- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno #14044 üzenetére
Tyűha, nagyon nem egyszerű amiket pörgetsz az utóbbi napokban! De legalább csak sikerül a Mint!
Mostanában annyi időm van, hogy gyorsan átpörgetem a kedvenc topikjaimat, olvastam a hsz-eidet is, de tuti akkor se látnám át, mi történik, ha itthon pislognék HO-ban még mindig! Ez az UEFI téma még mindig el tudott kerülni és nem is nagyon bánom. Amúgy az utóbbi Ubuntuk és a rá épülő Mint 21 is nagyon szenved valamiben, mert sokaktól olvasni, hogy nem tudják telepiteni sem ill install után nem bootol. Mint-nél is alkalmazták azt, hogy a 20.3-at telepítik és azt frissítik 21-re és úgy minden flottul működik! Szerencsére ez a jelenség csak bizonyos géptipusoknál/esetekben jön elő, ezért is csodálkoztam, mikor olvastam a dologról. A régi üzleti notebbookjaimra is szokásos módon fel tudtam rakni a Mint 21 Cinnamont, a Dell M4700-re meg Ubuntu 22.04-et, többet is....szóval kezdek már nagyon nem érteni semmit!
Amúgy mibe akarsz 2terás NVMe SSD-t tenni? Ha nincs nagy igénybevétel tervezve, csak átlagos felhasználás, simán a Samsung 980-at ajánlanám, Linux alatt volt nemrég valami érdekes bugszerű hőkijelzés problémája, de pár napja kiadtak új fw-t hozzá és ez a bug is eltünt. Ja és ahogy olvastam eddig felhasználóktól, átlag használat mellett nagyon nem is szükséges a külön borda, persze az mindig jól jöhet! Ha viszont OEM Hynix-et vennél, azokat tutira kell hűteni meg a Samsung 970 EVO Plus-okat is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali fotós kérdések órája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest