Szóval én most biztos nem vennék 100K környékén mert instant bukó lesz.
Akkor már inkább 6600XT kb ugyanazt tudja jobb fogyasztással, külföldről egész jó áron beszerezhető, itthon kicsit még magas az ára.Sajna ennyi pénzből nem nagyon lehet nyújtózkodni.
-
Formaster
addikt
Üdv, eddig ethermine-t használtam, de eléggé megnőttek a kiutalás feek, illetve nem akarok metamaskozni. Van valami ajánlott pool, ahol kisebb feek mellett lehet bányászni/kiutalni és megbízható is?
-
uszid94
tag
-
-
uszid94
tag
Sziasztok!
Eléggé amatőr vagyok még a témában. Elolvastam az összefoglalót, viszont arra még nem találtam választ, hogy milyen videókártyákkal érdemes lenne bányászni. (Gondolom a legdrágábbal, de ha az embernek nincsen milliói egy db kártyára? Remélem ezt a kérdést jó helyen teszem fel… Ki milyen kártyát használ hozzá? Olvastam, hogy valaki 5 db rx580 as 8 gb os kártyákkal havi 580$ Eth t túr. Ez valós lehet? Valaki szereti az rx580 8 gb os kártyákat, valakik már elavultnak nevezik sokat esznek, nem lehet majd eladni… szóval ki milyen hardverrel bányászik? Érdemes beszállni a buliba durván 800 e fttal? Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szoktam mindig egyezni a többség véleményével, de most tényleg hülyeséget írsz 
NFT őrület van, pörög a main net napok óta. Csak ismételni tudom magamat: ethermine, polygon.
. Eddig nem volt ilyen, pár óra alatt megkaptam.

Azért a hűtése korrekt lett, tápcsatik ide vagy oda 

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2021-08/14/51421_gdfnyj7leufunr4l_clipboard02.jpg/800)