- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Ti mivel szoktatok distro telepítőket vagy live-okat usb-re tenni? Én gparteddel formázok, majd dd vagy unetbootin jön az .iso írásához, de a kubuntu-t
*és a manjaro-tsehogy sem sikerül ezekkel összehoznom. Ugye előtte csinálok egy msdos partíciót, amit fat 32-re formázok le, majd jön az iso másolása az eszközre a fent említett módszer valamelyikével.Kubuntu alatt be sem tölt a kde felület, teljesen megfagy félúton úgy, hogy még a konzolt sem tudom előhozni.
*A manjaronál tuti az uefi a gond, mert a másik notin bios móddal simán felmegy és bootol, az elitebookon pedig a telepítés után kell szenvedni egy live rendszerrel, hogy rendbe legyen téve.
-
saelin
veterán
Az mennyire normális linux alatt, hogy ha nem szól semmi hang a fülesben, akkor hallatszik egyfajta statikus zúgás? Win alatt is tapasztaltam már ilyet, de itt elég zavaró hangerőt üt meg... Lehet vele valamit kezdeni úgy, hogy ne kelljen nagyom belenyúlni a rendszerbe?
Hmm... Most vettem észre, hogy ha görgetek az egérrel, akkor is sistereg a hang. A hangszórókkal nincs ilyen gond.
Egy HP Elitebook 8560p-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Debian GNU/Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest