Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz inf3rno #14044 üzenetére

Tyűha, nagyon nem egyszerű amiket pörgetsz az utóbbi napokban! De legalább csak sikerül a Mint! :D Mostanában annyi időm van, hogy gyorsan átpörgetem a kedvenc topikjaimat, olvastam a hsz-eidet is, de tuti akkor se látnám át, mi történik, ha itthon pislognék HO-ban még mindig! Ez az UEFI téma még mindig el tudott kerülni és nem is nagyon bánom. Amúgy az utóbbi Ubuntuk és a rá épülő Mint 21 is nagyon szenved valamiben, mert sokaktól olvasni, hogy nem tudják telepiteni sem ill install után nem bootol. Mint-nél is alkalmazták azt, hogy a 20.3-at telepítik és azt frissítik 21-re és úgy minden flottul működik! Szerencsére ez a jelenség csak bizonyos géptipusoknál/esetekben jön elő, ezért is csodálkoztam, mikor olvastam a dologról. A régi üzleti notebbookjaimra is szokásos módon fel tudtam rakni a Mint 21 Cinnamont, a Dell M4700-re meg Ubuntu 22.04-et, többet is....szóval kezdek már nagyon nem érteni semmit!

Amúgy mibe akarsz 2terás NVMe SSD-t tenni? Ha nincs nagy igénybevétel tervezve, csak átlagos felhasználás, simán a Samsung 980-at ajánlanám, Linux alatt volt nemrég valami érdekes bugszerű hőkijelzés problémája, de pár napja kiadtak új fw-t hozzá és ez a bug is eltünt. Ja és ahogy olvastam eddig felhasználóktól, átlag használat mellett nagyon nem is szükséges a külön borda, persze az mindig jól jöhet! Ha viszont OEM Hynix-et vennél, azokat tutira kell hűteni meg a Samsung 970 EVO Plus-okat is! :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés