- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Érdekes problámával szembesültem most az éjjel. 18.x verziót akartam feltenni a 17, teljes újrarakással, a HP Pavilon g7 laposra, de grub-efi-amd64-signed failed to install into /target/..... hibaüzivel kidobott telepítés közben. Hozzáteszem figyelmeztetett mikor elkezdte a telepítést hogy vmi gebasz lehet a grub/uefi akármivel. Biosban ki-be kapcsoltam amit kell. Amúgy a gép csak azt az egy 17.x-es linuxot látta életében, egy ntfs partíció(adatok képek videókvannak rajta) társaságában. Hogy lehetne megoldani? Sok mindent láttam neten de azok nekem kínaiak
.Itt a forumon se találtam megoldást rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Rowon