Új hozzászólás Aktív témák

• Aszi123

tag

Hi!

Egy másfél hónapja bajban vagyok a Mintel. A 20-as verzió egy bekapcsolásnál valamilyen hibával lehalt. (Ez az egy Os volt a notin ami Thinkpad T460s.) Okka nem nagy ügy, ubuntu alól adatok visszanyerése, Mint újra fel, öröm. Pár nap után Mint újra meghalt, sgx hibára hivatkozva. Ez egy valamilyen biztonsági szoftver, biosban minden lehetőség kipróbálva, kikapcs, bekapcs, progira bízva, nem hozta a kívánt eredményt, Mint nem ment fel. Ekkora már boltba vittem, ssd hiba gyanúja is felmerült. A boltban nekiállt az arc, az ssd-re felment a Win 10, de a Mint többféle hibakóddal egyszer sem és telepítés közben is eldobta. Win alól bios és ssd firmware frissítve. Mint makacs, nem megy fel. SSD csere nem történt, hisz a Wint viszi a rohadék, most is... Ám nekem nem kell a Win, csak a nyűg van vele, nem megy a search a fájlkezelő sem stb stb stb Százszónak is egy a vége, kell a Mint. [kép] [kép] [kép] Ah és a GRUB is bejött az első hibánál, előtte meg soha. A WIN fent van a Mint nem megy fel, ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés