- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #4189 üzenetére
Vándorlás az célzott szöveg volt, de nem vette a lapot és nem TG, ennyit elárulok.
Egyébként milyen alapon kritizálhatnám az ilyesmit, vagy a hw kényszer vagy az ízlés/ficam viszi az embert ágról ágra!
Első évemben 3-4 tucat disztrót biztosan kipróbáltam, egy, ami azóta is állandó.A Mint-es grafikai gondokra Fenyő ft-nek volt valami vivid-es terminal parancsokból álló sora, amit az új Mint-en kipróbáltam és minden működik azzal is, érdemes rákeresnetek, nekem ugyan nem volt megjelenítési gondom, de akinek van, lehet, hogy megoldja!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest