Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nekem is volt egy kísértetiesen hasonló problémám pár héttel ezelőtt. Nekem kábelről is, illeve WiFi-n is fogta magát és bizonyos időközönöként lelassult a kapcsolat kb. fél percre aztán újraindult nagy nehezen.
19.3 alatt vagyok, azt hiszem azóta volt egy kernelfrissítés, a probláma már ritkábban jelentkezik, olyankor manuálisan bontom a kapcsolatot és újracsatlakozom. Van hogy napokig elő sem jön a probléma. Kábel és a modem tuti jó, most lett cserélve és ellenőrizve minden.
A hiba okára azóta se sikerült rájönnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Foxpost
- Ingatlanos topic!
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon