Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hali!
Semmi extra, Bitstampről elcsakliztak 19000 BTC-t, azóta megy fel az árfolyam, $290 körül most.
Én személy szerint töretlenül bizakodom, van már bitpay account, megvan a cég is egy ideje, szóval remélem februárig elindulok a hardver, szoftver, it, web, 3d nyomtatott cuccok, polóbolt értékesítés / szolgáltatással egyelőre weben. Mindenért lehet BTC-vel is fizetni. -
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Ezek azok a dolgok, amik rövid, vagy akár közepes távon épp úgy lefelé is nyomhatják az árfolyamot. Annak nincs sok értelme, hogy valaki csak azért vegyen fiat-ból BTC-t (ami nem is túl gyors / egyszerű annak, aki még nem csinált hasonlót), hogy azonnal elköltse egy ilyen teljesen legális, még csak nem is "szürke" helyen, ellenben a kereskedő valószínűleg azonnal (szó szerint, vagy kis késéssel kisebb-nagyobb csomagokat képezve és valami alapján szétütemezve) átváltja fiat-ra (tehát az árfolyamot meghatározó piac inkább olyasmit érzékel, hogy valaki eladja a BTC-jét... olyan vásárol valamit, akinek már volt BTC-je, csak még nem tudta mire elkölteni és nem volt még kedve fiat-ra cserélni, de tovább sem szeretné már őrizgetni).
Ez inkább arra jó, hogy minél több ember halljon róla minél sűrűbben, és olyan hejen olvashasson róla, amiben már bízik és köze van az általa ismert és lebonyolítani kívánt üzletelési formákhoz. Ennek viszont több éves átfutása is lehet, mire "beérik" és (jelentékeny részben) ennek hatására használni is akarja/fogja majd.
Persze egy-egy ilyen bejelentés napi-heti-havi ciklusban felránthatja hirtelen az árat, ami csak lassan kúszik vissza. -
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Úgy igazán egyiket se, csak néha szétnézek, hogy mi a helyzet.
A kártyák nagyobb részét már eladogattam, a többi a dobozában várja új gazdáját. A váltókhoz se nagyon nyúltam mostanság, csak mikor így hirtelen megzizzent a hangyaboly, ez kis mozgásra ösztönzött (ezért kevertem el a 2FA privát kulcsaim is, már rég nem használtam őket, fel sem tűnt, hogy a telefon "elfelejtette" egy OS update során, elő kellett túrnom egy régi backup-ot a Data partícióról, amiben már/még benne vannak | coin-okat nem hagytam egyiken sem, ha nincsenek aktív licitben, akkor kiutalom őket, így nem éreztem kritikusnak külön is eltenni őket).Most pedig ha már hozzányúltam az exchange acc-okhoz, mindjárt eladom az összes rajtam ragadt altcoin morzsákat, amiket az utolsó hetekben bányásztam, jó olcsón eladom az értük járó BTC-t, majd jelképesen veszek belőlük egy fagyit.

-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
@Geller, azért vágtam bele ebbe a vásárlásba, mert tulajdonképpen ketten vettük egy barátommal, akinek van egy napelemes rendszere a háza tetején, ezért kb. naponta 12-14 órán keresztül ingyen van az áram, a háza fogyasztása kb. 6-7 ezer forint úgy hogy február óta bányászik, én ismertettem meg vele a Bitcoin-t és társait. (emeletes ház). És így jön ki a 0,3 BTC, hó. Még egyszer, nem sok, de ha sikerül elkapni 2-3 új érmét mellette, akkor ennek akár a többszöröse is bejöhet. De tudod, a puding próbája az evés, 1 hónap múlva majd referálok, hogy megérte-e megvenni a cuccot. (addigra meg remélem meglesz az ASIC bányász is, arra is nagyon kiváncsi vagyok)
@Reggie, ha valóban csak multipool és Litecoin bányászatban gondolkoznék, akkor tényleg sosem térülne meg, de én folyamatosan pásztázom az altcoinokat és keresem azt az érmét amit érdemes bányászni. Szerintem meglesz a 0,3 BTC, de ha szerencsém van akkor ennek a többszöröse is.
-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Először pontosan annyit írtam le, csak beleszerkesztettem, mert bár részben viccnek szántam (noha ténylegesen is áll felé az ajánlatom, ha megkeres privátban) ez így karistolja a fórumszabályzatot (ebben a topicban, vagy úgy általában a fórum azon részein, ami nem annak van dedikálva, ugyebár nem szabadna üzletelni). Illetve azt sem akartam, hogy mindenki BTC-t akarjon nekem eladni, mert nem áll szándékomban sem nagy, sem kis tételekben vásárolgatni, csak láttam hogy ő nagyon közel lakik hozzám (a 2k már simán kifutja az üzemanyagot oda-vissza, ha csak emiatt jön el, de valószínűleg gyakran elgurul a ház előtt) és ennyiért nem érné meg Kraken-re regisztrálni...
-
-
almafa42
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nem elég likvidek ezek a kis piacok ahhoz, hogy arányaiban akár hasonló eredményt lehessen elérni nagyságrendekkel nagyobb tőkével. Nekem is összejött hétvégén DRK napiközi kereskedéssel 1 btc fölött, de ugyanezt tízszer ekkora tőkével már nem tudtam volna megcsinálni.
Amúgy grat, én TIPS-et teljesen kihagytam eddig, de ahogy látom itt többen is jól jöttek ki belőle.
-
akrobet
tag
válasz
Geller72
üzenetére
4 kartya volt benne, azzal a kartyaval amelyik a masik tapon volt megy a gep... Na még holnap majd probálgatok ezt azt, de valószinűleg kuka a 2 kártya.. Illetve reklamácio, a kérdés már csak hogy hogy állnak hozzá az ilyen esetekhez, amikor 2 kártyát küldök vissza ugyanazzal a hibával. A tápot már ma elküldtem külön... érdemes trüközni, hogy csak egyesável küldöm bizonyos idő elteltével őket, vagy átlát az eladó az ilyen trükkökön?
-
kicsiii
tag
válasz
Geller72
üzenetére

Ezek az értékek, amiket most a multik adnak, már azért elég jók... Bízom benne, hogy megint így lesz egy ideig... Most kicsit elfoglalt vagyok, ezért csak multizni tudok, és vadászni nem annyira, de majd ha lesz időm,akkor megint nekifekszem az altcoinoknak... Mondjuk a farm felét már eladtam, de így is maradt 3,2 MH...
-
Reggie0
titán
válasz
Geller72
üzenetére
Hat ja, igazabol a magas fee miatt nem is lehet napon belul nagyon sokszor tradelni, meg kell varni a nagyobb pumpokat/dumpokat. De most meg az is jobb, ha valaki eurora valtja a bitcoinjat, es megvarja mig stabilizalodik a bitcoin, ami szerintem 200 euro kore varhato.
-
-
Ricsiii1992
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Igen, relatív, januárban a 6950 hozott annyi mint most a 6950+2db 270-em,
de ha megnézed hogy mi megy 1-2 hete, hogy még az áramot se hozza vissza, ahhoz képest nagyon jó
A másik hogy minél többet megy annál jobban jövök ki a vga-k eladásakor, úgyhogy amíg 1 ft hasznot is hoz, menni fog..na jó akkor már nem

-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
A dollárnak az 50-es évek óta nincs aranyfedezete, csak ezt sokan nem tudják! Nixon volt aki azt mondta, hogy annyira erős Amerika gazdasága, hogy nem kell a dollárnak aranyfedezet! Hehe, ezért mondtam, hogy megpukkadnának odaát!! Hiszen az elmúlt 50 év alatt a dollár szó szerint elértéktelenedett, 96%-ot esett az értéke!
-
lezsi1
csendes tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hát igen, most már én is látom, hogy elég meleg ez a 6990 - téma

de itt az volt a peremfeltétel, hogy egy normál méretű házban legyen minél több MH úgy, hogy közben halk is marad
Ehhez lenne az egyik kártya a 6990, plusz a vízhűtés. Egyébként a hangerő, meg az általános hőmérsékletek, teljesítmény jó is lenne, leszámítva a VRM-et. Igaz, a másik kártyát, ami egy 7950 lenne, még nem tettem mellé.
Most azt néztem, hogy ezek a hővezető kétoldalas ragacsok, mint a sekisui olyan 1W/mK körül tudnak, szemben egy rendes thermal pad-dal, ami 5-6 körül, lehet, hogy olyan kéne rá -csak az meg nem ragaszt.
-
Ricsiii1992
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Na egy érdekes téma
A fő gond inkább, hogy ha leállítod nem kering tovább az olaj, hanem megáll az 5-600C-os turbóban, és ráég a turbó tengelyre. Az új motorokon már van erre külön elektromos szivattyú, ami leállítás után sem hagyja megállni az olajat, csak ha már visszahült a feltöltő. A cooler nem szól bele ebbe, az csak a töltőlevegőt hűti, nem a turbót(#16566) Reggie0 : szerintem se halhatna be a hőtől. Az pl sokkal rosszabb ha kilövöd a cgminert és másodpercek alatt visszahül a kari 80-ról 35C-ra. Áramszünetnél csak szépen nyugiba visszahül, nincs hirtelen hőingadozás. Inkább valami tranziens nyírhatja ki ilyenkor, nem feltétlen túlfesz a konnektorból, akármilyen feszültség ingadozás (áramváltozás feszt indukál) lehet. Tekercseken indukálódott feszültség a hirtelen megszűnő áram miatt stb. Szerintem pont a hőmérsékletes dolgot lehet kizárni.
-
válasz
Geller72
üzenetére
Ez sem igaz teljesen, hogy nem pörög ész nélkül. Gáztermelés mindig van. Főleg a mai divatos kis játék dízeleknél és a régi dízeleknél is, aminek még a 90 eléréséhez és tartásához is kell az 1bar turbonyomás.
Szakmai ártalom nekem is
Nade, a VGA-nak tuti nem tesz jót egy hirtelen gépleállás. Ezek az smd alkatrészes kütyük nem nagyon szeretik. Azokról a hajszálvékony forrasztásokról ne is beszéljünk. -
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
"Nem azzal van a baj, ha valaki elveszi a gázt, mert akkor a turbó sem pörög töredéke fordulaton sem, az olajat meg megkapja még. A baj ott van, ha azonnal megállítod a motort."
Olvasd vissza a beszélgetést, mielőtt belekötsz.

Pontosan az volt a téma, hogy mi történik, ha hirtelen, azonnal és teljesen leállítasz valamit közvetlenül egy hosszú maximális üzemi terhelés után.
Az első kérdés az volt, hogy a bányászgéped elveszti a tápáramot, aztán erre jött példának az, hogy azonnal leállítod a hegymenetben hajtott járművet.
Honnan szülted meg ebből azt, hogy én arról beszélek, hogy autópályán gyorsítás után hirtelen leemeled a lábad a gázpedálról, nem azt hozom példának, hogy padlóig tiporod a gázt fél órán át, aztán még "száguldás" közben leállítod a motor. (Néha még azt is meg lehet úszni, csak nem tesz jót.)
-
BRIKLY
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Hát igen,ez ilyen.Nekem a kazán rekordom egy GTX 275 volt,az a felét sem ette,de az is sok volt

Más: Én is gondolkodom kártya cserén.2 okból,a nagyobb ok,hogy a 7770 fullHD-ra kevés,a másik,hogy rákattantam a bányászatra,és hát ez hiába csak 80W,akkor is túl kicsi hozzá képest a teljesítmény. Kb 0.0007 BTC-t termel naponta, és kb 130-140Ft egy napra a gép üzemeltetése..(áram).
Mit ajánlanátok? Nem riadok el a több kártyás megoldástól sem,van két PCI-E 1x a lapomon,de viszont azzal a játékok futását nem segítem.Esetleg ha 2 egyforma kártya,akkor szóba jöhet alaplap csere is.Nem ilyen 70k-s kártyát szeretnék,hanem valami olcsóbb fajtát.

