Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem Unityről van szó, viszonylag használható vagyok!

Valamikor én is kipróbálom a Mint 18.1 KDE változatot, live-ba tetszett, bár egyszer otthagytam kis időre és utána feléledt, de villogott meg szétesett a kép.Viszont Debiant ma strech-re frissítettem dist-upgrade-del és a mesa 13-mal is tökéletesen működött a 3.16.04 kernellel.
Jókat vigyorogtam reggel a Kapitánnyal történt párbeszédeteken, nem szívleli ő sem, ha szidják a kedvencét!

Kicsit irigyellek, mivel Unityt használsz, nagyon könnyű ellenséges területet találnod és jókat harcolni!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Milyen notebookot vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Bestbuy játékok
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon