Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
6Days7Nights
csendes tag
hello, még elég noob vagyok ebben a coin bányászatban...
2 kérdésem lenne:
- Tudtok ajánlani valami jó dogecoin poolt?
- Most valami gentoomen poolban vagyok, csak beregeltem ide, hogy kiprobáljam. 1 órája bányászom már, de a balancenél 0 DGC-t ír ki. Rosszul csinálok valamit, vagy csak kell egy kis idő neki?HTC One
-
Dexar007
veterán
válasz 6Days7Nights #3451 üzenetére
Szia!
http://doge.cryptoculture.net vagy dogehouse,vagy amit a tobbiek ajanlanak.Ido kell neki mivel pplns.Mas: erdemes ranezni coinwarzra.. Lett egy par cryptonk amik 10 nap alatt hoznak ossze egy btc-t.Szinte mindegyiknel -20-30-40%os diff eses.
Give me your cum,bull!
-
Imafett
aktív tag
válasz Reggie0 #3457 üzenetére
persze érthető nekem 3db is alig akar megjönni, nemhogy 300...
// erről mik a vélemények? http://www.coinwarz.com/cryptocurrency/coins/spots
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Imafett #3458 üzenetére
Rendszeresen ingázik a coinwars lista alja és teteje közt.
Ma ezt akartam tolni egy kicsit szólóban a HD5850-el (és eladni, mikor épp tetőzik majd legközelebb), de egyszer sem jött kifizetés. Értelmes pool-t pedig nem találtam.Tényleg...
Mióta van a Windows-os QT GUI tárcán egy Mining fül, azóta nem tudok szóló bányászni.
Ha ezt az új felületet használom szerverkonfighoz, azt nem látja a cgminer.
Ha a régi .conf módszerrel indítom, akkor ezeket a GUI-s Mining beállításokat akár beállítom, akár nem, a cgminer mindig megtalálja ugyan a szervert és munkának lát, ugyanakkor egy büdös vas sem érkezik soha, nem még cryptopénz.Másik verzió, mikor dögivel érkezik a gagyicrypto, csak aztán elveszik az éterben utaláskor.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Ezt szépen kicentiztem: ~20 óra átlagából 1466W-ot vesz fel a cucc a konnektorból, ami (a 80+ Gold 87%-os full load értékét alapul véve) épp az 1200W-os táp névleges terhelhetőségéhez áll közel. Ez így jelen beállításokkal ~3270 Mh/s, vagyis ~2.61 Mh/W lett az R9 290(X) rendszer hatásfoka.
De a feszültséggel még nem tudtam játszani és elférne még hozzá 4Gb RAM a maximalizáláshoz.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Overlocker
veterán
Cryptsy most megbízható vagy nem? WDC-t szeretnék majd váltani..
-
Reggie0
félisten
válasz Overlocker #3463 üzenetére
Nekem gond nelkul ment az elmult napokban.
(#3462) janos666:
Azert ez igy elegge bator. En az 1200-as tap melle max 3 kartyat mernek berakni.
MAS: Ugy nez ki a DOGE nem huzza mar sokaig.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz Overlocker #3465 üzenetére
Sokat kell rá várni, de eddig még mindig megérkezett oda és megjött onnan. 1 órától 12 óráig bármennyi lehet, nekem volt előbbire és utóbbira is példa.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Reggie0
félisten
válasz Overlocker #3465 üzenetére
Ez attol fugg, hogy melyik coin. De volt par napja valami gondjuk a feldolgozassal, mert vagy 6 oran at egyik coin sem jott meg, csak "pending deposit"-ban ult. Most ahogy eszrevettem gyorsan megjon minden.
-
deadwing
addikt
doge pool megy, de csak ketten vagyunk rajta, 5,5% est. share van még csak jelenleg
Mitől lehet ez több? Több MH? Segítséééég!
[link]60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Tenken
őstag
válasz Reggie0 #3464 üzenetére
Még be sem került a mainstream médiába.
Szerencsénk van a lelki szemeim előtt látom már, ahogy nyúzzák a gyerekek az olyan szülőket is, hogy karácsonyra vegyenek, akik amúgy még az írógépnél tartanak...Nem volt még itt finálé.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
AAntii
őstag
válasz Imafett #3470 üzenetére
Szerintem ennek abból a szempontból van jelentősége, hogy az egész oldal működése zökkenőmentesebb akkor, ha naponta kétszer utalsz mondjuk, mintha naponta 5-ször érkezik a coin a címükre, mert közvetlen oda bányászol, már csak azért is, mert így jóval kevesebb tranzakció terheli a szervereit. Én nem fogok még egy doge qt-t is letölteni.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Imafett
aktív tag
-
deadwing
addikt
No, befrissült a dns végre, gyertek hozzám kutyázni
poolSzerk: most látom hogy már jöttetek páran, köszi
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
válasz Imafett #3476 üzenetére
Mivel kevesen vagyunk ez egy darabig kicsi lesz, vagyis sokat kell várni 1 blokkra... De remélhetőleg idővel ez jobb lesz
Est. Shares 1352752 (done: 7%)
Ha ezt feltornásszuk 50 körülire /ha lassan is, de folyamatosan növekszik/, akkor már jó lesz nekünk.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Dexar007
veterán
válasz deadwing #3480 üzenetére
En tegnap 24 orat mondtam az eletere,vagyis ma este/hajnalban vege a mokanak.Csak azert nem zuhant meg ossze,mert az emberek nem tudnak eladni.En is crypsyre tegnap este 9 fele utaltam be,es meg csak a pending deposit kozott sincs semmi.
Persze kesobb is lehet meg kutyazni,csak mar wdc kornyeki szinten lesz.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
390 kornyeken a kov diff.
Vircurex is fogad doget,es elvileg meg mukodik is.Reggie: poolbol megy ra rogton?
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
deadwing
addikt
-
AAntii
őstag
válasz Dexar007 #3486 üzenetére
Szerintem beáll majd a blöki 0.000001 körülre, miért lenne rosszabb, mint bármelyik másik kicsi?
Amúgy aki fixen ltc-t vagy wdc-t bányászik, annak csak jók ezek a pár óráig/napig tartó őrületek, legalább nem növekszik olyan ütemben a diff"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
-
gergomiho
tag
Nem tudom hogy írtátok e előttem, de ha nem akkor : ha nem köttök monitort a kártyára, akkor a gép csak OpenCL eszköznek látja ADL helyett, áram megtakarítás végett (Windowson). Ezzel leveszi a kártya teljesítményét egy kicsit, szóval érdemes a regedit-be az EnableUlps kulcsokat 0-ra rakni, illetve ilyen dummy pluggot gyártani http://www.overclock.net/t/384733/the-30-second-dummy-plug. Jobb lesz a hashrate, és a hömérséklet/ventillátor értékeket is kiirja ha eddig nem tette. Remélem segít ez valakinek.
-
janos666
nagyúr
válasz Imafett #3470 üzenetére
Közvetlenül a Cryptsy számládra azt jelenti, hogy P2Pool-ban bányászol, vagyis rögtön a te saját megadott címedre megy az egyes pool round-ok osztaléka, tehát relatíve tényleg sűrűn és apró mennyiséget kell feldolgozniuk.
Ha sima pool-ban bányászol, akkor a pool őrzi a coin-okat, míg kézileg vagy auto limit után automatikusan kiutalod egy címre. Ha nem nyomod meg sűrűbben a manual gombot, vagy állítod alacsonyabbra az auto limitet a pool-nál, mint amilyen sűrűn a tárcádból is küldenél a Cryptsy-hez pénzt, akkor az egyikőtöknek sem árt, csak neked kényelmesebb.
Pl. a DogE-t 2000-res limittől utaltattam kifelé a Cryptsy-hez. Na ez gáz, ja.
De nem is kaptam még meg a számlámra egyiket se.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dexar007
veterán
En most latom csak crypsyn a tegnap este beutalt dogekat.Meg mindig pending statusban vannak 700 confirm utan is..:/
Give me your cum,bull!
-
Telegdy
aktív tag
Hívjatok haverokat és túrjuk már ki ezt a dogecoin blokkot, 6mhash-el el fog tartani egy ideig
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #3497 üzenetére
Nálam a legelső és legutolsó várakozó tételek:
2013-12-19 22:00:43 DOGE 24319.11228000 766
2013-12-20 08:30:59 DOGE 3428.99530000 421[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest