Új hozzászólás Aktív témák

• vasszarvas

tag

Sziasztok,

Már vagy 3 éve gond nélkül ment a letöltögetés egy linux mint-es gépen. Most észrevettem, hogy áll a seedelés a böngészős felületen, (a windowsban egy másik gépen) és a linux gép újraindítás után már nem bootolt be. Gondoltam itt az ideje egy újabb cinnamon verzió feltelepítésének. Fel is tettem a linuxmint-20.3-cinnamon-64bit-es verzióját. Megosztottam szerintem a "filmek" mappát ahová a letöltés megy, beállítottam a távoli elérést a qbittorrentben, és látom a windows-os gépemen a webes felületen a linuxos mappát (filmek) amiben a letöltéstek vannak, tudok letölteni, seedelek stb, ez a része rendben. Azonban a fájlböngészőben nem tudom megnyitni, betallózni a linuxos filmek mappát, pedig szerintem megosztottam, és a routerre kötött médialejátszó sem látja mint megosztás, eddig onnan, a médialejátszón a megosztott mappából néztük a filmeket. A fájlkezelőm ezt írja, mikor a hálózaton szeretném betallózni a linuxon lévő "filmek" mappát: " Ezzel a távoli számítógéppel jelenleg több kapcsolat nem létesíthető, mivel már létrejött annyi kapcsolat, amennyit az fogadni tud".
    Segítséget kérek, még azt sem tudom melyik gépen lehet a hiba. Rosszul osztottam meg a mappát, vagy a windowsban valamiért nem tudom megnézni a megosztott könyvtárat, mi lehet? Találkozott már valaki ezzel a problémával?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés