- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
válasz
fradi81 #6804 üzenetére
A nyílt driver működik jobban. Ez többek közt abban nyilvánul meg, hogy gyorsabb, folyamatos az animáció, bár igaz, hogy videolejátszás esetén van tearing. Valamint pár Windows játék a nyílt driver-rel elindul, a zárttal nem. Nem szoktam linuxon játszani, csak kíváncsiságból próbáltam ki.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Hát ez nagyon durva. Meg tudná mondani valaki, hogy az nVidia kártyák miért működnek linux alatt jobban a nyílt driver-rel mint a zárt 367.57-tel? Ennyire jobban lenne optimalizálva?
-
Lathronos
őstag
Én 2 hónapja telepítettem újra a Windows 7-emet és most foglal 100 GB-ot, úgy, hogy minden hétvégén kitakarítom a szemetet. De majd egyszer eljön az az idő is, mikor mindent kiválthatunk WINE-nal és nem kell Windows-t telepítenünk külön a játékainknak. Majd egyszer...
Az én beállításaim a következők a PC-n:
I. Kingston 120 GB SSD Windows 7
II. Kingston 120 GB SSD Ubuntu 14.04.4, ebből 40 GB (/) 80 GB (/home)
III. Hitachi 1 TB HDD adat
Laptopokon meg csak Ubuntu 14.04.4
-
Lathronos
őstag
Nem írja ki, hogy mely eszköz, de itt az lspci ide vonatkozó része:
04:05.0 Multimedia video controller: Brooktree Corporation Bt878 Video Capture (rev 11)
04:05.1 Multimedia controller: Brooktree Corporation Bt878 Audio Capture (rev 11)Az lshw pedig ezt mutatja:
*-multimedia:0
description: Multimedia video controller
product: Bt878 Video Capture
vendor: Brooktree Corporation
physical id: 5
bus info: pci@0000:04:05.0
version: 11
width: 32 bits
clock: 33MHz
capabilities: bus_master cap_list
configuration: driver=bttv latency=32 maxlatency=40 mingnt=16
resources: irq:22 memory:fdaff000-fdafffff
*-multimedia:1
description: Multimedia controller
product: Bt878 Audio Capture
vendor: Brooktree Corporation
physical id: 5.1
bus info: pci@0000:04:05.1
version: 11
width: 32 bits
clock: 33MHz
capabilities: bus_master cap_list
configuration: driver=snd_bt87x latency=32 maxlatency=255 mingnt=4De hogy hogyan kell megállapítani hol van a TV tuner, passz. A tvtime-ban nincs ilyen opció amely megmutatja mely eszközt használja.
-
Lathronos
őstag
Mert én is próbálkoztam a 4.4-es kernellel Minten és Ubuntu-n is. A végeredménye mindekét esetben az lett, hogy előszőr a Wi-Fi sticket nem ismerte fel, majd vagy 1 percre nőtt a boot idő, kb. 5. vagy 6. bekapcsolástól meg kernelpánikkal elszállt az egész és telepíthettem újra.
-
Lathronos
őstag
válasz
Mtbsrác #5059 üzenetére
Nálam működik, igaz nem winfast, de ez is egy ősrégi kártya.. Gondolom PAL-ra és Europe-ra van állítva. TV Time újratelepítést már próbáltál? Ubuntu-n is ugyanígy működik a tvtime-mal?
-
Lathronos
őstag
Na már én is kaptam aggódó kommentet a remastereimet illetően. Ezek után sokan kételkedni fognak a megbízhatóságomban.
-
Lathronos
őstag
Más: ha valaki kíváncsi a 32 bites Openbox Mint 17.3-ra, itt olvashat róla és töltheti le.
-
Lathronos
őstag
válasz
syler123 #4960 üzenetére
Akkor mi mindannyian hülyék vagyunk akik linuxot használunk, mert nem vesszük észre milyen bugos használhatatlan vacak?
Én 8 éve használok linuxot és eddig az általad felvázolt problémákkal sosem találkoztam. Minden hardvert jól kezelt, és nem akadt, lag-olt, tearing-elt(ez alól kivétel az XFCE, de ott csak a compton kompozitort kell telepíteni ezen hiba javítására). Viszont az lehet, hogy nem HTPC-kre nincs optimalizálva egyik disztro se. Nem tudom, én PC-t és laptopot használok.
-
Lathronos
őstag
colomb2 fórumtársunknak hála megoldódott a menü probléma is, az utolsó simításokat végzem, aztán töltöm is fel. Holnap reggeltől aki kíváncsi rá, le is töltheti az openboxos 32 bites Linux Mint 17.3-at.
-
Lathronos
őstag
Na a menü kifogott rajtam, széthullott az egész. Ha nem sikerül kijavítani, egy napi munkám veszik kárba. Kezd nagyon elegem lenni az openboxból.
Méghogy könnyen konfigurálható, persze...
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #4942 üzenetére
Mostmár nekem is leesett, hogy nem negatív kritika jellegű hozzászólás, csak én értelmeztem félre reggel félkómásan mikor még szinte fel sem ébredtem.
Tény és való a Cinnamon a grafikus környezetek Rubint Rékája, ami alaposan megdolgoztatja a CPU-t és RAM-ot.
Ezért is készítek ma vagy holnap egy Openboxos 32 bites változatot, amolyan Linux Mint chrunchbang ++ féleséget. Mielőtt megkérdezné valaki mi értelme, hisz ott a BunsenLabs vagy a chrunchbang++: egy Mint user ragaszkodik a Minthez és mást nem hajlandó használni, azért. Mindenkinek van jól bevált disztribúciója ami a szívéhez nő és nem akar megválni tőle. Ez alól a Mint közösség tagjai sem kivételek.
-
Lathronos
őstag
Látom nem volt jó ötlet ide belinkelni, szokás szerint sok negatív kritikát fogok kapni ez miatt.
1. A remaster mint fogalom egy többé-kevésbé módosított disztribúciót jelent. Ez a szoftverkínálattól a komolyabb konfigurációs fájlok módosításáig sok mindenben megmutatkozhat.
2. Remastersys-szel készítettem, nem kell saját scripteket és szoftvert írni
3. A qshutdown azért került bele, mert a gshutdown valamiért nem kapcsolja ki/hibernálja/helyezi készenlétbe. Amúgy pedig a GTK és qt néhány kivételtől eltekintve jól megfér egymás mellett.
4. Ébresztőóra: mp3, wav fájlokat kezelő ébresztő, mely beállítható egyetlen alkalomra, napi, heti, havi, éves ciklusokra is, valamint azt is beállíthatjuk, hogy a hét egyes napjain ébresszen pl. hétköznap, hétvégén pedig kíméljen meg minket e kedves gesztustól.
5. Tűzfal: egyéni szabályokkal konfigurálható tűzfal, egy GUI-s ufw.
5. Azért nem a Deadbeef-et telepíttetem, mert a többség jobban szereti a Clementine-t.
6. Én is tudom, hogy az MTP egy általános médiaeszköz kezelő, mely nem android specifikus, de vannak olyan gyártók, melyek telefonjai enélkül nem hajlandók csatlakozni. Na meg ott vannak az iPhone-ok is, amikhez has jól tudom kell.
7. Cinnamon-ban imbolygó ablakokként fordították.
8. A remastersys használatáról a blogomban írtam már egy kis cikket, de javításra szorul, a javított változat ma vagy holnap lesz elérhető.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Elkészült a legújabb 17.3 64 bites remasterem, akit érdekel, további infot és a letöltőlinket ITT találja.
-
Lathronos
őstag
Na igen, meg is feledkeztem a PPA-król. Még nem ébredtem fel teljesen, ideje innom egy kávét. Mindjárt le is tiltom. Nem is értem minek vannak PPA-k, ha többségük 1 hónapig sem aktív. Aztán a felhasználó később szerezze be az onnan telepített dolgait máshonnan, már ha van erre mód.
Más: a mint/ubuntu tárolóból telepített Firefox 43.0 másnál is összeomlik lépten-nyomon? Érdekes módon a Mozilláról letöltött viszont atom stabil.
-
Lathronos
őstag
Másnál is van gond az indexfájlokkal, vagy csak nálam? Hiába módosítom a csomagtároló szervereket, mindenhol ez fogad:
Kezd nagyon elegem lenni a 17.3-ból, mindig van valami problémája. Mindjárt visszatelepítem az alap 17-est.
-
Lathronos
őstag
válasz
devil-k #4502 üzenetére
Úgy tudom, a KODI-ban ezek benne vannak. Egyéb iránt a felesleges csomagokat tudod törölni synapticból utólag is, csak arra figyelj, hogy ne legyen a DE szerves része, különben rántja magával azt is. Pl. Cinnamon esetén a Nemo fájlkezelő egy példa erre. De szerencsére úgyis jelzi ilyenkor, hogy mely csomagoktól kíván megszabadulni ha valaminek a függősége az adott szoftver amit el akarsz távolítani.
-
Lathronos
őstag
válasz
devil-k #4490 üzenetére
A hang leginkább a hangkártya és hangszórók minőségétől függ tapasztalatom szerint. Nálam ezzel a Logitech hangszóró szettel és egy alap integrált Realtek-kel gyönyörű hangja a linuxnak is. Valamint a Pulseaudio-equalizer csomag telepítésével tovább javíthatsz rajta ha szükséges
-
Lathronos
őstag
válasz
devil-k #4487 üzenetére
Egy hardvereszközt hogyan lehet update-elni? Legfeljebb a driverét. Amúgy a driver update ugyanúgy működik mint windows-on, letölti automatikusan, te engedélyezed a telepítést, majd letörli vagy felülírja a régit, aktiválódik. És ehhez nem kell újraindítani a rendszert mint windowson.
Ha pedig arra gondolsz, hogy hardvert cserélsz, semmi gond, rendszerindításkor érzékeli a Mint, hogy egy eszköz cserélve lett és automatikusan kiválasztja és aktiválja a működtetéséhez szükséges drivert.
-
Lathronos
őstag
válasz
Geripapa #4485 üzenetére
Hát én úgy oldottam meg, hogy az oldalsávból töröltem a hibás elérésű mappákat. Jobb egérgombbal kattintunk az oldalsávon a hibás elérési útvonalú mappára, majd törlés. Így nálam maradt csak a Saját mappa, arra kattintva meg elérem a Dokumentumok, Képek, Letöltések, Videók, Zenék mappáimat. Mint látszik, 2-3 indítás után automatikusan visszapakolja az oldalsávra a helyes elérési útvonallal ezen mappákat.
-
Lathronos
őstag
Ha a Linux Mint fórumon regisztrálva vagy, kimarite biztos tud segíteni. Én ehhez kevés vagyok.
-
Lathronos
őstag
Itt valami I/O gond lesz, ahogy én látom(lehet az SSD okozza):
Running hook /usr/lib/pm-utils/sleep.d/95hdparm-apm suspend suspend:
/usr/lib/pm-utils/sleep.d/95hdparm-apm suspend suspend: not applicable.Running hook /usr/lib/pm-utils/sleep.d/95led resume suspend:
/usr/lib/pm-utils/sleep.d/95led resume suspend: not applicable.Running hook /usr/lib/pm-utils/sleep.d/90clock resume suspend:
/usr/lib/pm-utils/sleep.d/90clock resume suspend: not applicable.Talán ez megoldja. Legalább is nagyon hasonló a probléma.
-
Lathronos
őstag
válasz
hódmaci #4461 üzenetére
Nem siet az óra, csak képet cseréltem mert az első nagyon homályosra sikerült.
(#4462) Syl
Én is mindig felrakom a tálcát mint látod. Na majd ma este sleep-pel kapcsolom ki a PC-t, és letesztelem kibírja-e reggelig. Laptopon rögtön sleep-re kapcsol ha lecsukom a kijelzőt.
(#4460) Dhampir
A tálca tehető alulra, jobboldalra, vagy balra is, ahová csak akarod. Az egyetlen hiba amit eddig tapasztaltam, hogy a Nemo megjegyezte a remaster készítése alatti saját mappa tartalmának elérési útvonalát. Így közvetlenül nem elérhető a Nemo oldalsávjából a Dokumentumok, Képek, Zenék, Videók, Letöltések mappa(azok, amiknek a jobb alsó sarkánál egy kis sárga négyzetet látsz), csak a Saját. De ennyi szerintem még elnézhető neki.
-
Lathronos
őstag
Valamit nagyon elba... rontottál.
Nálam 17.3-on minden abból a kordinátából indul, ahol előzőleg bezártam. Ha van kedved, te is tesztelhetnéd az új, friss és ropogós remasteremet, hátha van benne olyan hiba amit nem vettem észre. Most töltöm fel, holnap kb. 13:00-tól lesz elérhető(legalábbis a MediaFire 12 órát ír ki a hátralévő időre). Van benne működő sleep(ehhez a billentyűzetet is ki kellett iktatni, így csak a bekapcsológombra ébred), brasero helyett K3B, Banshee(fújj) helyett Deepin Music Player, mindenféle közösségi kliens(Facebook Messenger, Viber, What'sApp, Twitter Birdie), Cinnamon Menüből indítható YouTube, Google Drive, GMail, Xtreme Download Manager, California naptár, WinUSB(ha valaki windows pendrive telepítőt akar készíteni Mint alól), kijavítottam a Cinnamon effektek hibáit(pl. imbolygó ablak nem hullik szét, nem laggol, szépen imbolyog, Cloverflow is szépen vált az ablakok között), van alapból tűzfal, néhány cinnamon, GTK és ikontéma, conky manager sokás szerint teletömve rengeteg conky-val, ublock origin(aminek manapság nem sok értelme van) és Disconnect(nehogymá' kövessen minket a Facebook, Google, stb.) alapból van A Firefoxban és Chromeban, Encfs Manager titkosító, KODI, teljes magyar nyelvi csomagkészlet + összes frissítés tegnap 20:00-ig bezárólag, legfrisebb nVidia, AMD és Intel driverek, minden wi-fi + non-free firmware belepakolva, meg még pár dolog ami hirtelen nem jut eszembe.
-
Lathronos
őstag
Földelve van a konnektor amibe a laptopod tápja csatlakozik? Ha nem akkor több mint valószínű, hogy azért zúg. A hangszórók membránja nem olyan érzékeny, azon azért nem hallani, legfeljebb maximális hangerőn.
Syl
Rajta vagyok a sleep témán, egyelőre nem találom, hogy oldották meg elementary-ban, de előbb utóbb rájövök.
-
Lathronos
őstag
Na igen, Mint esetén sok minden máshogy működik mint Ubuntu-n.
Én azon próbáltam, és 1 óra tesztelés alatt egyik PC és laptop sem ébredt fel, bár igaz, hogy csak egy alkalommal próbáltam mindegyiken. A Mint mostanában nálam is művelt fura dolgokat, ezért is tértem vissza az Ubuntu-hoz. Amit elsőnek linkeltem acpi_wakeup-pal is próbáltad? Az a billentyűzetet is deaktiválja. Lehet, hogy az a probléma forrása. Ilyenkor csak a power gombbal lehet felébreszteni.
-
Lathronos
őstag
Szia!
A megoldás a sleep problémádra a következő:
Ezt a fájlt töltsd le előbb az asztalra, majd ezután terminálba írd be:
sudo cp /home/neved/Asztal/acpi_wakeup /etc/init.d/acpi_wakeup
Tedd futtathatóvá:
sudo chmod 755 /etc/init.d/acpi_wakeup
Aktiváld:
sudo update-rc.d acpi_wakeup defaults
Majd indítsd újra a PC-t/laptopot.
-
Lathronos
őstag
"Ha a linux tudna megbízhatóan hibernálni (ahogy azt a win tízen éve tudja) akkor csakis azt használnám."
Állítólag SWAP függő. Ha van kb. felesleges 10 GB-od erre a célra, talán működni fog. A Win is ezért tart fent 15-20 GB-ot a lapozófájlból.
(#4125) spammer
"Hülyét is kapnék, ha állandóan ki kellene kapcsolgatni, majd boot, majd elindítani mindent újra"
Én jól megvagyok sleep nélkül, és még a józan eszem is megvan többé-kevésbé.
-
Lathronos
őstag
-
Lathronos
őstag
Az a TV-s hasonlat tetszett. A kábeltépés még mindig jobb megoldás mint a tégla vagy sörétes. Erről a Jöttünk, láttunk, visszamennénk trubadurládás jelenete jutott eszembe
(#4119) ubyegon2
Nem barom, csak nem elég lusta.
Én meg most tértem vissza Mint 17.2-re
-
Lathronos
őstag
válasz
lolka1980 #4032 üzenetére
Ide oda pakolják a tárolókat egyik szerverről a másikra(szerintem a tárolók már vagy 20x körbeutazták a Földet az elmúlt 1 év során
), ezért nem látja őket. Hogy ez miért jó, fogalmam sincs. Majd küldenek egy aktuális source.list-et amit letöltesz és megjavul. Várhatóan még ma megkapod.
-
-
Lathronos
őstag
Csak az a baj vele, hogy a Plasma 5.3.1-et nem lehet rá telepíteni.
Én sohasem kedveltem a KDE-t, de ez nagyon tetszik. Csak lenne rá mód, hogy telepíthessem, de nincs. Próbáltam a Kubuntu backportot, a neon-t(egyik se aktiválta a Plasma 5.3.1-et), talán holnap a Debian sid-del próbálkozom, hátha.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Gnome3 telepítésben van valakinek tapasztalata Linux Mint 17 alatt? Nálam fekete képernyő van csak telepítés után mikor bejelentkezek. Ez alapján csináltam.
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #1947 üzenetére
Én konkrétan a KDE verziót próbáltam ki 1 hete a 17.1-ből, és már telepítés utáni első indításkor kifagyott a boot során, aztán onnan kezdve reset,reset,reset és még mindig semmi, pedig 20 percig hagytam minden alkalommal, hátha magához tér. Ebből hogy a retkes paraszt életbe dertítsem ki, mi okozta? A faxom ki van már, hogy a többség(tisztelet a kivételnek) képtelen normális hangnemben kommunikálni és csak a kocsmai stílust ismeri.
-
Lathronos
őstag
Amíg nem lesz stabil a 17.1 én részemről maradok a 17-nél. Egy jótanács: ha van egy működő bekonfigolt rendszered, remastersys vagy systemback segítségével(kinek mi vált be) készíts teljes backup ISO-t. Akkor csak visszatelepíted a saját rendszered ha baj történik és kész.
-
Lathronos
őstag
válasz
toth_janika #1922 üzenetére
VLC? Nálam a WMV-n kívül minden gond nélkül megy rajta.
-
Lathronos
őstag
Az általam módosított conky telepítési útmutatóval mellékelve: ITT
-
-
Lathronos
őstag
Na jó szerintem ezt a témát hagyjuk, mert csak még jobban belezavarodunk.
Majd elválik miként képzelik a fejlesztők a Mint jövőjét, ahogy én látom még ők sem tudják egyelőre milyen irányba haladjanak tovább, kipróbálnak minden alternatívát és ezek után kiválasztják a legoptimálisabbat a felhasználók véleményét és igényeit is szem előtt tartva. Legalább is remélem, hogy nem az ubuntu féle "Kit érdekel a felhasználók véleménye? Nekünk jó így, más nem számít!" filozófia jegyében folytatódik a fejlesztés.
-
-
Lathronos
őstag
Én a Cinnamon verziót használom, az sokkal kezesebb. Persze az erőforrásigénye a KDE-vel vetekedik, de mindennek meg van az ára. Például a 3 perces üzemkész állapot indítástól számítva egy alsókategóriás (2.4 GHz Conroe) CPU-val rendelkező PC-n(de legalább van időm meginni addig egy kávét
).
-
Lathronos
őstag
Tisztelt hölgyeim és uraim!
Mi lenne ha végre arra használnánk a topic-ot amire való, nem pedig a "mekkora gyökér vagy, hogy nem mentetted az adataidat" stílusú kioktatásra. Elhiszem, hogy marha jó érzés rugdosni a másikat, de talán ez a topic annakidején nem ebből a célból jött létre. Ami a fotókat illeti, mint írtam, megvannak nyomtatott formában, csak újra be kell digitalizálni őket, majd azon nyomban írom is ki őket pendrive-ra, később pedig ha vettem DVD írót, lemezre. Részemről a vita itt és most lezártnak tekintendő.
-
Lathronos
őstag
válasz
olivera88 #1319 üzenetére
Ez valami járvány lehet. Én is nemrég dicsekedtem, hogy a 10 éves 120 GB-os PATA Samsung HDD-m kora ellenére tökéletesen működik, erre tegnap reggel tönkrement(ráadásul a dvd írómmal sem lehet már lemezt írni, abból is vehetek újat).
Szerencsére van saját összeállítású telepítőlemezem a Mintből, de a családi digitalizált fotóalbum (kb. 800 kép) és elmentett könyvjelzőim mentek a levesbe. Kezdhetem előről a fotó szkennelést, hurrá.
A többi adatom pedig javarészt pótolhatatlan, dehát ez van. Így jár aki nem írja lemezre rendszeresen az adatait. Hiába én is ember vagyok, csak a saját hibáimból tanulok.
-
Lathronos
őstag
Sehogy, maximum a flash-ben tudod beállítani, hogy megjelenítésnél a GPU-t használja. Először is a illesztőprogram kezelővel feltelepíted a zárt ATI meghajtót. Ezután YouTube-on keresel egy video-t, elindítod.
Jobb egérgombbal kattintasz rajt(1.kép) és ott Settings...
A következő képen láthatod, hogy be kell jelölni a 3D gyorsítást. Ennyi
-
Lathronos
őstag
válasz
viralmind #1288 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem látom, hogy írta volna miszerint virtualboxban próbálta a LIVE rendszert.
Ja látom, a LIVE-ot is ide soroltad. Hát próba cseresznye, meg kell próbálkozni akkor rögtön a telepítő futtatásával. Persze előtte mentsd az adataidat című közhely szerint kell eljárni. De véleményem szerint ha már a LIVE sem kezeli rendesen a VGA-t, ott gond van és a telepített rendszer sem fog másképp futni.
-
Lathronos
őstag
Szerintem úgy jártál mint én majdnem ma. Gondoltam felrakom a Mint17-re a 331-es nVIDIA driver-t ami szépen fel is ment. De a kis kócosfogú letörölte a WINE-t. Na gondoltam, felrakom újra. De akkor közölte, ha visszatelepítem a WINE-t, ő törli az nVIDIA driver-t, aminek az lett volna a végeredménye, hogy hibásan rakja vissza az alap nouveau driver-t mint ahogy azt az általad készített videón is láthatjuk. Vagyis valamit feltelepíthettél, ami leszedte a zárt ATI driver-t. Újra futtasd le az illesztőprogram kezelőt és telepítsd a zárt ATI driver-t, az megoldja.
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #1283 üzenetére
Synapticban egyszerűen a mintdebian tárolók elől kiveszed az x-et és csak a mint extra-t és main-t hagyod aktívan a debianokon kívül, hogy azért a firefox és egyéb szoftverek melyek nincsenek benne a debian tárolókban azok is frissüljenek. Most látom, hogy rosszul írtam az előbb. A 3rd parties tárolókat kihagyhatod, mert azok a mintből frissülnek. Azért a német tárolókat állítottam be, mert 1-2 hete még azok voltak viszonylag nagy sávszélességgel elérhetők. Ha van olyan csomagod telepítve a mintdebian tárolóból amiből még régebbi van a debianba, azokat békén hagyja és csak akkor frissíti, ha a debianban is már magasabb verziószámú lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest