- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
#89309696 #13458 üzenetére
Ha már felmerült a Stalker, lehetett Linux alatt is szerkesztgetni a S.T.A.L.K.E.R.-t. Ubuntu 12.04 LTS alapú,32-bites Kiwi Linuxon próbálgattam régebben, például a CoP fórumán is megemítettem 2013-ban.
A Winecfg grafikus beállító menüjében választottam ki a megfelelő Windows DLL és komponenseket.
2015-ben már PlayOnLinux alkalmazással futtattam a Call of Pripyat-ot, ha jól emlékszem, már mókolás nélkül.
Az SGM 2.2 Enot mod is működött egy AMD Kaveri alapú laptop konfigurációval, ámbátor beszaggatott az első Kordonbéli attaknál Az AMD Radeon R7 M260 DX.
Ezeket próbálgattam még, amik működtek:
- Call of Pripyat (Ubuntu Linux 14.04)
- Call of Pripyat + AMK Devolution (Ubuntu Linux 12.04.4)
- Oblivion Lost 2010 (Ubuntu Linux 12.04)Voltak képernyőmentések is, de azok sajnos törlődtek a tárhelyről ennyi esztendő után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Disney+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest