- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hodigy
tag
válasz
Dronte
üzenetére
You can use your Revolut card almost anywhere, except :
Cryptocurrency exchanges (although we do support some, such as Etoro, Coinbase, and Gemini)
https://www.revolut.com/en-HU/help/making-payments/paying-by-card/which-merchants-are-not-supported-by-revolut
A nem támogatott irányba az euro átutalás sem megy át, visszadobják. -
ff-thomas
aktív tag
válasz
Dronte
üzenetére
@Dronte: nem állítottam olyat, hogy a nem-kínai tőzsdén nincs kínai tőke - de azt miért is féltené bárki? a cryptopénzt nem fogják/nem tudják elvenni tőle, miért venné ki CNY-be vagy akármibe, miért tartaná bármi másban a megtakarítását, vagy fektetné be bármi másba a pénzét? annyi a hír, hogy betiltják a kínai crypto tőzsdéket, na és? majd kitalálnak rá valami szabályozást és elindítják őket újra. de eddig sem volt szvsz biztonságban egy kínai crypto tőzsdén a kínaiak coinja, diktatúra van náluk, ha jól emléxem
, de én nem értek a lovakhoz, csak simogatom őket. szerintem ne is menjünk bele jobban, vitát pláne nem akarok olyanról, amiről többnyire csak véleményünk lehet
a lényege a mondandómnak annyi volt igazából, hogy ne pánikoljon senki feleslegesen. -
válasz
Dronte
üzenetére
Csak a Poloniexen lévő 78 millió dollárt alapul véve az általad említett 1,5 millió dollár nem számottevő összeg vsz..
Azt nem tudom konkrétan hogy milyen jellegű és mekkora összegű befektetések hevernek bitcoinban / ethereumban, itt főként a nem pénzbeli befektetésekre gondolok; csak szeretném feltételezni hogy amekkora hype volt az elmúlt időszakban körülötte, az jelent valamit, pl. a bankok, szervezetek által tervezett igénybe vett blockchainek terén. Nem tudom érthető e amit mondok. -
Gh0sT
addikt
válasz
Dronte
üzenetére
50%-hoz közeli korrekció nehezen magyarázható pusztán spekulációval, bár ez is jól mutatja, hogy mennyire volatilis a krypto valuták világa. A múlt heti GDAX-os flash-crash, illetve a több sikeres ICO kibocsátás miatt bedugult hálózat megrengette a rendszerbe vetett bizalmat. A profit realizáláson túl itt bizony menekül a tőke a biztosabb befektetésekbe. Az éter különösen hátrányosan érintett, mivel rengeteg éter alapú projektet futtattak és úgy tűnik, hogy ezek kiszolgálása nem zökkenőmentes.
-
R.Zoli
őstag
válasz
Dronte
üzenetére
Na ezen hányan gazdagodtak meg 1 perc alatt és hányan mentek csődbe akiknek automata eladásra van téve a tőzsdén bizonyos ár alatt...Egyébként meg szerintem ez manipuláció volt, valaki fantáziát lát az etherben és kellett neki "egy kevés" olcsón... Szerintem azért ne legyünk naivak,hogy itt nincs spekuláció stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rossz ómen ez számomra!