- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Safranek #8908 üzenetére
Ja, hogy ezekre a főnöki hasznos tulajdonságokra gondoltál!
Ha nem ilyen a tag, akkor az egy alkalmatlan kupac csak. Én 10 évig gyakoroltam ezt a kombót, de nem is azért főképpen, mert ez hatékony, ha eredményt szeretnénk elérni, hanem egyszerűen van a dolgoknak emberi oldala is....no meg azt gondoltam, ha én ilyen vagyok, akkor én is ezt kapom majd vissza valamilyen formában. Igazából azt mondom, hogy bejött jórészt!Különben azt soha nem értettem, ha valaki valamit jól csinált, miért nem közli vele a főnöke minden esetben, bezzeg a letolást az osztja. Pedig a tényszerű elismerésnek nagyon erős pozitív hatása van és aki elismeri a másikat valamilyen formában, az is kap a dolog pozitív sugárzásából!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest