- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
growler #8274 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
Nagyon jó ötleteket adtatok, de párat már most ki tudok zárni, mint hibaforrási lehetőséget.
Az MTU értéke tűnik számomra jelenleg a leggyanúsabbnak, ezt próbálom ki legközelebb, amikor lesz rá lehetőségem. Korábban sima kábelnetre volt kötve a gép, ott elvileg az mtu értéke nem bonyolít, de a pppoe kapcsolatoknál ahogy most belemélyedtem igen könnyen okozhat ilyen problémát.
Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy router nincs, közvetlenül csatlakozik a gép a netre. A ca-certificate csomagokat újratelepítem.
A https oldalak egyetlen böngészőben sem mennek, tehát nem böngésző specifikus a probléma (chromium és firefox voltak tesztelve).
A böngészőkben nincs olyan plugin, ami ezt okozhatná.
Specifikus tűzfal szabályok nem lettek generálva sem frontenddel, sem kézzel, ill. az iptables sem lett piszkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest