Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha az adatok, letöltések stb. eleve a HDD-n kapnak helyet, akkor bőven elég egy 120 GB-os SSD a 2 rendszernek. A Linuxnak amúgy sem kell sok hely, elég neki rendszerint egy 15-20 GB-os partíció is + X GB swap. De lehetne akár nagyobbat is venni, ha belefér a keretbe, illetve jobb az ár-érték aránya. Előbbin is elférne egyébként akár több Linux, de az utóbbin meg pláne, ha esetleg később szaporítani akarod a rendszereket.
(#8214) ubyegon2:
Úgy voltam vele, ha már más nem válaszol, akkor majd én. De szintén meglepődtem én is.
Amúgy SSD-t azért nem kéthavonta vesz az ember és ha belefér a keretbe, akkor megfontolandó a nagyobb tárolókapacitású. Például az egyik népszerű típus 120 / 240 GB-os modellje között sem olyan nagy az árkülönbség. Na meg ki tudja később mire használja még, telepít-e esetleg további rendszereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy SSD-t azért nem kéthavonta vesz az ember és ha belefér a keretbe, akkor megfontolandó a nagyobb tárolókapacitású. Például az egyik népszerű típus
Rowon