- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
ubyegon2 #9890 üzenetére
Még ezer éve vettem itt ph-n ezt az ssd-t, szóval többel nem tudok szolgálni. Mondjuk elég gyors a rendszer, hamar be is tölt szóval, akár így is maradhat, de majd utánajárok, ha lesz időm.
Erre a linux-ra való átállás már 2 éve megfogalmazódott bennem, de csak most jutottam odáig, hogy fel is telepítsem.
Szerettem a win7-et, de eljárt felette az idő, illetve nem is volt már támogatva sem. Játékot egy ideje, amúgy is felfüggesztettem a gyerek miatt, és jó darabig, nincs is tervbe véve, főleg, hogy most vettünk kertes házat is. Szóval nem volt indokolt, hogy maradjak a win-nél, főleg nem, hogy 50 ropi körül van win10.
Sikerült is hozzáadni, köszönöm szépen. Még egy kicsit tanulmányozom, aztán az asszony is kap egy gyorstalpalót
.
#9891 ubyegon2:
A TRIM ellenőrző parancsot is lefuttathatod, az sose árt és ha van swap-od,......swappinest akartam említeni, de látom van külön HDD is. Csináltál swap-ot? (ha nem, az lenne a legjobb amúgy)
Kifejted bővebben, vagy dobsz egy linket. Régről valami mount-olás emlékszik.
Pl.: most ha megnyitom a vlc-t és fájl akarod hozzá adni, akkor nem is mutatja a listán a samu hdd-t, gondolom ezzel kapcsolatos a dolog. Remélem formázni nem kell, mert direkt, azért vettem az ssd-t, hogy az évek alat összegyűjtött dolgokat (családi képek és filmek) ne kelljen mindig lementeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest