- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
nemurea
üzenetére
A Google tárolóját kell felvenni, majd telepíteni a google-chrome-stable csomagot, Debian/*Ubuntu alapú leírást itt találsz hozzá.
A stable helyett ajánlom a google-chrome-beta csomagot, a bétás Chrome sem instabilabb, mint a végleges, és az újdonságokat hamarabb kapod meg vele, és gyakrabban is frissül. Akármelyiket is választod, mindegyik felteszi a Pepperflasht is, nem kell neked szenvedned vele. Utána már elvileg jó lesz Chromium alatt is.
Egyébként nekem pozitívak a tapasztalataim Pepperflashsel, szerintem gördülékenyebben fut, mint az Adobe-féle NPAPI-s, amit én csak nagypapisnak hívok. Mondjuk most már Archon vagyok, így még nem tettem fel, Archon a nagypapis flash is gördülékenyebben fut alapból, de majd sort kerítek a borsos flashezésre is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon