- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást a témámmal kapcsolatban. Egyáltalán nem sértésnek szántam a bejegyzésem, szimplán null idővel rendelkezek évek óta, mert folyamatosan dolgozok, így van, hogy napokig, vagy hetekig nem is jutok a gép közelébe, de abban a kevéske időmben ami van is, nem akarok küzdeni egy plusz "nyűggel". Nem a lustaságommal van baj ebben a történetben, hanem nem akarok én már pötyögni egy grafikus felületen, rühellem, elég volt a DOS, meg a QBasic, hányok már ezektől a múlt századi dolgoktól, ahogy Win alatt a cmd-től is, ha néha kell is használnom.
I02S3F:
A Win10-től is teljesen el lett véve a kedvem, mert egyre lassabb, egyre nagyobb, és egyre több a bug, illetve ahogy látom, a 11 sem kivétel ez alól, így azzal sem hiszem, hogy előrébb lennék hosszabb távon, ezért már korábban foglalkoztatott az újbóli linuxozás kérdése, nem most pattant ki a fejemből. A Suse 9.2 volt az első amivel ismerkedtem anno, azt is hiába akartam használni, végül mindig elengedtem, mert kényelmesebb volt az XP, később jött az Ubuntu disztrók korszaka, de ugyanoda lyukadtam ki több hónap használat után, hogy ment vissza a Win, mert erősen kompromisszumos volt, bugos, fagyogatós, na meg az a bűvös terminál... Úgyhogy nem null percesként esnék bele újra ebbe a világba, csak most szó szerint választanom kell a szükséges rossz között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Horgász topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest