Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Köszi a válaszokat!

Este elmentem aludni, azért nem írtam eddig. Talált egy Wi-Fi vevő sticket, és így már minden rendben, van net is.A Sudo Apt-os wine letöltéssel egyébként azért voltak gondok, mert elfelejtettem neki leírni azt a sort, ami a 64 bites verziónál engedélyezi a letöltést. Emiatt nem csinált semmit a gépe.
Egyébként egy ilyen gépen (Acer Aspire 3100) mennyire kellene gyorsan mennie a 64 bites rendszernek?
Mert jelenleg azt az infót kaptam, hogy nagyon lassú a gép. (Másfél giga 667MHz-s ram van benne, minden más gyári, AMD procis). A 32 bites 17.1 prímán futott rajta. Nem volt egy hyper gép, de a Mozilla pillanatok alatt bejött, nem kellett rá 2 percet várni.
Elsőnek a KDE 64 bites verziója volt fent, de az méglassabb volt (gondolom a kidolgozottabb felület miatt).20.000 Ft körül nézegettem újabb lap-topot aprón. Van valami tipp, hogy milyet kellene venni? Linux menne rá mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- EAFC 26
- Blu-ray lejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon