Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát szép... így bánsz a keresztfiamdisztróval
Ugyan, az egy szellemi termék, azon az SSD-n csak annak egy fizikai kivetülése volt!
Most meg itt van a fejemben, no de onnan előpiszkálni még egyszer.....Majd a cégtől elhozok valamit (most volt selejtezés, összerakok valamit) aztán lesz egy "játszós" gépem mert nekem is baromira hiányzik.
Juhúúú! Az ilyenek a legjobbak, ha van egy gép, amivel lehet szuttyogni büntetlenül. Én még erre a 4 hónapos 860 EVO-ra semmit nem raktam az alap munkásdisztrón kívül, várom szintén a leselejtezett Dell ököragyonütő munkaállomást. Már beérkezett tesóm új gépe, csak az akkucsomagra várunk. Azzal majd szuttyogok én is, lassan újra kell tanulnom mindent.

Debian miniPC-n, nohát!
Azt amúgy tényleg nem szabad piszkálni, nem arra van. Az csak megy, mint az igásló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most meg itt van a fejemben, no de onnan előpiszkálni még egyszer.....
Azt amúgy tényleg nem szabad piszkálni, nem arra van. Az csak megy, mint az igásló.
Rowon