- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Köszönöm az eddigi segítséget is.
De vannak még kérdéseim, amik megválaszolása nagyban segítené a mindennapjaimat..
Mert ugye eldöntöttem, hogy megszabadulok a Windows vonaltól itthon..
Na,akkor..
1.: Hol lehetne beállítani,hogy pl itt a Ph!-n több sort menjen lejjebb/feljebb olvasási nézetben az egérgrgő mozgatásának hatására ?
2.: A családi Windowsos gépeken van egy helyi LAN program üzengetésekre --> [link]
Azonban, hiába töltöm le a .deb kiterjesztésű fájlt, feltelepíti,de nem találom az alkalmazások közt..
3.: egy alap 'Paint' , merre leledzik? Elsőkörben képernyőkivágásokra, átméretezésre kellene.. ( jah,és magyar nyelven szóljon..)
4.: Ha változtatok a hangerőn billentyűzeten keresztül, nem lehetne a képernyő alján megjelenő nagy bumszli hangerőikont megváltoztatni?
5.: visszautalva a tegnapi Chrome <-> kulcstartó mizériára, most nem kéri a kulcstartós dolgot a Google Chrome indulásakor,pedig nem állítottam semmit..
6.: Más betűfontokat hol lehet telepíteni/nézegetni? Ezek az alap betűfontok,hát őő(maradjunk annyiban,hogy furcsák..)
7.: nekem így pár óra ismerkedés után,olyan másnak , fárasztósabbnak tűnik a kép,gondolom maga az illesztőprogram mivolta miatt a Windowsos - éra után. ( Intel HD4600 , Intel Core i5 4670K )Eddig tetszik ez a Cinnamon, bár a régebbi Live CD-s próbálkozásaim után nemhittem volna,hogy ezt írom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged