Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz lezsi1 #14346 üzenetére
Biosban van egy olyan beállítás nálam, hogy az x16-os slotokat beállítod, hogy csak x1-esnek kezelje, lehet, hogy ez a baja.
Úgy emlékszem, hogy a déli híd konfigurálásánál van ez a beállítási opcio.
Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
Zoty@
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Texas HoldEm for ever!
-
baji
tag
Ezt ismeritek?
https://btc-arbs.com/referral/nbaji
Ha valaki lusta kereskedni...https://makerworld.com/en/@Bayi
-
pappkarcsi
senior tag
3.8MH/s-re Rejected: 0.2 MH/s (4.1%) 3.3 MH/s 24-hour Average
0.009-et (0.00895 BTC/day per MH/s) sem adja ki a Clever sajnos ekkora reject mellett, míg waffle-n a rejectem >0.5%-alatt van..
dátum BTC
18:20 0
20:20 0,00310549
13:25 0,02378275mod: ez meg a Waffle-s gép. (5s):3.865M (avg):3.851Mh/s | A:2234880 R:5632 HW:0 WU:3501.4/m Reject: 0.25%
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Geller72
veterán
Beüzemeltem a 280x-eket. Hát nem vagyok elájulva tőlük. 1030/1450-en annyit hoznak, mint a 7970. Talán..Azaz kerek 700 kh/s. Ennél egy picit lazább beállítással hozott a 7970 712 kh-t..
.viszont vmit reszeltek a middlén, mert meglepően jól hoz..
[ Szerkesztve ]
-
ZolaMan
tag
válasz Geller72 #14360 üzenetére
Nekem az ASUS 7970 és 280x hajszál pontosan ugyan annyit hoz, ami nem is meglepő, mivel ugyanaz a kártya.
Sokat teszteltem és a különböző 280x ek között a különbség az, hogy hol a gpu clock határ, ahonnan lassulni kezdenek.
gigabytenál nekem 1049, asusnál pedig 1080
Mindez 1500 RAM clockkal.
optimized sgminer config file segít valamennyit + tc 11200 (nekem ez mindig jobb, mint a 8192).HW/SW/Sim/Mod/OC
-
oleslie
aktív tag
nem szeretném elvenni a jókedved, de nézd meg a tegnapi statot (egyébként bejött a tippem, negatív rekord lett a tegnapi eredmény, <100btc) ...
csak az unexből váltott be egy keveset. semmivel nem hoz jobban, mint az elmúlt napokban.Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
ZolaMan
tag
válasz lezsi1 #14342 üzenetére
lehet, hogy hülye kérdés, de koppanásig bedugtad az usb3 csatikat?
Néha elég szorosan megy be, és mivel a +5 érintkező a slot aljában van, az csak akkor érintkezik, amikor tövig tolod.A felpörgés pedig sajnos semmit nem jelent, csak hogy áramot kap.
Amikor bekötöd a 2db pci-e tápot + a riser tápját egy második tápra és bekapcsolod kézzel, akkor is egyből elindulnak a ventik, pedig az alaplap nem is él alatta.[ Szerkesztve ]
HW/SW/Sim/Mod/OC
-
Geller72
veterán
válasz oleslie #14363 üzenetére
Szerintem ez userenként változó, ahogy ezt már többször is észleltem. 0.82 Mh-re kivetítve, az éjjel 0.11-et utalt, de ez még tré, mert az legalább két nap eredménye. Ez után az érdekesebb szvsz, mert igaz hogy volt most egy-két órás leállásom, de a ballansz 0.055-nél jár, az unexem meg 0.012. Itt sem az unex a lényeg, hanem a ballansz. 0.055 eddig nagyon jó eredmény a 0.82 Mh-re nézve. Persze, ez semmit sem szépít azon, hogy pár napja viszont kritikán alulian szar volt.
-
oleslie
aktív tag
válasz Geller72 #14366 üzenetére
ehem, 0.8MH/s -el a 0.055btc -s balance több mint hihetetlen. nem felejtettél ki már megint 1 nullát ?
tudod ... nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske
linket pls., mert ha ez így van, akkor az már sokkal több mint 0.01/mhsEgyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
Jedii
csendes tag
Sziasztok
middlén szépen lefelezték a unexet és hozzá írták nekem a balanchoz
már csak 0,016 az unex én nem váltottam közben (cleverre vagy waffléra) remélem meg érte
csak infoként mondom!
meg egy kis poén:Hello
-
Geller72
veterán
válasz pappkarcsi #14368 üzenetére
msi gaming és a asus dcu 2 top. Az asusból volt 7970 TOP-om is. Az is így ment, talán egy kicsivel többet..
Amúgy a két vga-s gép konnektorból 630W-ot vesz ki alapfeszen..ez majd kopp annyi, mint a 2 db R9 290-es gép.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz ZolaMan #14378 üzenetére
Eddig ok, de érdekes, hogy a 8k-s TC-vel is egy gb körül terhel. Amúgy szerintem itt nagyon GPU freki-függő a dolog, mert megnéztem az általatok beküldött eredményeket, amiket korábban kértem és amiből úgy volt, hogy csinálok egy táblázatot, de aztán admin szinten ez el lett kaszálva - és ott tisztán látszik, hogyan skálázódik a rendszer. Alapfeszen majdnem minden normálisabb 280X/7970 elmegy 1070/1500-ig, és ott már hozza a jó értékeket. 1030 körül gyakorlatilag még nem nagyon történik semmi sem. 1070 felett már kell neki a plusz fesz. De ugye, ott már erősen melegedne, így nekem az nem cél. Ha ma lesz időm, belövöm 1070/1500-ra 1.1V-al. Megnézem, mi a szitu hash terén és a fogyiban.
Beállt 1.42 Mh-re és abszolút nulla a reject eddig ami meglepő..
[ Szerkesztve ]
-
The Exiled
tag
annó mintha olvasgattam volna, hogy szarakodott a kripszi. Mostmár rendesen teszi a dolgát?
-
HSM
félisten
BIOS és memória-függő, melyik kari hogy megy. Gondolom, tudod, hogy ugyanaz a csip, még az eszközazonosítújuk ios azonos, tehát a hardveres képességek is 100% azonosak.
(#14362) ZolaMan: "Sokat teszteltem és a különböző 280x ek között a különbség az, hogy hol a gpu clock határ, ahonnan lassulni kezdenek."
Silány egy kártyák lehettek, ha elkezdtek lassulni, vagy rosszul vannak beállítva. A Sapphire Toxic-jaim 1200/1750-1800Mhz-ig meg sem állnak, 840kh/s.... (Persze, nem ennyin használom őket, nem célom 80 fokon 100% ventivel gyilkolni őket 1,3V-on.) 8192-es TC-vel, gyári 3.7.2 CGminerrel.(#14369) ZolaMan: Beleszúrod a csirkehőmérőt? (Én azért inkább valami infrás elven működő cuccban bíznék, a multiméteres hőmérőm is elég bizonytalanul mér ilyesmit, rossz a hővezetés a szenzor és a PCB között, lehet hővezető pasztában kéne rárakni, de az elég necces, inkább vettem infrás műszert. )
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Mi lehet annak az oka, hogy a wallet.dat tartalma változik, ha a tárcában lédő dolgok nem? Értem ezalatt azt, hogy például nem generálok új fogadó címet. Tudomásom szerint a dat file csak ilyen jellegű információkat tartalmaz. Volt egy elmentett file-om, amit bemásoltam egy friss wallet-ba, majd ezután jócskán megváltozott a mérete. Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
westlake
félisten
válasz Elbandi #14385 üzenetére
Biztos, hogy belerakja? Nem csak a címeket tartalmazza? Semmi szükség nem lenne rá, hogy a tranzakciókat is nyilvántartsa. Egyébként ha így van, esetemben ez sem számítana, mivel egy darab tranzakciót tartalmaz az a dat.
Jó, egyébként nem fontos, csak felmerült benne a kérdés.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nordenrena
csendes tag
Bányászok egy coint, ami scrypt PoW algoritmusú.
A pool oldalán a hasrate 0,35-1,0-szoros között változik.
Ezt okozhatja ez az algoritmus-fajta?
De legalább nem izzanak a kártyák.Gondolkodott ma már?
-
kicsiii
tag
Látom írtatok egy páran PM et, a vízhűtéssel kapcsolatban, és hamarosan válaszolok is, csak annyira másnapos vagyok, hogy széthullik a fejem
Viszont egy dolog nem hagy nyugodni, ezért muszáj megkérdeznem.
SMOS rendszer, USB boot. Hogy tudnám megoldani, hogy ne csak saját hálózaton tudjam csekkolni a rendszert?
Valaki megoldotta ezt? -
-
GIJoe
addikt
Próbált valaki procival bányászni? A táblázat szerint egy Core i5-3470 44-45 kH/st kellene tudnia nekem 20-21 nél többet nem sikerül, (threads 4, minerddel) Tudom nem éri meg, de egy gépteremnyi gép esténként, csak dob valamit a szummán...
[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Geller72 #14375 üzenetére
Ugyanezekkel a kártyákkal dolgozom én is és 764-772öt hoznak, valami beállítás biztosan nem jó nálad.
Az MSI a felső, az ASUS-ok az alsó gépben vannak.
mod: optimalizált bin + smos 1.3 8GB rammal gépenként. msi config, asus config.
Bár, lehet, hogy más ramokkal kaptad és emiatt nem hoz ennyit. : ([ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
válasz bandito1 #14396 üzenetére
A teamviewer visszavesz nekem kb 100-200Kh-t míg fut a program.
kicsiii, sokkal inkább javallot a port forwarding-ot beállítani a routeren, és távolról beputtyolni rájuk. ott pedig screen -r cgminer, és Kh veszteség nélkül nézheted, ahogyan tekernek.
Hétfőn megnézem majd, hogy a 8080-as porton futó monitorozó programot hogyan lehet áttenni másik portra és akkor akár még egyszerűbben is kezelhető lesz a bányászás.[ Szerkesztve ]
-
kicsiii
tag
válasz pappkarcsi #14397 üzenetére
Most úgy néz ki nekem frankón megy, azzal a videóval, amit belinkeltem... Meglepő módon első próbálkozásra... Valami nem stimmel, mert ez túl könnyen sikerűlt
-
lezsi1
csendes tag
válasz ZolaMan #14365 üzenetére
Egyrészt jó észrevétel az erősen bedugás, az egyik USB-nél legalábbis gyanús volt.
Viszont közben kiderült, hogy az alaplap kicsit furán kezeli az 1x PCIe slotokat, ha van mellette a 16x-esben kártya, akkor az 1x-es nem működik -legalábbis nagyon úgy tűnik.
Így az 5 slotos alaplapon csak 3 működik szimultán, abból is az első csak akkor, ha az integrált VGA-t lekapcsolom.
BIOS-ban sem találtam sokmindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest