Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
A minap a szoftverkezelőn keresztül telepítettem volna a Qupzilla böngészőt, de a folyamatba belefagyott a rendszer. Újraindítás után ismét a szoftverkezelőben próbáltam - immáron - leszedni a progit, de ismét csontra fagyott a rendszer, csak a reset gomb segített. Aztán a synaptic-hoz fordultam, ott simán települt a progi.
Ma az OpenVPN-hez telepítettem volna egy GUI managert, a legkényelmesebb módon: szoftverkezelővel. Mondanom se kell, belefagyott, ami most már eléggé felbosszantott, eddig atomstabil volt a rendszer. Újraindítás után már a synaptichoz fordultam, az jelezte, hogy előb futtassak egy sudo dpkg --configure -a parancsot, majd utána szóba áll velem.
Most itt tartok, próbálok valami megoldást keresni. Másnál hasonló? /Mint 17.1 MATE/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest