- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal hova jutott a Linux az évek alatt. Én tisztára meglepődtem pl. a Mint-en mikor láttam a videon. A Linux megérett, vagy már majdnem megérett arra, hogy az egyszerű felhasználók is használják. A játékok hiánya nagy gond, de mint linkeltem tegnap exponenciálisan nől a számuk.
Ha lenne elég játék akkor az otthoni felhasználóknál kéne próbálkozni több embert szerezni. Ezzel akkor talán még kicsit várni kell.
Akkor a cégeket kell megcélozni. Azokat biztos zavarja ha kémkednek utánuk, viszont nehezen állnak át. Ezért akkor kéne egy jó marketing kampány amikor mindenképpen átállnának. Még talán három évig támogatják a Win7-et addigra össze kéne állni egy stratégiának, hogy hogyan győzzék meg a vállalatokat inkább őket válasszák.Nehéz, meg nem is arra kell gondolni, hogy mindenki átáll majd, de elindul egy folyamat és minél többen ajánlják majd annál többen csatlakoznak majd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest