Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vladi
    nagyúr

A segg tematikának van egy nagy hátránya: ha régebbi verziót szeretnél futtatni valamiből, rögtön meg van kötve a kezed. Winen ilyen értelemben - linuxos bevettségekhez képest - szinte korlátlan szabadság van. A backports meg pár fejben megszületett igény szerinti visszatekintés, nyilván nincs benne az, amit szeretnék. Így aztán meg kell tanulni nem szeretni. Így papíron felmerülhet a kérdés, hogy de hát miért is akarna bárki a legújabbnál visszább eső verzióval operálni, a gyakorlatban mégis előjön.

#14980Rowon, no jó, de akkor miért linux? Megvan a bája a kulcsra készségnek alternatív fronton is, de az igazi zamat a vérverejtékes mók (visszatekintve :D).

bár utóbbin is vannak igazán jó próbálkozások.
    Az mindig jó, ha vannak, de legyünk őszinték: linux alatt jóval ritkábban van kimaxolva a hardver játékkal. Mirefel vannak tehát?

Igen, előjön. Ez ilyen 1x 1 évtizedben problélma... akkor meg fordítasz. De sok programnak van már statik binary változata. Fedorán meg párszor megcsináltam azt, hogy kikerestem egy régebbit és azt tettem fel csomagkezelővel. Oké ez inkább fedora csomagok centos-en történet, de ez is megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák