- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibcsi0407 #7388 üzenetére
Egyébként még annyit hozzátennék, ha a kérdező nem tudja milyen témában induljon el, Linux esetén nehezebb is a keresőt használni.
Ez nehezíti a helyzetet valóban!
A közös alapok miatt egyébként célszerűbb a Linux kezdőknek topikot használni, jóval pörgősebb a Mint topiknál.
Egyébként az XFCE egyetlen általános bugja, amit mindenütt lehet olvasni, egyébként más hiba nem is nagyon van vele, irtó pörgős és még szép is, ha testre szabjuk!
-
válasz
tibcsi0407 #7386 üzenetére
Csak próbára tettem, hogy figyelsz-e!
Biztosan van olyan kérdés, ami megválaszolatlan marad, de azért nem ez a jellemző. Esetenként rosszul vagy rossz helyen feltett kérdésekről van szó, időnként meg a kérdező hamarabb megtalálja a megoldást.
desktop environment így beletapos a kis lelkébe egy adott disztronak.
Ajaj, dehogynem, próbáld csak ki a Unityt!
-
válasz
tibcsi0407 #7377 üzenetére
A PH-n még életemben nem kaptam Linux-os kérdésre megfelelő választ, pedig szerintem a kérdéseim annyira nem bonyolultak.
Arra gondoltál már, hogy a válasz várása alatt a keresőt is munkára fogd? Nem olyan bonyolult!
Nekem még nem volt ilyen gondom, de 20 sec alatt találtam jó pár hsz-t, igaz csak két topikban néztem meg.Itt még az Összefoglalóban is le van írva a tearingmentesítés! Persze valaki minid itt ülhetne, ha valaki lusta utánaolvasni vagy csak Összefoglalót elolvasni, akkor azonnal beírja a megfelelő választ!
-
fradi81
veterán
válasz
tibcsi0407 #7379 üzenetére
Linux + töredezett kép gondnál általában az ablakkezelő, vga driver hiány, vsync amikre rá kell nézni, speciálisabbnál google.
Itt legalább szokott jönni válasz, win topikban mostanában sosem írtak semmit ha kérdeztem, de lehet túl pró kérdéseim voltak. Azért 1-2 év alatt rájöttem a megoldásra és beírtam válasznak
-
Syl
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #7377 üzenetére
>A PH-n még életemben nem kaptam Linux-os kérdésre megfelelő választ
Még mindig jobb, mint a win10 topic, ahol az ultimate válasz a "user error"
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #7376 üzenetére
Egyszerűbb a válasz.
Ki kell kapcsolni a kompozitálást az ablakkezelő beállításoknál.
A PH-n még életemben nem kaptam Linux-os kérdésre megfelelő választ, pedig szerintem a kérdéseim annyira nem bonyolultak.
De legalább félnapos internet áttúrás után mindig megtalálom a választ, így kicsit jobban megismerem a rendszert. -
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #7372 üzenetére
Tegnoklo = Ubuntu
Badegsz = Linux Mint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest