- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
I5-2500K-ból van asszem kb. 150 darabnyi
Faja, már épp kezdtelek volna sajnálni!
Gondolom valamennyi memóriát is dobálnak hozzád meg az apró, csak elleszel ezekkel. Inkább az összeépítés a nyűgös, de lehet csak nekem az.
(#13257) Frawly
Te tudod, engem zavarna, hogy szutykok futnak a háttérben, meg mentegetnek ilyen-olyan mappába, sunyi módon, meg erőforrásokat lekötnek.
Az erőforrás része tényleg csak téged zavar, a háttérben futás sunyin engem is zavarna, de itt ilyenekről szó sincs, ami nyíltan előugrik, hogy nesze kezdő, állítsd be, azzal sincs gondom. A Timeshiftre eleinte sokan sivalkodtak, hogy csak akkor engedi az install folyamatot, ha használjuk, de ez sem volt így.
Precision M4700 lesz a bivalyagyonütő gép, látod az UEFI kipróbálásra nem is gondoltam, lehet jobb lesz ebből a szempontból, mint a HP. A VGA elég izmos benne szerintem, elég durva folyamatos rendereléseket csinált évekig, de majd meglátjuk. HP 8560w-ben találkoztam nVidia VGA-val, de kevés időm volt vele szuttyogni, azt se tudom zárt vagy nyílt driver maradt rajta végül, de 2 éve nyúzzák filmekkel is, elég izmos ahhoz, hogy észre se vegye, mi hajtja.
Ha rajtam múlna, nyilván AMD-t vennék, de ez csak úgy meg lesz örökölve és ha megismerkedem az UEFI-vel meg az nVidiával, talán újra érdekelni kezd a Linux.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Yettel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- Az Elgato már mikrofonnal is szolgál a streamereknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest