Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Eredetileg a grub indult és onnan a linux, de nemrégiben volt hiba, kikapcsolt magától a noti és bekapcsolás után egy initrams hibát írt ki a sötét képernyőre, és itt vége is volt. SystemRescueCd-vel sikerült működésre bírni, viszont azóta a ha nem figyelek a Win indul. Ezzel még elvolnék, de az, hogy egyre nehezebben indul a linux, ez már kiakaszt, eleinte egy két reboot volt. Van, hogy egy kernelt többször is próbálok indítani és változó mi jelenik meg a képernyőn a lényeg, hogy csak sokadik kísérletre indul rendesen.
Eddig nem foglalkoztam a régebbi kernelek törlésével, mert nem gondoltam, hogy gond lehet, de most, hogy itt felmerült, terminálból kitöröltettem a régieket és 3 maradt fenn, bár attól tartok valami más lesz a hiba forrása.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Rowon