-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
dat file?

Ennyi BTC-t biztos, hogy csak brainwallet-ben tartanék. Valami olyanban, amit nem lehet csak úgy kitalálni (egy változatos hosszú karaktersor). Szóval csak úgy tudnák tőlem ellopni, ha kiverik a fogaim és elkezdik metélni az ujjaimat és csak úgy veszhetne el, ha agykárosodásom lesz és semmire sem emlékszem. -
válasz
Geller72
üzenetére
Szerinted Paksot miért bővítik?
Viccet félretéve, nem tudtam, hogy pass protected dat fájlt foglaltak le, így most kicsit utánaolvastam. És azt szerintem senki sem hiszi el, hogy az üzemeltetőknek nincs x db backupjuk y helyen.
Kicsit várnak még, aztán egy pillanat alatt átküldik máshová. -
asaca
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nem is tudom.Inkább kezdem feladni.Nagyon minuszos most,és tovább esik.Van ebböl is abbol is,de hogy mit ér az már egy másik téma.0.5-0.25 LTC minden nap megvolt most meg 0.1-0.15.Ráadásul ugy hogy 8 EUR.Ha lenne vagy 16-22.De igy! Már miota spájzolok,de lehet hogy felesleges.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
jelentős különbségek tapasztalhatóak a kisebb multik között most. viszont a middle-t nem teszteltem a hétvégén, így biztosat nem tudok mondani. annyi biztos, hogy a coinfu, hashcows biztosan kihagyható. a middle, waffle és clever, az akikre lehet számítani, nagy különbség köztük biztosan nincs, de ha 0.012-t nem utalják ki, nem biztos, hogy beleszállnék még, annak reményében, hogy kiutalják, mert ugye 7végénte a 0.001-eket is papírforma szerint kellene utalniuk..
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Ha van vezérelt éjszaki áramod és hasonlóak a díjak mint nálunk akkor még plusban vagy 300as BTC/€ és 305ös €/Ft árfolyamig. Démásznál 06-22ig 43Ft, majd 22-06 között 33Ft /KWh, az átlagban <36Ft/KWh, de legyen 36Ft
Egy 4db 280X VGA-val rendelkező gép kb. 1.3KW-ot fogyaszt. Ez 47Ft/óra. Ez kb. 1123Ft/nap.
Ez a gép celever-en kb 0.0135 BTC-t termel naponta. Az 300as árfolyamon számolva 4,08€ azaz kb. 1245Ft/nap. 0.09-es sepa fee-vel vagy 1200Ft-on naponta.
Tehát még nincs vége, nincs itt a vég! Persze soktényezős az egyenlet, de jelenleg is 360 környékén mozog az árfolyam és 9 óta nem esett 350 alá. -
Csabipici
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
A 280X VGA-k jelenlegi méréseim és számításaim szerint annyi áramot vesznek fel amennyi LTC-t termelnek:
Egy 4db 280X VGA-val rendelkező RIG kb. 1.3KW-ot fogyaszt. Ez kb 62Ft/óra. Ez kb. 1488Ft/nap.
Ez a gép kb. 0.5 LTC-t termel naponta. Az jelenlegi árfolyamon számolva 6,6USD azaz kb. 1452Ft/nap.
Azaz kb. 36Ft minuszban van naponta... -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Az ASIC-okkal nem az a probléma, hogy mennyibe kerülnek, vagy mennyire hatékonyak. Ugye nem saját fejjel kell ez esetben gondolkozni, hanem nagy tőkés befektető fejével. Ha 1-2-3 VGA-s farmot akarsz összerakni, akkor azt megcsinálod kézzel. Ha valaki érez affinitást rá, ezt meg tudja tenni 10-20 VGA-val is, bár ennek már komoly hely-, karbantartás-, időráfordítás-igénye van. De 10-20 VGA esetén is még "csak" milliós befektetésről beszélünk. Mi van ha valaki be akar tolni 10-20 milliót? Az lényegében VGA-val lehetetlen, több száz VGA-t kéne venni, üzemelni, ezeknek a "kiszolgáló hardver" költsége is drasztikusan nagy, mivel az nagyjából lineárisan nő a VGA-k számával (táp miatt, 1 alaplap csak pár VGA-t tud kiszolgálni, stb.). Illetve ehhez már karbantartó személyzet kell, ami (főleg külföldön) ugyancsak nagy költség.
Ezzel szemben mi a helyzet az ASIC-al? Ha valaki bele akar fektetni 10-20 millát, felveszi a kapcsolatot egy ASIC gyártóval, az egy nyákra felszór neki hatalmas mennyiségű chipet (vagy megveszi a chipet közvetlenül és megcsináltatja maga), az alacsony fogyasztás miatt az áram igényét könnyű kiszolgálni, drasztikusan egyszerűbb hűteni. Hely igénye kicsi, üzemeltetés problémamentes VGA-hoz képest. Szóval a "kiszolgáló hardver" költsége nem lineárisan, hanem logaritmikusan nő. Illetve egyáltalán lehetséges nagy mennyiségben is bele fektetni.
Szóval ha 1 VGA - 1 ASIC összehasonlítást végzel, akkor semmi értelme az ASIC-nak, de ha 100 VGA - 100 ASIC összehasonlítást végzel és beleszámítás minden költséget, akkor már messze nem olyan egyértelmű az eredmény.Szóval ez a probléma az ASIC-al, hogy lehetőséget biztosít a nagytőkéseknek a piacra való belépésre. És emiatt ugrik meg annyira drasztikusan a bányászkapacitás az elterjedésükkel. És senki ne ringassa illúzióba magát. 10-20 millió forint aprópénz a megfelelő körökben.
-
-
AAntii
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Múlt héten megléptem ezt a dolgot én is. 0,006 btc/mh/s mellett úgy voltam vele, hogy nem kapargatok tovább. Lehet majd fél év múlva visszatekintve a fejemet fogom én is, mert két-háromszoros árfolyam mellett már nem lenne rossz ez sem, de a zajt a jelenben kell elviselni és az áramdíjat is most kell fizetni, azt levonva pedig nem sok minden marad.. Ha 20-30 kártyám lenne akkor lehet még próbálkoztam volna, aki pedig kitart még, annak drukkolok

-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Nekem most még a kis coin-ok sem jönnek be. Mióta egyszer megugrott a MINT, de picit túl korán eladtam (amint napi 0.1 BTC fölé jött ki belőle a bevétel) azóta bármit bányászok, nem tudom elérni a napi 0.1 BTC-t, de még a 0.05 is veszélyesen van remélve, amit régebben a middle adott erre a gépre (pontosan erre, mert akkor middle-öztem, mielőtt megvettem az utolsó 290X-et és most kidöglött egy másik). Sok kis szar coin-om csak várja hogy megugorjon az ár, vagy egy tárcában pihen arra várva, hogy kifésüli a göröngyöket a blockláncból és felkerüljön egy váltóra.
-
TooCool
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Rám gondolt, akinek úgy van 12Mh/s-e, hogy már amikor belekezdett az LTC-be is behozták az árukat a vasak. Én már nem aggódom, tart amíg tart, addig ez talált pénz. De én már senkit nem biztatok arra, h ide beszálljon. Nem azért mert féltem a bevételem, hanem azért mert ne engem szidjanak. Mondjuk arra eddig sem bíztattam senkit, h 6970-nél nagyobb kártyát vegyen...
-
messi6502
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Mint írtam a "stagnálást" csak azért írtam, hogy a példámmal tudjak egyszerűen számolni.
Persze való életben ahogy elnézem, konkrétan az LTC árfolyamát, inkább csökken folyamatba, mint stagnálna vagy nőne. [link]
A linkelt diagrammal kapcsolatosan lenne egy kérdésem.
Ha jól látom akkor kezdett megugrani az értéke, mikor az r series radeon megjelent, ha jól feltételezem a következő ilyen megjelenésnél is lesz - ha nem is ekkora -, árfolyam-növekedés?
Vagy szimplán betudható, az akkortájt való debütálásnak? Netán a BTC árfolyam esés lett volna rá pozitív hatással (persze ezt kétlem)?
Továbbá mikor írtam az előző hsz.-em, annak a legvégén jutott eszembe a diff növekedés ezért is írtam a legvégén hozzá."Még mindig nem tudod, mit számolsz, vagy hogy mit kellene számolni. Az utóbbi pár napban meg merem kockáztatni, hogy volt olyan, nap, amikor talán az áramdíjat kitermeltük. Nem is egy ilyen. Lehet akár több is. Lehet, hogy holnaptól mindegyik nap ilyen lesz"
Lehet, hogy így van, mivel nincs 3 napja, hogy elkezdtem foglalkozni a dologgal, akkor is csak mikor időm engedte, simán elképzelhető, hogy valamit rosszul értettem meg, most hétvégén ülök neki több időt szánni rá, csak gondoltam előbb összegzem az eddigieket, hogy jól értem-e vagy téves úton járok."Na ez az. Pont, hogy nem mellékes. A több azért igen ritka. Inkább kevesebb. egyre kevesebb.
És nem csak LTC van a világon. Ha erre építesz, nagy hiba lesz."
A példa kedvéért dobálózok folyamatosan az LTC-vel, mint a legfőbb scrypt cointtal - ezért írtam, hogy mellékes -, de értem, hogy általában a kisebb, újabb cointok a legkifizetődöttebbek (vagy nem
)."Ez nem fog évekig menni. Egy évig sem. Pár VGA-val fél évig sem. Akinek már visszajött a hw ára, vagy közel jár hozzá és van egy komolyabb gépparkja, netán ingyen árammal, az még ellesz egy darabig. Aki időben elkezdte, benne volt, benne maradt."
Igazából erre voltam a legkíváncsibb!
Tehát azt mondod, hogy most már csak sokkal nagyobb befektetéssel éri meg elkezdeni?
Mit javasolsz mennyivel kezdjem?"Mit szólsz majd, ha a 3 kilódból visszajön egy huszas, aztán redőny le? No problem? "

Mesterlovesz:
"hmm, ha csak azt nézzük, hogy átolvasod az összefoglalót és visszaolvasol mondjuk 10 oldalt (tudom, sok, de ez van) akkor láthatnád, hogy még akármelyik "multipool" jellegű poolban is minimum havi 60ezret össze tudsz szedni 1,4 Mhs teljesítménnyel. Vagyis máris csak 5 hónap a megtérülés (nem számolva az áramszámlát)"
Ennyire számoltam én is, de áramszámlával együtt nagyjából meg is feleződött a profitom a calc, szerint."Bányászásba csak az fogjon bele, aki nagyon körültekintően átnézte a témát, elolvasta akár az EGÉSZ fórumot, és utána azt mondja, hogy ő ezt tudja csinálni, akár munka mellett is.
Van angol tudása, tudja használni a böngészőt, van ideje keresgélni."
Természetesen!
De mivel csak most kezdem az utána járást, és főleg most hétvégétől, így még sok mindent nem olvastam el, ami másoknak már természetes dolog lehet, vagy idegesítő ha mindig megkérdezik.
Sőt, ez lenne az első olyan befektetésem ahol ennyire instabil az egész rendszer, tehát még van mit tanulnom!
Köszönöm a válaszokat!

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)