- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Linuxoknál nem mélyedtem bele, de ott korábban a Secure Boot támogatása is problémás volt. Nem kell semmit manuálisan bütykölni, ha Windows alól a Rufus nem csinálja meg jól, akkor kb. semmi. Persze azt nem tudom, hogy a pendrive és az ISO ok-e (nem mókolt)? Illetve, ha jó opciót választottál és bebootol rendesen, akkor vsz jól írta ki. Ha restart után elhasal, akkor ott lehet más probléma lesz. Amivel kapcsolatban pedig az itteni topikjában kéne érdeklődni, illetve akár a javítást is meg lehetne próbálni a telepítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged