- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #13249 üzenetére
Hát szép... így bánsz a keresztfiamdisztróval
Ugyan, az egy szellemi termék, azon az SSD-n csak annak egy fizikai kivetülése volt!
Most meg itt van a fejemben, no de onnan előpiszkálni még egyszer.....
Majd a cégtől elhozok valamit (most volt selejtezés, összerakok valamit) aztán lesz egy "játszós" gépem mert nekem is baromira hiányzik.
Juhúúú! Az ilyenek a legjobbak, ha van egy gép, amivel lehet szuttyogni büntetlenül. Én még erre a 4 hónapos 860 EVO-ra semmit nem raktam az alap munkásdisztrón kívül, várom szintén a leselejtezett Dell ököragyonütő munkaállomást. Már beérkezett tesóm új gépe, csak az akkucsomagra várunk. Azzal majd szuttyogok én is, lassan újra kell tanulnom mindent.
Debian miniPC-n, nohát!
Azt amúgy tényleg nem szabad piszkálni, nem arra van. Az csak megy, mint az igásló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Yettel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- Az Elgato már mikrofonnal is szolgál a streamereknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest