Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mostmár nekem is leesett, hogy nem negatív kritika jellegű hozzászólás, csak én értelmeztem félre reggel félkómásan mikor még szinte fel sem ébredtem.
Tény és való a Cinnamon a grafikus környezetek Rubint Rékája, ami alaposan megdolgoztatja a CPU-t és RAM-ot.
Ezért is készítek ma vagy holnap egy Openboxos 32 bites változatot, amolyan Linux Mint chrunchbang ++ féleséget. Mielőtt megkérdezné valaki mi értelme, hisz ott a BunsenLabs vagy a chrunchbang++: egy Mint user ragaszkodik a Minthez és mást nem hajlandó használni, azért. Mindenkinek van jól bevált disztribúciója ami a szívéhez nő és nem akar megválni tőle. Ez alól a Mint közösség tagjai sem kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tény és való a Cinnamon a grafikus környezetek Rubint Rékája, ami alaposan megdolgoztatja a CPU-t és RAM-ot.
Ezért is készítek ma vagy holnap egy Openboxos 32 bites változatot, amolyan Linux Mint chrunchbang ++ féleséget. Mielőtt megkérdezné valaki mi értelme, hisz ott a BunsenLabs vagy a chrunchbang++: egy Mint user ragaszkodik a Minthez és mást nem hajlandó használni, azért. Mindenkinek van jól bevált disztribúciója ami a szívéhez nő és nem akar megválni tőle. Ez alól a Mint közösség tagjai sem kivételek.
Rowon