- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprq
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám Linux Mint Cinnamon és Windows 10 dual-boottal kapcsolatban. Készítettem egy bootolható USB-t a linux mint iso-ból, ezt sikerült is felrakni, volt egy külön partícióm direkt erre a célra, root,home,swap + grub mind megvan, hiba nélkül felment. Annyi még, hogy EFI módban nem tudtam USB-ről bootolni, csak Legacy módban.
Az lenne a problémám, hogy EFI módban ha elindítom a gépet akkor egyből a Windows 10 indul el, nincs grub ahol választhatnék. Ha átállítom Legacyre, akkor pedig egyből a Mint indul el, grub sehol sincs.
Azt szeretném tudni, hogy hol ronthattam el vagy hogy tudnám elővarázsolni a grubot vagy esetleg valami windowsos boot managert, egy easyBCD nevü programot néztem Win alatt, de az panaszkodik, hogy a gép EFI módban ezért nem tudok boot entrynek hozzáadni linuxot?
Válaszokat, segítséget előre is köszi, remélem érthetően fogalmaztam meg a problémámat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon