-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
Hi!
Egy másfél hónapja bajban vagyok a Mintel. A 20-as verzió egy bekapcsolásnál valamilyen hibával lehalt. (Ez az egy Os volt a notin ami Thinkpad T460s.) Okka nem nagy ügy, ubuntu alól adatok visszanyerése, Mint újra fel, öröm. Pár nap után Mint újra meghalt, sgx hibára hivatkozva. Ez egy valamilyen biztonsági szoftver, biosban minden lehetőség kipróbálva, kikapcs, bekapcs, progira bízva, nem hozta a kívánt eredményt, Mint nem ment fel. Ekkora már boltba vittem, ssd hiba gyanúja is felmerült. A boltban nekiállt az arc, az ssd-re felment a Win 10, de a Mint többféle hibakóddal egyszer sem és telepítés közben is eldobta. Win alól bios és ssd firmware frissítve. Mint makacs, nem megy fel. SSD csere nem történt, hisz a Wint viszi a rohadék, most is... Ám nekem nem kell a Win, csak a nyűg van vele, nem megy a search a fájlkezelő sem stb stb stb Százszónak is egy a vége, kell a Mint. [kép] [kép] [kép] Ah és a GRUB is bejött az első hibánál, előtte meg soha. A WIN fent van a Mint nem megy fel, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Macbook White 13" unibody
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest