- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #4822 üzenetére
Sorry, nem rohantam ki, kivéve mikor a teafőző már nagyon sípolt!
új infók + ésszerű érvek (amit Syl írt például, az meggyőző- mit érdekli, vesz másikat)
Rendben! A tesztekkel viszont ne gyere, mert azoktól arcidegzsábát kapok és akkor én is laborkörülmények között leszek tesztelve.
Én használok OS-t HDD-n is, van rajta egy Linux Mint Cinnamon. Bizony érezni annál is (nem csak a gyorsabb boot), amikor SSD-ről megy, tehát nem feltétlen annyira nem mindegy.
Nem említetted, milyen HDD-n futnak a dolgok, pedig nem kicsit számít! (kék, zöld, sárga, piros)
új infók + ésszerű érvek- viccen kívül, ezeket hol olvashatnám el, hadd tanuljak valamit már?
A TRIM hiánya nem okoz problémát, de idővel belassul az SSD (gondolom függ attól, mennyi foglalt hely van), lehet, hogy nem mindenki veszi észre. Nagy számú hsz említi Flash topikból és még tucatnyi helyről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest