Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz The Exiled #9344 üzenetére
próbáld meg I 18 helyett csak I 15-ön ha megy, akkor növeld egyesével az értéket.
-
Twom4000
csendes tag
válasz The Exiled #9344 üzenetére
"cgminer --scrypt -I 18 w 256 ..."
egy - jel biztos hiányzik a w elől -> "cgminer --scrypt -I 18 -w 256 ..."Eladó táp: FSP Raider 750W - 13kHUF
-
Reggie0
félisten
válasz The Exiled #9349 üzenetére
Mert a juzer es pass ele is kell kapcsolo. -u username -p password
8 alatti intensityvel pedig azert reagal mashogy, mert 8 a minimalis megengedett ertek.[ Szerkesztve ]
-
Twom4000
csendes tag
válasz The Exiled #9367 üzenetére
ugye ez '[USER] ' és ez '[PASS] ' nincs benne?
Eladó táp: FSP Raider 750W - 13kHUF
-
Geller72
veterán
válasz The Exiled #9367 üzenetére
Ha pontosan így néz ki a bat, akkor vedd ki belőle azt a user+pass szavakat. Ezt: [USER] [PASS]. Ez nem kell bele.
-
Twom4000
csendes tag
válasz The Exiled #9372 üzenetére
akkor állítsd be ezt is:
rpcuser=a
rpcpassword=bEladó táp: FSP Raider 750W - 13kHUF
-
The Exiled
tag
válasz The Exiled #9376 üzenetére
a http-t lecseréltem tcp-re, így lefutott a program kiírta, hogy cgminer started running a parancssorba és ennyi. Gpu kihasználtság 0-án, szóval gondolom nem csinál semmit. ötletek? az baj hogy a cgi mindert szimplán kibontottam az asztalra? ( amd app sdk-t telepítettem)
-
adrian360
őstag
válasz The Exiled #9376 üzenetére
127.0.0.1 -es ip az a localhost, keresni kellene valós ip címet a szerverhez
-
raycraps
csendes tag
válasz The Exiled #9379 üzenetére
Miert nem kapcsolodsz inkabb egy poolhoz?
-
Reggie0
félisten
válasz The Exiled #9377 üzenetére
A litecoin wallet felszinkronizalt?
-
Twom4000
csendes tag
válasz The Exiled #9379 üzenetére
A walletet -server opcioval inditottad?
Eladó táp: FSP Raider 750W - 13kHUF
-
Dexar007
veterán
-
bandito1
csendes tag
válasz The Exiled #10305 üzenetére
Én ott tolom. Eddigi legnagyobb Doge pool amit találtam. 96% körül van a találati arány, 2.5-3% a rejected és 1% körül egyéb. A többi hasonló poolhoz képest jó. 122.62% a Block found, amit nem értek miért ilyen rossz, de a többi poolnak még rosszabb. Elvileg 100% körül kéne lennie (ha <100% akkor jó, mert hamarabb találtuk meg a blokkot), de elég nagy mintán ennyi.
-
AAntii
őstag
válasz The Exiled #10312 üzenetére
Szerintem azzal jársz a legjobban, ha vagy ráállsz middlecoinra vagy ráállsz a dogera (jelenleg, holnap ki tudja mi lesz helyette a kifizetődő) és ha a doget választod, akkor autosellel eladod az egészet mindig.
Az utóbbi pár napban kb. 20%-ot esett vissza az árfolyam, na most ha az általad felvetett fiktív hónap vége pont ilyenkorra esik, akkor az kellemetlenül érintene, hidd el.."Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
akrobet
tag
válasz The Exiled #10312 üzenetére
Jelenleg mindenképpen DOGE érné meg jobban, egészen addig amíg nincs valami olyan coin ami huzamosabb ideig jobb. Én próbáltam a middlecoin-t de valahogy kevés jött belőle, és nem csak a 3,8% fee miatt, hanem a tulaj valószínűleg jóval többet megtart belőle, mert senki sem tudja ellenőrizni, hogy mit, mikor, hogy váltott.
De ez csak az én tapasztalatom, lehet hogy másnak bejön.
De ha van naponta fél órád megnézni az árfolyamot, esetleg átállítani a gépet akkor jobban megéri a toplista elején levő coin (de nem azok amik fel-le ugrálnak).A kalkulátoros kérdésre a válasz: [link]
Szerintem ezt minden coinra lehet használni, hozzávetőlegesen, csak be kell irni a megfelelő paramétereket, de javítsatok ki, ha rosszul tudom.SZERK:
A TIPS megint felszálló ágon...[ Szerkesztve ]
-
akrobet
tag
válasz The Exiled #10318 üzenetére
Ha a BTC durran, akkor úgyis visz mindent magával.
Ha a kényelem a szempont, akkor igen, middlecoin elmegy. -
Overlocker
veterán
Én WDC-ről váltottam middlecoinra, és kb 20%-al jobban jövök ki... 3 napja váltottam, eddig nekem bejött..
-
RAMBÓ
aktív tag
Én már hetek óta middlézek. Nekem bejött, cgminerben bent van az eu és az us szerver is, 3.nak meg egy WDC vagy LTC aszem
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz The Exiled #10460 üzenetére
A választ már meg is adtad, PER PILLANAT a middle nem éri meg neked. A middle értéke abban rejlik hogy nagyrészt napi szinten majdnem mindig fix összeget hoz. Ha nincs időd ezzel foglalkozni akkor csak ráállítod a géped és keresi neked a pénzt. Az persze már más kérdés, hogy jelenleg 1000 Khs alatt nem éri meg bányászni, a villanyszámla és az amortizáció miatt. 180khsel pedig még a villanyszámla sem jön vissza.
Bocs, ha elvettem a kedvedet.
[ Szerkesztve ]
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Chal
addikt
válasz The Exiled #10460 üzenetére
Az unexchanged + ballance lesz az amit végül megkapsz. Persze az unex. csak egy hozzávetőleges érték, hiszen az még nincs beváltva, de egyébként nagy eltérés nem szokott lenni. Szóval add össze amit látsz, és éppen annyid van, illetve kalkuláld hozzá, hogy mennyi van még hátra a napból (CET szerint hajnali 2-3-ig tart egy forduló, akkor utal a middle).
-
Dexar007
veterán
-
aAron_
őstag
válasz The Exiled #10969 üzenetére
én ezt a kalkulátort ajánlom, minden attól függ, hogy a profitabilitás hogy alakul, könnyen lehet, hogy nem termeli ki a hw árát sem.
What is your ikigai?
-
Geller72
veterán
"Bányászni middlecoint akarnánk, mivel egyszerű és relatíve stabil."
- -
Geller72
veterán
válasz The Exiled #10982 üzenetére
Nem azért vigyorogtam. A middle az nem egy coin, hanem egy multi pool. A kommentedből az jött le, hogy önálló coinnak tekinted, holott nem az.
-
csaba951
veterán
válasz The Exiled #10982 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy middlecoin mint coin nem is létezik! Ez egy speciális bányász pool, ahol a végén BTC-t kapsz.
-
kicsiii
tag
Szia! Nekem az a véleményem, hogy mindenképp olyan gépet rakjatok össze, amit késöbb tudtok bővíteni. ha vesztek egy jó 850W tápot, akkor az el fog vinni 2 kártyás is. Szerintem egyszerűbb plusz 20eft belefektetni egy tápba, amit többre is tudsz használni, mert ha elindúl a báynászat, és számolgattok, hogy több kártyával jobb gyorsabb profit lenne, akkor 2 hónap múlva kapargatni fogjátok a fejeteket, hogy miért nem gondolkoztatok előre. Eladó, használt mindig lesz, ezért nem garantált, hgy 1 héten belől eladod a tápod, ha fejlesztesz. Vagy csak akkor, ha szépen ár alá mész. Akkor meg buksz sok pénzt. Egyenlőre jó dolog a bányászat, de ki tudja, mi lesz késöbb. Én is nemrég kezdtem, de mindig a fejlesztésen jár a fejem. De ki tudja... MIndig megkérdezem magam.
Tehát amit javaslok, hogy bővíthető alapot rakjatok össze. -
tag
válasz The Exiled #11162 üzenetére
0,2mhast ír mikor 1,3felett nyomom elvileg, és nincsen immature meg unexchanged se
Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
Geller72
veterán
válasz The Exiled #11192 üzenetére
Nekem is volt middlés kifizetés. Az MTGOX valóban jó, csak többek szerint azt a 2-4 hét átfutási idő nem a legjobb.
-
RAMBÓ
aktív tag
válasz The Exiled #11227 üzenetére
Mennek már a middle szerverek?
Nekem az US van berakva, failover-nek meg az EU.
Lehet rakok be valami mást is majd, ha ez így fog menni... -
htc07
addikt
válasz The Exiled #11275 üzenetére
-
tag
válasz The Exiled #11275 üzenetére
viszont powered molex ajánlott, sok helyen olvastam, hogy szétsül az alaplap 4 kártya felett.
Próbált már valaki unpoweredből powered risert csinálni otthon? Találtam egy ilyet neten:
http://blog.zorinaq.com/images/flex-pcie-4x-modified.jpgCsak az a bajom vele, hogy a GND nincs kivezetve, ami nem is lenne lényeges single PSU esetében, csak én pont kettőt használok, ahol szerintem nem jó ha az alaplapra kötött tápra megy a gnd.
Illetve ez alapján a kép alapján elég könnyünek tűnik, de amiket ebayen látok riser extendereket mindegyiknél be van kötve egy kondenzátor.[ Szerkesztve ]
Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
gergomiho
tag
válasz The Exiled #11426 üzenetére
Kraken-nal nem tudsz paypalra, csak wire es sepa transzfert tudsz kezdemenyezni.
BTC-e.com-mal tudsz paypalra 7%os fee es minimum 500$ withdraw elleneben, viszon hallotam problemas eseteket onnan.
Varj a krakennal 1napont mondjuk, nekem siman tier 2-ig felvitte.
-
Geller72
veterán
Lehet, hogy közben küldött valid miatt mailt, amit esetleg nem aktiváltál..
-
oleslie
aktív tag
payeer.com, 6% a fee
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
oleslie
aktív tag
válasz The Exiled #11432 üzenetére
Gate fees: 1%
Payeer fees: 6.9 %
Min. amount: 20 USD
Max. amount: 4000 USDa jó édes, ősi foglalkozást űző édesanyjukat ... szerintem.
btce -n a payeer felé kb 1 hónapja még 0%, payeer paypal 5.9% volt.
Mostmeg ... nemrég írta vki, hogy már a btce - payeer is 1%, erre megnézem mi a helyzet payeer-nél, hát ott is +1% ( = 6.9)
eszemfaszommegállEgyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
deadwing
addikt
-
Reggie0
félisten
válasz The Exiled #12006 üzenetére
Biztos fugg tole, mert minel kisebb a blokkok kozotti ido, annal tobb a rejected.
-
Geller72
veterán
válasz The Exiled #14111 üzenetére
Az egyhez ez kell:
Full name - neved
Date of birth - születési dátum (jól add meg a formátumot) hónap-nap-év
Country of residence - Az ország, ahol vagy (Hungary)
Phone number - Telszám, helyes formátumban. Ha kiválasztod, hogy magyar, akkor már a +36 nem kell.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz The Exiled #14115 üzenetére
Frissíts..ja..mailt nézted? asszem, minden szint után küld egy mailt..
-
Imafett
aktív tag
válasz The Exiled #14111 üzenetére
nálam anno logout-login megoldotta ezt
-
Geller72
veterán
válasz The Exiled #14123 üzenetére
Hmm..én elmentem egyből a 3. szintig, ami nekem elég is eddig. Legalábbis ez rémlik.. Várd meg vele a holnapot. Mást én sem tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz The Exiled #14140 üzenetére
Én úgy gondolom, ha bármi problémájuk lenne, azért illene lekommunikálni. Ha a korod, akkor azt. Holnap ha megjöttem, készítek képernyőképeket a szintekről, ahogy nálam vannak kitöltve és átküldöm pm-ben, hátha kibukik. .
-
oleslie
aktív tag
válasz The Exiled #14446 üzenetére
nem mondasz hülyeséget, meg is néztem gyorsan.
kraken-el biztos nem lehet ezt eljátszani. Ide banki utalással (wire/sepa) lehet pénzt betenni, ill. kivenni is csak ezen a módon
payeer-ről hetekkel ezelőtt eltűnt a btc. (kb a paypal-ra való utalás lehetőségével együtt)Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
ngabor2
nagyúr
Mire egyikről átér a másikra, nagyon sok idő telik el. Különösen USD/EUR esetén, de tetszőleges kripto esetén is akár órák telhetnek el, addig meg oda az előny.
-
Zlcsi
senior tag
eur-t és usd nem tudsz utalni a kettő között, csak úgy ha haza küldöd, és onnan vissza, annyit meg nem ér az egész
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz The Exiled #18065 üzenetére
@TheExiled, Azóta megjelent több száz altcoin, a fele el is tűnt a süllyesztőbe, átverés, egyszerű eltűnés történik a fejlesztők nagy részével. SHA-3 (keccak), N-scrypt, groestl, myriad, darkcoin(X11), X13 egyelőre ennyi új algó jut eszembe.
A scrypt bányászchippek itt a fórumon divatosak, de szerintem zsákutca, csak scrypt-et tudnak bányászni, ezért a scrypt érmék helyett jöttek az új algók, amikhez egyelőre nincs még bányászchip. Egyelőre úgy néz ki, hogy csak úgy lehet jövedelmezően bányászni, hogy valaki nagyon sok időt foglalkozik ezzel, elolvassa az új érméket még a megjelenés előtt és választ közülük egy-egy érdekeset rábányászik az elején aztán tovább a következő érmére, így a sok bányászott érme között átlagban meglesz a multipoolok által ígért hozam többszöröse. Ez azonban jelenleg nem mindig elég ahhoz, hogy az áramdíjat kitermelje.
Sokan inkább csak tőzsdéznek, de ehhez is sok sok utánaolvasás és szerencse kell.
Akik még bányásznak azok inkább félreteszik a BTC-t és várnak egy magasabb árra, jóval magasabb árra!
Szerintem nagyjából ennyi...
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest