Új hozzászólás Aktív témák

• Joker88

őstag

Köszönöm az eddigi segítséget is.
    De vannak még kérdéseim, amik megválaszolása nagyban segítené a mindennapjaimat..
    Mert ugye eldöntöttem, hogy megszabadulok a Windows vonaltól itthon..
    Na,akkor.. :B
    1.: Hol lehetne beállítani,hogy pl itt a Ph!-n több sort menjen lejjebb/feljebb olvasási nézetben az egérgrgő mozgatásának hatására ?
    2.: A családi Windowsos gépeken van egy helyi LAN program üzengetésekre --> [link]
    Azonban, hiába töltöm le a .deb kiterjesztésű fájlt, feltelepíti,de nem találom az alkalmazások közt.. :U
    3.: egy alap 'Paint' , merre leledzik? Elsőkörben képernyőkivágásokra, átméretezésre kellene.. ( jah,és magyar nyelven szóljon..)
    4.: Ha változtatok a hangerőn billentyűzeten keresztül, nem lehetne a képernyő alján megjelenő nagy bumszli hangerőikont megváltoztatni?
    5.: visszautalva a tegnapi Chrome <-> kulcstartó mizériára, most nem kéri a kulcstartós dolgot a Google Chrome indulásakor,pedig nem állítottam semmit..
    6.: Más betűfontokat hol lehet telepíteni/nézegetni? Ezek az alap betűfontok,hát őő :U (maradjunk annyiban,hogy furcsák..)
    7.: nekem így pár óra ismerkedés után,olyan másnak , fárasztósabbnak tűnik a kép,gondolom maga az illesztőprogram mivolta miatt a Windowsos - éra után. ( Intel HD4600 , Intel Core i5 4670K )

Eddig tetszik ez a Cinnamon, bár a régebbi Live CD-s próbálkozásaim után nemhittem volna,hogy ezt írom.. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés