Hirdetés
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Safranek
üzenetére
Ja, hogy ezekre a főnöki hasznos tulajdonságokra gondoltál!

Ha nem ilyen a tag, akkor az egy alkalmatlan kupac csak. Én 10 évig gyakoroltam ezt a kombót, de nem is azért főképpen, mert ez hatékony, ha eredményt szeretnénk elérni, hanem egyszerűen van a dolgoknak emberi oldala is....no meg azt gondoltam, ha én ilyen vagyok, akkor én is ezt kapom majd vissza valamilyen formában. Igazából azt mondom, hogy bejött jórészt!
Különben azt soha nem értettem, ha valaki valamit jól csinált, miért nem közli vele a főnöke minden esetben, bezzeg a letolást az osztja. Pedig a tényszerű elismerésnek nagyon erős pozitív hatása van és aki elismeri a másikat valamilyen formában, az is kap a dolog pozitív sugárzásából!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Revolut
- Filmvilág
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon