- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Szerintem a MINT telepítő képfájlokba hosszú ideje egy hibás Memtesk 86+ 5.01 bináris van beégetve. Nálam régi jelenség, hogy ez a verzió még a teszt elején (mindig ugyanazon pontnál) egyszerűen megáll. Nem jelez hibát, csak mintha megfagyna a gép, fail-safe és multi-core módban egyaránt. A hardver viszont jó, és más Memtest 86+ verziók is simán lefutnak. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, szinte már meg is feledkeztem róla. Mostanában viszont párszor lefagyott a gépem, ismét kellett a memtest.
Boot menüből indítva a régi jelenség fogadott, így gyorsan előkotortam egy multi-USB pendive-ot. Meglepődve azt láttam, hogy a gparted képfájlról futtatva, probléma nélkül fut az 5.01-es verzió. Kipróbáltam egy friss Clonezilla usb-s boot menüből futtatni, arról szintén.
Bár ritka, de nem egyedi az esetem, fórumokon többen jelezték az 5.01 verzióról, hogy hibátlan hardveren is lefagy. Az viszont furcsa, hogy ugyanazon verziónak egyik binárisa jól működik, míg a másik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest